By Antonetta
Reviewed: 3 months ago (05/07/2026)

Hele fijne ervaring.

Geachte mevrouw Antonetta,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Aysen
By M.R Niamat
Alone
Reviewed: 3 months ago (05/07/2026)

Prettig en vriendelijke werknemers

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad en onze vriendelijke medewerkers zo heeft gewaardeerd. Dat horen wij graag.

Jammer dat uw verblijf niet volledig aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Wij waarderen uw feedback en nemen deze mee in onze evaluatie.

Graag tot ziens in Preston Palace.

Beau
Reviewed: 3 months ago (04/07/2026)
Date of experience: 06/2026

Super, Ik heb erg genoten van mijn verblijf in het resort. De kamer was comfortabel en schoon, er was eten voor elke smaak en er was ook genoeg te doen voor volwassenen.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% review! Wat fijn om te horen dat u zo heeft genoten van uw verblijf in ons resort. We zijn blij dat de comfortabele en schone kamer, het gevarieerde eten en de activiteiten voor volwassenen hebben bijgedragen aan een fijne vakantie.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Date of experience: 06/2026

Een fijne ervaring. Het eten was goed. Er was genoeg te doen.
Alleen de bioscoop viel tegen.
Terwijl de film afspeelde begon een medewerker de glazen al op te ruimen.
Dat was niet netjes

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u een fijne ervaring heeft gehad, heeft genoten van het eten en dat er genoeg te doen was tijdens uw verblijf. Ook is het prettig om te lezen dat u tevreden was over uw schone kamer.

Jammer dat uw verblijf niet volledig aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Heeft u uw bevindingen tijdens uw verblijf gemeld, zodat onze collega's u waar mogelijk direct van dienst konden zijn? Wij waarderen uw feedback en nemen deze mee in onze evaluatie.

Graag tot ziens in Preston Palace.

By J.verton_klooster
Date of experience: 06/2026

Het was een hele goede ervaring

Beste meneer/mevrouw V,

Bedankt voor uw mooie 93% review!
Wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad.
Graag verwelkomen we u in de toekomst nog eens.

Date of experience: 06/2026

Heerlijk vakantie gevoel, en veel activiteiten.

Beste mevrouw van den B,

Bedankt voor uw mooie 90% review!
Wat fijn om te horen dat u het echte vakantiegevoel heeft ervaren en heeft genoten van de vele activiteiten. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk verblijf!

Date of experience: 06/2026

Prima verblijf gehad. De bedden waren heel goed. Gelukkig 1 matras waardoor de bedden niet gingen schuiven.

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw mooie 83% review! Fijn om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad en dat de bedden zo goed zijn bevallen.
Graag verwelkomen we u in de toekomst nog eens!

By Mw. Fiet
Date of experience: 07/2026

Fantastiche ervaring

Beste mevrouw F,

Bedankt voor uw mooie 93% review! Fijn om te horen het verblijf fantastisch was!
Wij zien u heel graag nog eens terug!

By Van Haaren
Reviewed: 3 months ago (02/07/2026)

Heel veel te doen.
Erg onpersoonlijk door de online in-check, waardoor je ook informatie niet krijgt.
Super vriendelijke medewerkers i.v.m. allergieën, je krijgt op geen enkel moment het idee dat het ze teveel is. Is echt super fijn. Ook het meedenken van de medewerkers.
'S Nachts tussen 23.00 uur een 01.45 super veel herrie op de gang, deuren isoleren het geluid niet, echt verschrikkelijk.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling. Fijn om te lezen dat u genoten heeft van de vele faciliteiten, het uitgebreide ontbijt en de behulpzaamheid van onze collega's, met name rondom uw allergieën. Dat waarderen wij enorm.

Graag willen wij ook uw overige opmerkingen met de betreffende afdelingen bespreken. Heeft u de geluidsoverlast en uw andere bevindingen tijdens uw verblijf gemeld, zodat onze collega's u direct uitleg of een passende oplossing konden bieden? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting, inclusief uw boekingsnummer en kamernummer, te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

By Ronald
Reviewed: 3 months ago (02/07/2026)

Verblijf super kamer minder
Sanitaire wc bleef doorlopen en douche niet Schoo
Is gemeld bij receptie en kregen als coulance een te goed bon

Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Wat fijn om te zien dat u uw verblijf met 87% heeft gewaardeerd ondanks de problemen met het toilet en de staat van de douche.
Fijn dat er ter plekke voor een oplossing is gezorgd. Wij waarderen dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk en zorgeloos verblijf.

Tim