Date of experience: 08/2024

Wir können das Preston Palace wirklich empfehlen, ob es als Jahresurlaub dienlich ist, muss jeder für sich selbst entscheiden, Ich denke, man sollte Tagesausflüge bei längerem Aufenthalt mit einplanen. Wir würden das PP auf jeden Fall empfehlen, ob jung oder alt, es bietet wirklich für alle Altersgruppen etwas. Daumen hoch!

Sehr geehrte Herren/Frauen,

vielen Dank für Ihre schöne 93% Bewertung.
Es ist schön zu erfahren, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen!

Date of experience: 08/2024

Te kort maar wel fijn. Kamer was gehorig snachts vervelend . Kon ook niet plaatsen waar lawaai vandaan kwam. En was niet constant dus lastig om te melden bij de beveiliging. Want dan was het al weer over. Muziek was gezellig. Leuke sfeer vriendelijk personeel.

Beste mevrouw S.,

Hartelijk dank voor uw positieve review en het delen van uw ervaring bij ons. Wat fijn om te horen dat u heeft genoten van de gezellige sfeer, de muziek en het vriendelijke personeel. We waarderen uw complimenten zeer!

Het is vervelend dat u hinder heeft ondervonden van gehorigheid in de kamer, vooral omdat het lastig te plaatsen was waar het precies vandaan kwam en omdat het niet constant was. We begrijpen dat dit het moeilijk maakte om dit te melden bij de beveiliging. Mocht u in de toekomst iets soortgelijks ervaren, dan kunt u altijd direct contact opnemen met onze hotelreceptie via toestel 9. Ons team staat 24/7 klaar om ter plaatse polshoogte te nemen en indien mogelijk een passende oplossing te bieden.

We hopen dat u ondanks dit heeft genoten van uw verblijf en dat we u in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen voor een nog aangenamere ervaring.

Date of experience: 08/2024

Zwembad was leuk.. Maar ik zou dit zeker niet nog een keer doen! Als ik kijk wat je moet betalen en er voor terug krijgt, was het mij zeker niet waard! Daarnaast hadden we een vroege incheck geboekt maar dat betekent blijkbaar niet dat je dan in de kamers kunt! Ik zou het ook afraden bij andere mensen... Het is verouderd en niet schoon. En prijstechnisch niet oke

Beste mevrouw W.,

Hartelijk dank voor uw feedback en voor het delen van uw ervaring bij ons. We vinden het fijn dat u het zwemparadijs leuk vond, maar het is jammer om te horen dat uw verblijf niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Om te beginnen, willen we graag verduidelijken wat onze all-inclusive formule inhoudt. Tijdens uw verblijf bij Preston Palace zijn onder andere het alle consumpties, ontbijt, lunch (vanaf 2 nachten) diner, en verschillende spelfaciliteiten zoals midgetgolf, bowlen, en toegang tot onze indoor kermis Boardwalk en Riviera subtropisch zwemparadijs inbegrepen. Ook zijn zaken zoals koffie, thee, frisdranken, fruit, en ijs in het zwemparadijs onderdeel van het all-inclusive aanbod. Snacks in het zwemparadijs vallen echter buiten de all-inclusive formule vanwege de mogelijkheid dat ook daggasten van buitenaf hiervan gebruikmaken.

Wat betreft uw vroege aankomst: wanneer u kiest voor een vroege incheck vanaf 12:00 uur, kunt u inderdaad al gebruikmaken van onze faciliteiten en genieten van een heerlijke lunch. De hotelkamer blijft echter beschikbaar vanaf 15:00 uur, zoals vermeld op onze website en tijdens het boekingsproces.

Uw feedback wordt zeker meegenomen in onze voortdurende inspanningen om onze dienstverlening te verbeteren. Wij hopen dat u ons in de toekomst een nieuwe kans geeft om u te verwelkomen en een fijne ervaring te bieden.

Date of experience: 08/2024

Wij zijn een gezin van 6. Om even een nachtje naar preston Palace te gaan is voor ons niet goedkoop. De kinderen hebben enorm genoten er was meer dan genoeg te doen.

De kleine tegenslagen vind ik oprecht bijzonder jammer. Ik had liever gezien dat alles goed en schoon in orde was.

