Date of experience: 08/2024

we hebben het altijd naar ons zin en met kerst gaan we weer personeel is vriendelijk en behulpzaam zo ook de schoonmakers hebben een fijn en rustig gesprekje gehad

Geachte heer/mevrouw,.

Hartelijk dank voor uw 100% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 08/2024

Super leuk en lekkere dag en nacht gehad

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Estel
Date of experience: 08/2024

Er is erg veel te beleven in Preston palace, onder 1 dak! De klantvriendelijkheid maakt een prettige sfeer.

Dank u wel voor uw lovende 93% beoordeling.
Wat heerlijk om te horen dat u zo heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 08/2024

Over het algemeen is de sfeer fijn, het eten is niet zo dus ik zou op tijden dat de prijzen hoog zijn nooit meer gaan, dat is het niet waard. Bioscoop is er geen popcorn, geen leuke oude films. En er mag best een betere kaart worden gemaakt met alle pleknamen openingstijden en wat daar valt te eten/ beleven, je moet t maar beetje uitvogelen.

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor uw verblijf bij ons en voor het delen van uw ervaringen. Het is fijn om te horen dat u de sfeer over het algemeen als prettig heeft ervaren. We vinden het echter jammer dat het eten niet geheel aan uw verwachtingen voldeed.

Wat betreft het aanbod in ons buffet, streven wij ernaar om een breed scala aan gerechten aan te bieden dat rekening houdt met de verschillende dieetwensen van onze gasten, waaronder halal, vegetarische, glutenvrije en andere dieetopties. Als u specifieke dieetwensen heeft, zoals halal, kunt u deze voorafgaand aan uw verblijf doorgeven bij uw reservering. Onze koks houden hier graag rekening mee en bereiden met zorg een maaltijd die aan uw wensen voldoet​.

We waarderen uw suggestie voor een verbeterde kaart met alle locaties, openingstijden en informatie over wat er te beleven valt. Wist u dat veel van deze informatie beschikbaar is in onze Preston Palace App? Hierin kunt u alles gemakkelijk terugvinden​.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen, zodat we u een nog betere ervaring kunnen bieden.

Manouk
Date of experience: 08/2024

Heerlijk gezwommen en lekker water alleen misschien beter beschrijving van het gebruik van de kluisjes

Beste meneer/mevrouw K,

Wat fijn om te horen dat u genoten heeft van het zwemmen en het lekkere water! Dank u wel voor uw suggestie over de beschrijving van het gebruik van de kluisjes. We zullen dit zeker meenemen om de informatievoorziening te verbeteren.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor een ontspannen tijd!

Manouk
Date of experience: 08/2024

Erg mooi opgezet. Veel ruimte om zich te vermaken. 1 dag is te weinig om van alles te ondernemen. Als er iets meer aan de hygiëne gedacht wordt en het terras iets beter onderhouden wordt.. is het een perfecte locatie om daar naar toe te gaan!

Beste heer/mevrouw L.,

Hartelijk dank voor uw bezoek aan ons resort en uw positieve woorden over de vele mogelijkheden die we bieden om van uw verblijf te genieten. Wat fijn dat u het zo naar uw zin heeft gehad.

Het spijt ons te horen dat de hygiëne volgens u niet naar wens was. Wij waarderen uw feedback zeer en nemen deze ter harte om onze diensten te verbeteren. Heeft u ter plaatse een melding heeft gemaakt, zodat we dit hebben mogen oplossen? Wanneer u dat niet heeft gedaan, mogen wij u dan vriendelijk vragen om ons alstublieft meer details te sturen, zoals uw boekingsnummer en het restaurant waar u heeft gegeten? Dit kunt u doen via marketing@prestonpalace.nl.

We hopen dat we u in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen, zodat u kunt zien hoe we ons blijven inzetten voor de best mogelijke ervaring voor onze gasten.

Date of experience: 08/2024

ein Urlaub für die ganze Familie ist die am besten geeignete Option. wir werden Ihre Dienste auf jeden Fall noch einmal in Anspruch nehmen.

Sehr geehrte Herren/Frauen,

vielen Dank für Ihre schöne 97% Bewertung.
Es ist schön zu erfahren, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen!

Date of experience: 08/2024

Ik zou dit niet nog een keer doen. Ik vind het ronduit schandalig dat een fles water niet aangeboden wordt op de kamer en dat je hiervoor naar de receptie moet. Vervolgens word ons verteld dat een fles water alleen wordt toegekend aan mensen met kinderen of die medicatie innemen.

Zwembad gebied was goor!

Karige all inclusive concept, als je zelfs frisdrank automaten op de verdiepingen hebt waar je geld in moet doen.

Beste heer/mevrouw R.,

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. We vinden het jammer om te horen dat uw verblijf niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Een fles water behoort niet standaard tot ons aanbod. Wel willen we u erop wijzen dat consumpties, zoals water, hapjes en drankjes, meegenomen mogen worden naar de hotelkamer, zodat u in alle rust kunt nagenieten van uw verblijf. Daarnaast zijn er kamertypes, zoals de Royal kamers en Suites, waar een minibar inbegrepen is.

Mogen wij vragen of u ter plaatse melding heeft gemaakt van uw ongenoegen in het subtropisch zwemparadijs? Anders waarderen wij het het zeer als u uw bevindingen, samen met uw boekingsnummer, alsnog met datum en tijdstip met ons zou willen delen via marketing@prestonpalace.nl.

Wat betreft ons all-inclusive concept, willen we graag benadrukken dat dit zeer uitgebreid is en dat alle maaltijden, snacks, en de non-alcoholische en alcoholische dranken bij de prijs zijn inbegrepen. De frisdrankautomaten op de verdiepingen zijn een extra service voor wie graag een drankje wil meenemen buiten de reguliere openingstijden van onze bars en restaurants.

Dank u wel voor het lezen van onze toelichting!

Date of experience: 08/2024

We enjoyed l,specially my daughter. And we will be back next year.

Dear Sir/Madam,

Thank you very much for your lovely 90% review.
How nice to learn that you enjoyed your stay.

We hope to welcome you again as a highly valued guest in the future!

Kind regards,

Enola
Date of experience: 08/2024

Wir können das Preston Palace wirklich empfehlen, ob es als Jahresurlaub dienlich ist, muss jeder für sich selbst entscheiden, Ich denke, man sollte Tagesausflüge bei längerem Aufenthalt mit einplanen. Wir würden das PP auf jeden Fall empfehlen, ob jung oder alt, es bietet wirklich für alle Altersgruppen etwas. Daumen hoch!

Sehr geehrte Herren/Frauen,

vielen Dank für Ihre schöne 93% Bewertung.
Es ist schön zu erfahren, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen!