Date of experience: 06/2026

Het was allemaal wel goed voor elkaar

Beste meneer/mevrouw Ten B,

Bedankt voor uw mooie 80% review! Fijn om te horen dat alles goed voor elkaar was.
Wij zien u graag nog eens terug!

Sofie
By Souraya markelo
Date of experience: 06/2026

Ik vond het geen prettig verblijft voornamelijk het eten mijn dochter heeft haar 8ste verjaardag gevierd maar heeft niet fatsoenlijk kunnen eten we moesten als nog eten bestellen

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling met ons te delen. Wat leuk dat u ervoor heeft gekozen om de 8e verjaardag van uw dochter in ons resort te vieren. Juist omdat het om een bijzondere gelegenheid ging, willen wij uw reactie graag intern bespreken.

Heeft u dit ter plaatse gemeld voor een uitleg en/of vlotte oplossing? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting, inclusief uw boekingsnummer en kamernummer, te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

By Xavier van prattenburg
Date of experience: 07/2026

Zoals gewoonlijk top , gezellig , goed georganiseerd, s' avonds een leuke muziek programma.

Geachte heer P,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 100%!

Wat fijn om te lezen dat alles weer naar wens was en dat u heeft genoten van de gezellige sfeer, de goede organisatie en het leuke avondprogramma met muziek. Dat waarderen wij zeer.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een even prettig en gezellig verblijf.

Date of experience: 07/2026

Het was een fijne ervaring

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 90%!

Wat fijn om te lezen dat u uw verblijf als een fijne ervaring heeft beleefd. Dat waarderen wij zeer.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een prettig en ontspannen verblijf.

By Senneker
Date of experience: 07/2026

Wij komen hier al vele jaren er is veel veranderd niks als lof hier over
Maar wat wij heel jammer vinden er is geen dans vloer meer om te dansen
Als dat mogelijk is doen jullie daar veel gasten een plezier mee

De ervaring laat wat te wensen over
n.l het avond eten weinig keuze en niet warm genoeg en te vet dat gaat met de jaren minder worden
Daar en tegen ontbijt buffet is geweldig en de lunch is ook goed
De hygiëne kan verbeterd worden

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en voor het delen van uw ervaringen. Fijn om te lezen dat u ons al vele jaren bezoekt en dat u zo enthousiast bent over het ontbijt en de behulpzaamheid van onze collega's. Jammer om te lezen dat uw verblijf dit keer niet volledig aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan.

Graag willen wij uw ervaring met de betreffende afdelingen doornemen. Mogen wij u daarom vragen om uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdelingen. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Graag tot ziens in Preston Palace.

By Ruud de Bruin
Date of experience: 06/2026

Het waren weer 2 heerlijke dagen, de verlenging van dag 2 naar 19 uur is het geld meer dan waard.

Beste heer de B,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling en uw terugkoppeling!

Wat fijn om te lezen dat u twee heerlijke dagen bij ons heeft gehad en dat de verlenging tot 19.00 uur voor u zeker de moeite waard was. Dat horen we graag!

By Vanessa Duijker
Date of experience: 06/2026

Gezellig, genoeg te doen!

Beste mevrouw D,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 80%! Wat fijn om te lezen dat u uw verblijf als gezellig heeft ervaren en dat er volgens u genoeg te doen was. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een gezellig en onbezorgd verblijf.

Date of experience: 07/2026

Fijne all in verblijf waar veel te doen is

Beste mevrouw van N,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 77%! Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw all-in verblijf en dat u heeft ervaren dat er veel te doen is. Dat is precies de beleving die wij onze gasten graag willen bieden.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 06/2026

Onze grote groep heeft het erg naar hun zin gehad. Alles was prima geregeld, het eten was goed, activiteiten genoeg en men vond het leuk dat ook al zat de één in de karaoke bar en de ander in een café, ze toch in de buurt waren van elkaar. Erg prettige ervaring geweest voor zo'n grote groep.

Geachte mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling en terugkoppeling!

Wat fijn om te lezen dat uw grote groep het zo naar de zin heeft gehad en dat alles goed geregeld was. Ook leuk om te horen dat het aanbod aan eten en activiteiten goed is bevallen en dat het prettig was dat iedereen, ondanks verschillende activiteiten zoals karaoke of cafébezoek, toch dicht bij elkaar kon blijven.

Wij hopen u en uw gezelschap in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een even prettig verblijf.

By Stephan van Dijk
Date of experience: 07/2026

Wij hebben een zeer prettig verblijf ervaren. Kamer was top.
Eten was wat minder.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad en tevreden was over uw kamer. Ook waarderen wij het dat u uw verbeterpunten met ons heeft gedeeld. Jammer om te horen dat niet alle onderdelen volledig aan uw persoonlijke verwachtingen hebben voldaan. Uw feedback nemen wij mee in onze evaluaties. Tijdens een verblijf staan onze collega's altijd klaar om vragen of opmerkingen te beantwoorden en waar mogelijk direct voor een passende oplossing te zorgen.

Graag tot ziens in Preston Palace.