Hartelijk dank voor uw verblijf bij ons en voor de mooie waardering van 83%. Wat fijn om te horen dat uw kinderen hebben genoten en dat er meer dan genoeg te doen was voor het hele gezin. Dat is precies waar we naar streven!

Het spijt ons echter te vernemen dat er enkele opmerkingen waren met betrekking tot de hygiëne en de koelkast in uw kamer. Heeft u deze direct bij ons gemeld via de hotelreceptie? Onze medewerkers staan altijd klaar om dergelijke zaken snel op te lossen, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw verblijf. Wanneer u dat ter plaatse niet heeft gemeld, dan ontvangen graag alsnog uw boekingsnummer en uitgebreide toelichting via marketing@prestonpalace.nl. Dit stelt ons in staat een intern onderzoek uit te voeren.

We hopen u en uw gezin in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons resort. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 08/2024

Niet goed. Zal dit voor de betaalde prijs ook niet meer doen en ook niet aanbevelen. Er zou echt heel wat van de prijs af moeten wil ik dit nog een x doen.

Beste mevrouw S.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat spijtig om te horen dat uw verblijf niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Heeft u uw ongenoegen ter plaatse gemeld bij de dienstdoende manager, zodat we direct actie hadden kunnen ondernemen? Zo niet, dan zouden wij het zeer op prijs stellen als u ons een uitgebreide toelichting kunt sturen, samen met uw boekingsnummer, naar marketing@prestonpalace.nl. Wij nemen uw opmerkingen zeer serieus en zouden graag meer inzicht krijgen in de specifieke punten die volgens u verbetering behoeven.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 08/2024

Ik had veel gehoord over preston palace, zelf nog nooit geweest. Mijn conclusie: ik zou er niet snel weer heengaan met mijn vriendin. Het is leuk voor als je kinderen hebt, die vermaken zich de hele dag door. Maar voor een romantisch uitje met je partner, waar je in de watten gelegd word moet je mijn inziens niet hier zijn. Te duur voor wat je krijgt. Zou ik eerder het eten/drinken aanbod wat inslinken en prijzen flink laten zakken. Iets minder aanbod in eten en drinken scheelt aanzienlijk in kosten waardoor de prijzen flink kunnen zakken. Houd je hetzelfde publiek en is je publiek minder veeleisend. Als ik er 250 euro had bijgedaan zaten we met zijn 2 all inclusive in Turkije bij wijze van.

Beste heer M.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring en uw visie op Preston Palace. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Hoewel ons All-in Family Resort inderdaad bekend staat als een ideale plek voor gezinnen, biedt Preston Palace ook diverse mogelijkheden voor een romantisch uitje. Denk aan een verblijf in een van onze luxe suites met een bubbelbad, een ontspannen bezoek aan ons wellnesscentrum, of een diner in een van onze à la carte restaurants, waar u in alle rust kunt genieten.

Wij nemen uw suggesties over het aanbod en de prijsstelling ter harte en waarderen uw feedback. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens verwelkomen voor een heerlijk all-inclusive verblijf.

Date of experience: 08/2024

We zijn altijd lekker bijgetankt als we weer naar huis gaan met volle buikjes . Heel vriendelijk personeel en het valt ons op dat de meeste er al best een heel poosje werken

Geachte heer/mevrouw,.

Hartelijk dank voor uw 100% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

gezellig en leuk

Geachte heer/mevrouw,.

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 08/2024

Het was heel gezellig en leuk totdat ik uitreed. Ik vond het bizar hoe weinig respect er is voor iemand die daar enorm veel geld heeft uitgegeven.

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Het is fijn om te horen dat u een gezellig en leuk verblijf heeft gehad.

Wij willen graag beter begrijpen wat er precies is voorgevallen bij het uitrijden, zodat wij dit kunnen bespreken. Mogen wij u vriendelijk vragen om uw ervaring, samen met uw boekingsnummer, toe te lichten via marketing@prestonpalace.nl? Uw feedback is voor ons van groot belang.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Reviewed: 2 years ago (21/08/2024)

Super tolles Hotel

Sehr geehrter Herr/Frau H,

vielen Dank für Ihre schöne 97%ige Bewertung.
Es freut uns sehr, dass Ihnen der Aufenthalt gefallen hat.

Wir hoffen, Sie auch in Zukunft als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen!

Estel