By Lucia M
By Bianca
By O.
By Lucia T.
01/2026
Juist daarom viel het dit jaar extra tegen. Er was slechts één band die speelde in een grote zaal. De sfeer was matig; de muziek was niet enthousiasmerend en het voelde alsof de band vooral voor zichzelf speelde.
In vergelijking met voorgaande jaren werd er duidelijk minder gedanst. Daarnaast waren er nog twee grote zalen waar geen DJ of muziek aanwezig was, wat erg jammer is op zo’n feestelijke avond.
Met Oud & Nieuw verwacht je vertier, sfeer en een echt feest. Dat is ook de reden dat ik juist voor Preston Palace kies, maar dit jaar kwam die beleving niet uit de verf.
Over het algemeen vind ik het fijn om Oud & Nieuw te vieren bij Preston Palace. Het alles-in-één concept is leuk en vooral geschikt voor gezinnen.
De lasershow duurde ongeveer 15 minuten en daarna was het voorbij. Rond half één voelde Preston Palace vrijwel uitgestorven, terwijl dit in eerdere jaren juist een hoogtepunt was.
Waar voorgaande jaren sprake was van een levendige, bijna vakantie-achtige sfeer met feest, animatie en eten, was het dit jaar opvallend rustig en zelfs wat doods. Dat vond ik erg jammer.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en het delen van uw eerlijke en waardevolle feedback. Wat fijn om te lezen dat u al meerdere keren Oud & Nieuw bij ons heeft gevierd en dat u onze all-in formule als prettig ervaart, zeker voor gezinnen.
Het spijt ons te horen dat uw verblijf dit jaar niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw opmerkingen over de sfeer tijdens Oud & Nieuw, het entertainmentprogramma, de eetmomenten na middernacht en de beschikbaarheid in onze restaurants worden intern besproken.
Graag lichten we toe waarom vooraf reserveren voor het diner noodzakelijk is. Preston Palace biedt meerdere (à la carte) restaurants binnen het all-in aanbod. Om iedere gast de mogelijkheid te geven te dineren op een moment en locatie naar voorkeur, is vooraf reserveren nodig. We informeren u hier ruim voor aankomst per e-mail over, met tevens een herinnering kort voor uw verblijf.
Ook uw suggesties over ons app-gebruik, de service, het ontbijt en het loyaliteitsvoordeel voor terugkerende gasten waarderen we zeer. Wist u dat wij een speciaal loyaliteitsprogramma hebben voor vaste gasten? Met het Preston Palace Privilege programma kunt u sparen voor mooie extra’s en worden vaste gasten beloond met exclusieve voordelen. https://www.prestonpalace.nl/over-ons/loyaliteitsprogramma
We hopen u ondanks uw opmerkingen in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en u dan die feestelijke beleving te bieden waar u naar uitkijkt.