Date of experience: 06/2024

Leuk wl nog een keer nog

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 06/2024

I had a very nice time with friends celebrating my birthday

Dear Sir/Madam,

Thank you very much for your lovely 100% rating.
How nice to learn that you enjoyed your stay.

We hope to welcome you again as a highly valued guest in the future!

Kind regards,

Date of experience: 06/2024

Heerlijke dagen gehad. Jammer dat escape room niet mogelijk was door de weeks

Wat fijn om te horen dat u heerlijke dagen heeft gehad bij ons! Het spijt ons echter dat de Escape room niet beschikbaar voor u was. Wij begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, vooral als u zich erop had verheugd.

Bij een volgend verblijf raden wij u aan om onze nieuwe Preston Palace App te gebruiken. Hierin vindt u alle actuele openingstijden en activiteiten, en kunt u voorafgaand aan uw verblijf plannen welke faciliteiten beschikbaar zijn. Via deze link is het heel makkelijk te downloaden: https://www.prestonpalace.nl/preston-palace-app.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Preston Palace, voor een wederom onvergetelijk verblijf!

Date of experience: 06/2024

Viel ons op dat het Turks stommbad erg minder word , verder mooi zwembad , sauna heerlijk en behulpzaam en vriendelijk personeel.

Beste meneer P. en mevrouw H.,

Wat fijn om te horen dat u heeft genoten van ons mooie zwembad, de heerlijke sauna en het vriendelijke en behulpzame personeel. Bedankt voor uw complimenten!

Het is jammer om te vernemen dat het Turks stoombad niet geheel naar uw wens was. Wij nemen uw feedback ter harte en zullen dit intern bespreken om de kwaliteit van onze faciliteiten te waarborgen.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Preston Palace.

Date of experience: 06/2024

is goed maar wel een paar punten van verbetering seizoensgebonden producten(bv aardbeien) ga radler voeren. kamer een opknap beurt geven

Bedankt voor uw feedback. Het is fijn om te horen dat u een goed verblijf heeft gehad.

Wij waarderen uw suggesties met betrekking tot seizoensgebonden producten en het toevoegen van Radler aan ons assortiment. Ook uw opmerking over uw hotelkamer nemen wij serieus. We zijn continu bezig met het verbeteren van onze faciliteiten, via deze link leest u daar meer over: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/werkzaamheden-1.

Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Preston Palace, zodat u kunt genieten van een heerlijk compleet verblijf. Graag tot ziens!

Date of experience: 06/2024

Een super leuke plek om naartoe te gaan elke keer opnieuw, met in het speciaal voor de kinderen!
Zelf kom ik ook al vanaf mijn 5e jaar in Preston Palace dus dat is nu 30 jaar dat ik er al kom en elke keer geniet ik er weer van en heb ik geen zin meer om naar huis te gaan.

Geachte heer L,

Date of experience: 06/2024

We waren erg tevreden zeker de moeite waard

Date of experience: 06/2024

Het was een leuke avond en positief verrast

Date of experience: 06/2024

We hebben een hele fijne dag gehad samen!

Kim
Reviewed: 2 years ago (12/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Heel positief, kom zeker nog een keer terug!