Reviewed: 2 years ago (11/08/2024)
Date of experience: 08/2024

Zeer leuk verblijf gehad. Genoeg te eten en drinken. Alles netjes verzorgd. Personeel allemaal vriendelijk we komen zeker een keer terug.

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Michelle
Reviewed: 2 years ago (11/08/2024)
Date of experience: 08/2024

Prima verblijf, goed geamuseerd.
Wat wel te merken was dat het iets rommeliger was als voorheen.
Wellicht dat dit ook te maken heeft met de personeelskrapte in de maatschappij.
Komen zeker nog een keer terug.

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.

Michelle
Date of experience: 07/2024

Leuk kinderen hebben zich vermaakt

Hartelijk dank voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat de kinderen zich goed hebben vermaakt tijdens uw verblijf! Daar doen we het voor.

We hopen u en uw gezin in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor nog meer plezierige momenten.

Date of experience: 08/2024

snack corner zouden ook snacks moeten zijn ( een geen curry worst / kipballetjes, je verwacht een frikandelletje of frietjes voor de kinderen) kortom geen gebruik van gemaakt. Snackmuur zwembad uiteraard wel wat dat wilde de kinderen en hiervoor moesten we betalen, schandalig net zoals het zakje chips. Net zoals de spelletjes waar je niets mee kan winnen dat moet gewoon gratis zijn. Bowlen kon niet alles vol je kan niet reserveren en dit geld ook voor het biljarten / poolen. Kortom we hebben ff gezwommen en dat was het ! en dan voor een dikke 830 euro echter schandalig. Dit is leuk voor 18 + die flink dringen en geen kinderen hebben. En ik wil via deze weg dan ook een officele klacht indienen, zodat er contact met mij wordt opgenomen. Ik zie graag toch wel oplossing voor het geld wat wij hebben uit gegeven en wat wij er voor terug hebben gekregen, ik ben te bereiken op 06-51122895.

Beste mevrouw B.,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Allereerst willen wij u aanraden om geen privégegevens, zoals uw telefoonnummer, openbaar te delen om uw privacy te beschermen.

We vinden het spijtig om te horen dat uw verblijf niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan. Graag nemen wij uw uitgebreide ervaring met boekingsnummer in behandeling. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw volledige toelichting, samen met uw boekingsnummer, naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Wilt u daarbij ook vermelden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt van uw ongenoegen?

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Date of experience: 08/2024

We hebben het heel leuk gehad. Voor ieder wat wils.
Vind alleen dat sommige mensen vh eten misbruik maken. Borden vol mee nemen naar een tafeltje. En dan stonden er vaak meerdere volle borden op een tafel. En uiteindelijk werd het niet opgegeten. Ik vind dan dat het personeel er wel iets van mag zeggen.

Date of experience: 08/2024

Uitstekend! De moeite waard om naartoe te gaan.

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling.

Date of experience: 08/2024

Goed, alleen voor mensen met coeliakie is het aanbod summier. Het personeel doet goed zijn best om ons het naar het zin te maken.

Hartelijk dank voor uw mooie 70% beoordeling.

Date of experience: 08/2024

altijd leuk bij jullie en alles is goed

Geachte heer/mevrouw T,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als onze zeer gewaardeerde gast.

Met gastvrije groet,

Emma
Date of experience: 08/2024

Gezellige qua hygiëne in het zwembad mocht het beter

Date of experience: 08/2024

Goede ervaring zouden wat gezondere keuze qua eten aanwezig mogen zijn. Vriendelijk en behulpzaam personeel

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling.