Date of experience: 06/2024

Als er weer een mooie actie voor bij komt gaan we zeker nog een keer heen

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Enola

Leuk en gezellig

Bedankt voor uw leuke reactie en mooie 93% beoordeling.
Wat fijn om te horen dat u een leuke en gezellige tijd heeft gehad.

Wij hopen u graag een volgende keer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Enola

Het was leuk.

Beste mevrouw N.,

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat u een leuk verblijf heeft gehad bij Preston Palace!

We kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een minstens zo leuk verblijf.

Date of experience: 06/2024

We hebben genoten van alles

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van alles!

Sophie
Date of experience: 06/2024

De hotelkamers zijn erg gehorig. Wanneer er op de gang mensen lopen is dit al erg lawaaierig.

Beste mevrouw M.,

Hartelijk dank voor uw feedback en voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Wij waarderen het dat u met ons meedenkt over de bouwkundige staat van onze hotelkamers en zullen uw opmerkingen zeker meenemen in onze plannen voor het vernieuwen van onze accommodaties. Ons doel is daarbij om iedere gast een comfortabel en rustig verblijf te bieden.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Preston Palace voor een nog betere ervaring.

Date of experience: 06/2024

Dit was onze tweede keer en was weer voortreffelijk. Jammer dat we eerder moesten afreizen omdat de vrouw ziek was. Had al aan de receptie gevraagd of we volgende keer korting kregen😉 prijs kwaliteit verhouding top

Beste familie H.,

Hartelijk dank voor uw prachtige review en uw herhaalde bezoek aan Preston Palace. Wat fijn om te horen dat u opnieuw een voortreffelijk verblijf heeft gehad, ondanks dat u eerder moest afreizen vanwege de ziekte van uw vrouw. Wij hopen dat zij inmiddels weer helemaal hersteld is. Alsnog heel veel sterkte toegewenst!

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in Preston Palace voor een onbezorgd en heerlijk verblijf. Graag tot ziens.

Sehr zufrieden

Sehr geehrter Herr/Frau,

Vielen Dank für Ihre schöne 90%ige Bewertung und Ihren netten positiven Kommentar.
Wir hoffen, Sie auch in Zukunft als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.
Und wir freuen uns auf ein Wiedersehen mit Ihnen!

Mit gastfreundlichen Grüßen,
Date of experience: 06/2024

Vaker geweest. Zoals iedere keer prima. Helaas nu wel erg druk. Tweede sauna was gesloten.

Beste meneer K.,

Hartelijk dank voor uw terugkerende bezoeken aan Preston Palace en voor uw positieve woorden.

De tweede sauna (bij de glijbaan) wordt geopend in de weekenden, schoolvakanties en bij een bepaald aantal gasten in Riviera. Uiteraard is de eerste sauna altijd geopend.

Wij hopen dat u desondanks een fijne tijd heeft gehad en kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in Preston Palace. Graag tot ziens!

Date of experience: 06/2024

Gezellig prima prijs kwaliteit verhouding genoeg personeel vriendelijk kermis was ook top voor onze dochters

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling, en uw leuke positieve reactie met complimenten.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Met gastvrije groet,
80+ years
Date of experience: 06/2024

Het is in een woord fantastisch wij komen al meer dan 20 jaar bij jullie.

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 100% beoordeling en uw leuke positieve reactie. Wat ontzettend fijn te mogen vernemen dat jullie zulke trouwe gasten zijn.
Wij hopen om u nog vele jaren te mogen begroeten als onze zeer gewaardeerde gasten. Blij met mensen zoals u!
Heel graag tot ziens, tot gauw.

Met gastvrije groet,