Date of experience: 04/2026

Helemaal prima, goed verzorgd. Avondeten had beter gekund.

Wat fijn om te horen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 04/2026

Was zo als altijd weer geweldig .leuke dagen gehad met mijn kids . Genieten van alles . Alleen zou ik voor volwassenen geen stapelbed meer willen en ook geen 2 persoonsbed gewoon 3 losse bedden

By Richard en Johanna Peerlkamp
Date of experience: 04/2026

We vinden het super leuk en gezellig

By Yvon
Date of experience: 04/2026

Fijne plek om met een groep familie te verblijven, voor iedereen voldoende te beleven

By Frank
Business
Date of experience: 04/2026

Zeer goed! Lekker eten, goed bed en douche prima! Vriendelijk personeel!

Geachte heer D.

Kim

Het was heel gezellig !

Geachte mevrouw de R.,

Wat fijn dat u het gezellig heeft gehad.

Kim
Reviewed: 1 week ago (18/04/2026)
Date of experience: 04/2026

Goed. Veelzijdig. Eten van prima kwaliteit. Vriendelijk personeel.

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling en leuke positieve woorden, daar doen we het graag voor!.

Gastvrije groet,
Emma
Reviewed: 1 week ago (18/04/2026)

Perfect, zoals altijd

Beste mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling en leuke positieve woorden, daar doen we het graag voor!.

Gastvrije groet,
Emma
Reviewed: 1 week ago (17/04/2026)
Date of experience: 04/2026

Ging wel receptie personeel mag iets vriendelijker zijn ipv zo bot te zijn naar gasten. Ook hebben we aangegeven dat er een baby bij was maar geen babybed in de kamer

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Het is jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Graag willen wij uw ervaring met onze collega’s en faciliteiten intern bespreken. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer en kamernummer naar marketing@prestonpalace.nl
te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Graag tot ziens in Preston Palace.

Beau
Reviewed: 2 weeks ago (16/04/2026)
Date of experience: 04/2026

We waren er van maandag 15 uur tot woensdag 11 uur. Verblijf was voor ons lang genoeg anders was ws de verveling toegeslagen.
Erg jammer was dat niet alle faciliteiten open/beschikbaar waren deze dagen van de week. Escape room bv, zou erg leuk zijn geweest als deze ook te boeken was.
Ook erg jammer dat de barstreet voor meer dan de helft gesloten was, skihut, pianobar en Engelse pub. Waardoor de keuze voor een avondje stappen erg beperkt was. Verder wel een prima verblijf gehad.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad en dat u onder andere tevreden was over de kamer, service en onze app.

Uw feedback over de invulling van de faciliteiten en het aanbod gedurende uw verblijf waarderen wij, dit geeft ons waardevolle inzichten in hoe onze gasten het verblijf ervaren.

Graag tot ziens in Preston Palace.

Beau