Date of experience: 06/2024

Fantastisch, alleen jammer dat jullie niet een buitenzwembad hebben, tenminste tijdens zomerseizoen dat zou deze resort compleet maken.
Ik kom elk jaar naar preston palace ivm een autisch dochter, voor haar is herkenbaar en voelt ze veilig, en ik zal elke jaar naar toe komen.

Geachte mevrouw M,

Hartelijk dank voor mooie 93% beoordeling van uw verblijf.
Wat leuk om uw positieve reactie te lezen.
Wij vinden het erg fijn te vernemen dat Preston Palace een fijne plek voor jullie is!

Hopelijk tot volgend jaar!

Date of experience: 06/2024

Genoeg te doen voor jong en oud.

Geachte heer/mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om via deze weg te vernemen dat u heeft genoten!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 06/2024

Geweldig maar 2 nachten is meer dan genoeg. Want de tweede avond wisten niet echt meer wat we precies moesten doen. Uiteindelijk toch wel iets gevonden hoor;)

Geachte heer/mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te horen dat u heeft genoten.

Date of experience: 06/2024

Alles in allem war es ein netter Aufenthalt.
Die Zimmer sind sehr einfach gehalten.
Vereinzelt gab es unmotiviertes und schlecht gelauntes Personal.
Die vielen Spielautomaten, die man extra zahlen muss, finde ich sehr unangenehm.
Das Schwimmbad war für uns das Highlight.
Das Essen war gut. Und leider sehr verführerisch, sich zwischendurch immer mal etwas zum Snacken zu holen ;-)

Sehr geehrte Frau M.,

Vielen Dank für Ihre Bewertung und Ihren Aufenthalt in unserem Resort. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt hatten und unser Schwimmbad sowie das Essen genossen haben.

Um Ihre Kommentare bezüglich des Personals und der Spielautomaten besser zu verstehen und zu verbessern, bitten wir Sie freundlich, Ihre Bemerkungen ausführlich mit Ihrer Buchungsnummer an marketing@prestonpalace.nl zu senden.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen und Ihnen einen noch besseren Aufenthalt zu bieten.

Date of experience: 06/2024

Preston Palace is als "thuis komen!"

Geachte heer/mevrouw W,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling van uw verblijf!
Wat leuk om uw positieve reactie te lezen.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 06/2024

Fijn weekend gehad. Heerlijk relaxed. Maar de muziek wordt wel steeds minder. Niet zulke gezellige muziek als in de scheepsbar. Dit keer was het in het preston palace centraal. Geluid liet te wensen over. En weinig plek om te dansen. Te kleine ruimte + dat de mensen van alle kanten langs liepen. Beetje jammer

Hartelijk dank voor uw review en voor de 80% waardering. Fijn om te horen dat u een relaxed weekend heeft gehad bij ons.

Om ervoor te zorgen dat al onze gasten een geweldige tijd hebben, bieden wij een gevarieerd aanbod op diverse locaties. Zo is er in het weekend een familieshow, quiz of bingo in de Preston Hall, is er live-muziek op Preston Palace Central of Black rock en zijn er diverse barren geopend in de barstraat (elke bar met de muziek die bij de typische sfeer van de betreffende bar hoort).

Wij waarderen uw feedback over de muziek en de ruimte om te dansen zeer, uw persoonlijke ervaring helpt ons altijd een passend en gevarieerd entertainment aanbod te bieden. Dank u wel voor het meedenken en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in Preston Palace.

Het is daar geweldig

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat jullie een geweldige tijd hebben gehad.
Wij willen u bedanken voor uw mooie 97% beoordeling en hopen u snel weer te mogen ontvangen.

Enola
Date of experience: 06/2024

War ein angenehmer Urlaub mit vielen Optionen seinen Tag und Abend zu gestalten.

Sehr geehrte Gast,

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie einen angenehmen Urlaub hatten und die vielen Möglichkeiten genossen haben, Ihren Tag und Abend zu gestalten.

Wir hoffen, Sie bald wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen und wünschen Ihnen eine weitere wunderbare Erfahrung.

Date of experience: 06/2024

Ik vond het zeker een hele fijne ervaring alleen jammer dat bij aankomst de fontein stuk was dat is toch een stukje sfeer en beleving en heel jammer dat er iets mis was met de reservering van het eten waardoor we niet bij het restaurant konden eten waar we eigenlijk heen wouden dus dat vond ik wel heel erg balen

Beste mevrouw K.,

Hartelijk dank voor uw review. We vinden het geweldig om te horen dat u de sfeer en beleving van ons resort zo kunt waarderen. In een 24-uurs bedrijf zijn soms noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden onvermijdelijk, zoals de tijdelijke werkzaamheden aan de Showvijver. Hiervoor vragen wij uw begrip en wij zetten alles op alles u bij uw volgende verblijf weer te mogen verrassen met een in werking zijnde Showvijver, want dat is inderdaad een warm welkom!

Voor het diner in een van onze vele restaurants kan er een week voor aankomst al worden geboekt via de GastenApp. Als u hierbij vragen heeft of als er iets niet helemaal duidelijk is, staan onze collega's ter plaatse klaar om samen met u naar een oplossing te zoeken. Vaak kunnen we op een eerder of later tijdstip een passende oplossing bieden.

Wij hopen dat we u in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen en dat uw volgende verblijf nog aangenamer zal zijn.

Alles super

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn dat alles super was!

Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in ons Resort.

Met gastvrije groet,
Sofie