By Zoetendal
Date of experience: 07/2026

Heel goed. Fijne kamers, heerlijk eten

Geachte mevrouw Z,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 97%! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent en dat u heeft genoten van de fijne kamers en het heerlijke eten. Dat waarderen wij zeer.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een even prettig verblijf.

Floris
By Wendy
Date of experience: 06/2026

Leuk verblijf, nette kamers je komt niks te kort

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u een leuk verblijf heeft gehad, de nette kamer heeft gewaardeerd en dat het u aan niets ontbrak.

Dank ook voor het delen van uw feedback. Wij nemen uw opmerkingen mee in onze evaluatie.

By Laurens
Date of experience: 07/2026

We hebben het goed ervaren het verblijf alles was goed verzorgt en geregeld.

Geachte heer L,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 100%!

Wat fijn om te lezen dat u het verblijf als goed heeft ervaren en dat alles goed verzorgd en geregeld was. Dat waarderen wij zeer.

Floris
By Nanda
Date of experience: 06/2026

Redelijk goed we komen nog een x om dan nlg eens te beoordelen

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad en dat u ons nog een keer wilt bezoeken. Ook zijn wij blij met uw compliment over het ontbijt.

Dank ook voor het delen van uw feedback. Wij nemen uw opmerkingen mee in onze evaluatie en hopen u tijdens een volgend verblijf opnieuw te mogen verwelkomen.

By Rikken
Date of experience: 06/2026

Heel erg goed. Kamer 2222 was goed genoeg. Al vond ik het niet nodig dat er elke dag de kamer werd gedaan. Later in de week kwamen wij er achter dat je een deurbordje moest hebben en die lag niet bij ons op de kamer. Ik ben nog steeds van mening ook al ben je op vakantie dat je zelf verantwoordelijk bent voor de kamer en spullen. Het personeel is geen dienstmeisje. En dat is ons erg opgevallen dat er zwaar misbruik wordt gemaakt van het personeel. Soms tot wel schoffetelijk gedrag toe. Je bent te gast en je ruimt je eigen zooi op. Waar dan ook in het gehele verblijf. Dus dikke duim voor het personeel op alle gebieden kamer receptie catering en bewaking. Dit keer goede ervaring

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw uitgebreide review. Wat fijn om te lezen dat u opnieuw een goede ervaring heeft gehad en zo heeft genoten van uw verblijf.

In het bijzonder waarderen wij uw mooie woorden over onze collega's. Het doet ons veel plezier dat u hun gastvrijheid, inzet en service zo waardeert. Wij geven uw complimenten met veel plezier door aan de teams van de receptie, housekeeping, horeca en beveiliging. Dat zal hen ongetwijfeld goed doen.

Ook bedanken wij u voor het delen van uw persoonlijke visie op de kamerschoonmaak. Fijn dat u hierover met ons meedenkt. Daarnaast is het leuk om te lezen dat u heeft genoten van ons uitgebreide culinaire aanbod en dat ook onze Preston Palace App naar wens is.

By Toepoel
Date of experience: 06/2026

Fijne en prettige tijd gehad.

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling!
Wat fijn om te zien dat u uw verblijf met 80% heeft gewaardeerd.
Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk en zorgeloos verblijf.

Tim
By Kristel bruineberg

Aangenaam en prettig
Alles goed geregeld

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling!
Wat fijn om te zien dat u uw verblijf met 87% heeft gewaardeerd.

Tim
Date of experience: 06/2026

Wat was het heerlijk om even helemaal ontzorgd te worden, zo fijn dat ik gelijk een nacht bij heb geboekt. Eigenlijk boekte ik vanwege de airco tijdens de hittegolf, maar het ontzorgen en daardoor volledig kunnen genieten samen met mijn zoontje was zo'n ontzettend fijne ervaring. Ik wist niet dat ik het zo nodig had! De airco, een goede nachtrust, activiteiten en alles wat maar mogelijk was. Het was echt heel erg fijn. Wij kwamen kapot moe maar ontzettend voldaan thuis.
Personeel was ook heel vriendelijk. Dames van de housekeeping ook even een dikke duim, kamer was schoon en ze waren heel vriendelijk. Erg fijne ervaring.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat is het fijn om te lezen dat u samen met uw zoontje zo heeft genoten van een onbezorgd verblijf en dat het u zelfs zo goed is bevallen dat u direct een extra nacht heeft bijgeboekt. Het doet ons veel plezier om te horen dat u volledig heeft kunnen ontspannen en met een voldaan gevoel weer naar huis bent gegaan. Daar doen wij het voor!

Ook uw mooie complimenten over onze vriendelijke collega's, de schone kamer en onze housekeeping waarderen wij enorm. Wij geven deze complimenten met veel plezier door aan het team. Ook uw waardering voor het buffet, de activiteiten en de inzet van onze collega's tijdens de warme dagen is ontzettend leuk om te lezen.

Daarnaast danken wij u voor het delen van uw waardevolle feedback. Met deze aandachtspunten kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.

Wij hopen u en uw zoontje binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen voor weer zo'n heerlijk ontspannen verblijf.

By Sabrina

Geweldig. Heel prettig

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u een geweldig en prettig verblijf heeft gehad. Dat is een mooi compliment voor ons team.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk en ontspannen verblijf.

Lisa
By Geertje
Date of experience: 06/2026

Heel goed,kamer,eten en vriendelijkheid,en vooral genoeg plek om te roken dat maakt het verblijf perfect

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw verblijf. Het is geweldig om te horen dat de kamer, het eten en de vriendelijkheid van onze medewerkers aan uw verwachtingen hebben voldaan. Ook zijn wij blij dat u de aanwezige rookgelegenheden als prettig heeft ervaren en dat dit heeft bijgedragen aan een perfect verblijf.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk en zorgeloos verblijf.

Lisa