Date of experience: 05/2024

wij komen meerdere keren per jaar en we zijn altijd tevreden

Geachte heer/mevrouw,.

Hartelijk dank voor uw 100% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 06/2024

De eerste was super, maar de nacht was echt horror. Drinken mensen die luidruchtig waren en ruzie maakte.
Ik was daar alleen met mijn kinderen heb een slechte nacht gehad en moest diezelfde dag 2,5 uur terug rijden. En het enige wat de receptie zei " die drinken mensen hebben een waarschuwing gehad" .
Wauw daar kan ik toch niks mee. Ik vind dat dit iedereen met een gezin moet weten, het drankgebruik is echt over de top.
Je betaald ook voor je rust.

Beste mevrouw C.,

Dank u wel voor uw verblijf in ons All-in Family Resort en voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat uw nachtrust verstoord is en dat de reactie van de receptie volgens u niet voldoende was om uw zorgen weg te nemen.

Wij begrijpen dat een goede nachtrust belangrijk is, zeker wanneer u met uw kinderen reist. Voor een toekomstig verblijf willen wij u adviseren om eventuele geluidsoverlast direct bij de hotelreceptie te melden. Ons team is 24/7 beschikbaar en staat klaar om ter plaatse polshoogte te nemen en indien nodig direct actie te ondernemen om uw nachtrust te waarborgen. Dat kan via toestel 9 vanaf uw hotelkamer.

Wij hopen dat wij u in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen en u een meer ontspannen ervaring kunnen bieden.

Date of experience: 06/2024

Over het algemeen was het goed

Beste mevrouw De J.,

Dank u wel voor het delen van uw algemeen goede ervaring. Uw wens voor meer warmere gerechten en meer vega opties geven wij door aan ons Keukenteam.

Date of experience: 06/2024

Hele leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 06/2024

Niet fijn. Dit was me 2e keer met dochter en moeder. Zeer teleurgesteld service is echt achteruit gegaan

Beste mevrouw S.,

Dank u wel voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Wij willen graag begrijpen wat er precies is gebeurd tijdens uw verblijf.

Kunt u ons alstublieft meer details geven over de aspecten van de service die u teleurgesteld hebben? U kunt uw opmerkingen en boekingsnummer sturen naar marketing@prestonpalace.nl. Tevens zijn wij benieuwd of u ter plaatse een melding heeft gemaakt bij de dienstdoende manager.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 06/2024

Aangezien dat we voor de tweede maal in minder dan een jaar terugkwamen ,dat zegt genoeg zou ik zeggen

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling.

Goed ervaren

Beste heer/mevrouw J.,

Hartelijk dank voor het delen van uw goede ervaring en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 06/2024

Ik wil er zeker nog een keertje terug komen. Voor herhaling vatbaar alleen wil dit keer wel een goede bed hebben die niet uit elkaar schuift!

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en fijn om te horen dat u graag nog eens terug wilt komen naar Preston Palace. We begrijpen dat een goed bed essentieel is voor een comfortabel verblijf.

Mogen wij u vragen om bij uw volgende reservering aan te geven dat u een bed waarbij de twee losse matrassen aan elkaar verbonden zijn? Dit mag u via 0546-542121 of via reserveringen@prestonpalace.nl doen. We zullen dan ons best doen om aan uw wens te voldoen en u waar mogelijk een nog aangenamer verblijf te bieden.

Wij kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen!

Date of experience: 06/2024

Het was erg leuk, goed eten! Alleen de kamer viel tegen voorderest top.

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.

Donna

We have expacted much more from 4 starts hotel

Dear Lyuda,

Thank you for your stay at our All-in Family Resort and for sharing your experience. We are sorry to hear that your stay did not entirely meet your expectations.

Could you please provide us with more details about your experience? This will help us better understand which aspects of your stay can be improved. You can send your comments and booking number to marketing@prestonpalace.nl.

Thank you very much for your effort. We hope to welcome you again in the future and ensure a completely positive experience.

Kind regards,