By Diana
Date of experience: 06/2026

Lekker eten ,erg rustig, niet veel sfeer, en sommige personeel erg onaardig, erg jammer.was mijn eerste keer , beetje jammer.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u heeft genoten van de nette en schone kamer, de vriendelijke collega's van de housekeeping en de ruime keuze tijdens het ontbijt en diner. Het is goed om te horen dat deze onderdelen hebben bijgedragen aan een prettig verblijf.

Tegelijkertijd vinden wij het jammer om te lezen dat uw eerste bezoek niet op alle vlakken volledig aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Wij waarderen het dat u uw ervaringen met ons heeft gedeeld. Uw feedback nemen wij mee in onze evaluatie, zodat wij onze dienstverlening waar mogelijk kunnen blijven verbeteren.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen, zodat wij u een nog mooiere Preston Palace-beleving kunnen bieden.

By Trudy Van der Zwan

Hele gezellige dagen gehad

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u gezellige dagen bij ons heeft gehad. Daar zijn wij erg blij mee!

Wij waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een gezellig en ontspannen verblijf.

Date of experience: 06/2026

Een oase van verkoeling tijdens de hittegof

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat u ons hotel heeft ervaren als een heerlijke oase van verkoeling tijdens de hittegolf. We zijn blij dat u zo van uw verblijf heeft kunnen genieten.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk en zorgeloos verblijf.

goed xxxxxxxxxxxxxxx

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u een goed verblijf bij ons heeft gehad.

Daarnaast waarderen wij het dat u ook uw aandachtspunten met ons heeft gedeeld. Feedback zoals deze helpt ons om onze dienstverlening continu te blijven verbeteren en nemen wij dan ook mee in onze evaluatie.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

By Anjo

Helemaal top. Heel fijn gehad

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat u het helemaal top heeft gehad en zo heeft genoten van uw verblijf. Dat is een prachtig compliment voor ons team.

Date of experience: 06/2026

We hebben er van genoten

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf bij ons. Daar zijn wij erg blij mee!

Date of experience: 06/2026

Een geweldige ervaring alles zeer goed geregeld fijne kamer top eten en top entertainment +een super zwembad

Beste meneer S,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te lezen dat u zo'n fijne ervaring heeft gehad en dat alles naar wens was. We zijn blij dat u heeft genoten van de comfortabele kamer, het heerlijke eten, het entertainment en ons zwembad.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een net zo fantastisch verblijf! Heel graat tot ziens!

Sofie
By Joyce
Date of experience: 06/2026

Leuk, fijne faciliteiten, personeel bij de balie heel vriendelijk op andere plekken verliep het contact met personeel soms wat moeizaam maar overall een lekker weekend gehad

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u heeft genoten van de faciliteiten, de vriendelijke ontvangst bij de receptie en dat u ondanks enkele aandachtspunten terugkijkt op een lekker weekend.

Tegelijkertijd vinden wij het jammer om te lezen dat uw ervaring met het eten en de service niet volledig aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Heeft u dit tijdens uw verblijf gemeld, zodat onze collega's u direct een uitleg konden geven of naar een passende oplossing konden kijken? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling.

Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting, samen met uw boekingsnummer en kamernummer, te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Leuke ervaring , schoon

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u een leuke ervaring heeft gehad en tevreden bent over de hygiëne in ons resort.

Dank ook voor het delen van uw aandachtspunt. Uw feedback nemen wij mee in onze evaluatie en waarderen wij enorm.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Date of experience: 06/2026

Sehr schönes, vor allem kinder-/babyfreundliches Hotel. Sehr sauber.

Sehr geehte Damen und Herren,

Vielen Dank für Ihre tolle 97% Bewertung! Es freut uns sehr zu lesen, dass Ihnen Ihr Aufenthalt gefallen hat und Sie unser Hotel als besonders kinder- und babyfreundlich empfunden haben. Auch Ihr Lob für die Sauberkeit wissen wir sehr zu schätzen.

Wir hoffen, Sie und Ihre Familie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Sofie