Date of experience: 07/2024

Goed fijne service vriendelijke medewerkers

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 07/2024

Heerlijk avond uit voor jong enboud

Geachte heer/mevrouw,.

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 07/2024

Leuk voor een keertje, dochter heeft genoten.
Wel duur prijs/kwaliteit verhouding.

Beste mevrouw B.,

Hartelijk dank voor uw bezoek aan ons All-in Family Resort Preston Palace en uw review. Wat fijn om te horen dat uw dochter heeft genoten van het all-inclusive verblijf.

Wij streven er altijd naar om een zo compleet mogelijk all-inclusive aanbod te bieden, met diverse faciliteiten, activiteiten en eet- en drinkmogelijkheden van A-kwaliteit, allemaal onder één dak. Wellicht is het leuk voor u en uw dochtertje om u te abonneren op onze gratis online nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen. Via deze link leest u daar meer over: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/nieuwsbrief.

Wij hopen u en uw dochter in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons mooie resort!

Date of experience: 07/2024

In het over grote gedeelte zijn wij tevreden over de service die er was cq is niks op aan te merken

Beste heer/mevrouw B.,

Hartelijk dank voor uw positieve review en voor uw verblijf in ons All-in Family Resort Preston Palace. Wat fijn om te horen dat u over het algemeen tevreden bent over de service die wij bieden. Uw waardering is een groot compliment voor ons team.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor een volgend verblijf.

Date of experience: 07/2024

Heel goed op de gehorigheid van de kamer na

Geachte heer/mevrouw,.

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Date of experience: 07/2024

Eerste keus als je all inclusive
Hotel zoekt.
Personeel zeer vriendelijk.
Een aanrader!!

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Date of experience: 07/2024

Kon een stuk beter als je bij binnenkomst gelijk een kamer hebt waar iemand heeft zitten roken is dit niet echt fijn je weekend beginnen..

Sehr schönes Familien Hotel

Sehr geehrte Herren/Frauen,

vielen Dank für Ihre schöne 90 %ige Bewertung.
Es ist schön zu erfahren, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen!

Enola
Reviewed: 2 years ago (28/07/2024)
Date of experience: 07/2024

Een super fijne hotel met genoeg te doen daarbij was het eten lekker en warm je had overal keuze in de avond nog iets lekkers mee kunnen mee nemen was ook echt fijn

Reviewed: 2 years ago (28/07/2024)
Date of experience: 07/2024

Kom zeker terug maar zijn zeker wel aanpassingen die ze kunnen doen. Zoals gehorige kamers en andere indelingen

Hartelijk dank voor uw hoge waardering van 80%! We zijn erg blij te horen dat u van plan bent om terug te komen.

Uw suggesties nemen we ter harte. Geluidsoverlast kan storend zijn en we willen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf nog aangenamer is. Daarom adviseren wij u om eventuele geluidsoverlast direct bij de hotelreceptie te melden. Ons team is 24/7 beschikbaar via toestel 9 vanaf uw hotelkamer en staat klaar om ter plaatse actie te ondernemen om uw nachtrust te waarborgen.