Goed en erg netjes

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

By Claudia
Date of experience: 10/2025

Was wel eve fijn om weer na pp te gaan

Wat fijn dat u er weer even tussenuit was bij Preston Palace en dank u wel voor het delen van uw ervaringen. We zijn blij om te lezen dat u de vernieuwde kamers mooi vindt en van het ontbijt heeft genoten!

Uw opmerkingen over de hygiëne en het diner nemen we uiteraard serieus. Wat betreft het diner: ons buffet wordt om 17:00 uur geopend en wordt dan vers en volledig gepresenteerd. Het verbaast ons dan ook dat u het gevoel had dat er toen al weinig over was.

Heeft u dit ter plaatse gemeld? Dan hadden we graag direct met u meegekeken. Mocht dat niet zo zijn, dan ontvangen wij graag uw toelichting, samen met uw boekingsnummer en kamernummer, via marketing@prestonpalace.nl.

Date of experience: 10/2025

Super! Gastvrij, mooie schone kamer en genoeg te doen! Wij hebben genoten!

Geachte mevrouw P.,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.
Fijn dat u genoten heeft.

Matig tot goed.

Bij menu een kaart wat voor vlees het is.

Koffie, cappuccino veel schuim en weinig koffie, vergeleken bij inhoud,
Schuin is zo compact dat je de suiker niet kan roeren waardoor je ook eerst schuim eet/drinkt dan zwarte koffie .
Verder zou het ook fijn zijn, als er ook een fitnessruimte kwam.

Beste mevrouw J.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw ervaring. Wat fijn dat u over het algemeen een goed verblijf heeft gehad en de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Uw opmerkingen over de menukaart, de koffie en de wens voor een fitnessruimte waarderen wij zeer. Wij nemen deze punten mee in onze interne evaluatie.

By Dennis
Date of experience: 10/2025

Gezellig en vertrouwd als altijd

Geachte heer D.,

Hartelijk dank voor uw 77% beoordeling.
Fijn dat u weer te gast bij ons was.

By Jeanette Manders
Date of experience: 10/2025

De algemene was erg goed het was gezellig, leuke dingen om te doen.
Alleen het eten in het ribbelton en midtown vond ik wat minder veel dingen waren niet echt warm en het vlees was droog.
Ook vond ik het jammer dat wij maar 2 grote handdoeken op de kamer hadden en 's morgens nieuwe bij de receptie moesten gaan vragen, maar dat werd wel werd gelijk netjes opgelost.
Ook is het erg gehorig de buren keken 's avonds laat en 's morgens vroeg om 6uur tv en dat konden wij letterlijk verstaan.

Beste mevrouw M.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat u een gezellige tijd heeft gehad en heeft genoten van de vele faciliteiten bij ons.
Jammer dat het eten in Ribbleton en Midtown niet helemaal aan uw verwachting voldeed en dat u de kamer wat gehorig heeft ervaren.

Fijn om te horen dat het handdoekenprobleem direct netjes is opgelost door onze collega’s. Wanneer u ergens niet tevreden over bent, zoals met het eten of geluidsoverlast, mag u dit gerust direct ter plaatse melden – onze receptie is 24/7 bereikbaar en helpt u graag verder. Uiteraard nemen wij uw opmerkingen nu alsnog mee in onze evaluatie.

Date of experience: 10/2025

Heel gezellig en heerlijk eten.
Leuk bowling, kermis, game en mini golfbaan.

Geachte Gast,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.

Date of experience: 10/2025

Hotelkamer was top. Ruim, schoon.
De vloerbedekking op de 1e verdieping is wel aan een diepe reiniging/vervanging toe.
Personeel kundig en vrolijk ( vorige reserveringen was dit een kritiek punt )
Eten was, op harde stukken vlees na, prima in Ribbleton. Verbeterd zelfs.
Het winkeltje is erg leuk. Goede inkoop ook. Ik ben wat bekend met de prijzen van de kleding, die 40-50% erbovenop is misschien iets aan de hoge kant :-)
Faciliteiten meer dan genoeg. Helaas erg druk bij het poolen/bowlen, dus geen tafel/baan kunnen scoren.
Zwembad is ook prima. Ik had niet begrepen dat ik tijdens het boeken van een kamer ook een afspraak kon maken voor een massage. Helaas was alles daarom al volgeboekt.
Het “uitgaan” vond ik ook gezellig. Leuke muziek. Wat mij opviel, net als in eerdere boekingen, dat de scheepsbar ontzettend gaat stinken naarmate de avond vordert. Een paar keer bij binnenkomst daarom meteen weer omgedraaid :-)
Ik ervaar dit niet in de andere barretjes.
Over het algemeen heb ik dus wederom een goede ervaring.
Mijn laatste opmerking gaat over de prijs. Hoewel ik de prijs wat aan de hoge kant, is hij deels uit te leggen vanwege de hoeveelheid faciliteiten, drank en eten. Maar wanneer de faciliteiten te druk zijn om gebruik van te maken en je gezin geen eters en drinkers zijn dan is de ruim 700 euro voor een nachtje voor 2 volwassene en een kind wat buitensporig.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide terugkoppeling en mooie beoordeling van 80%. Fijn dat u opnieuw een goede ervaring heeft gehad en tevreden was over de kamer, het personeel en het eten.

Uw opmerkingen over de vloerbedekking, drukte bij faciliteiten, geur in de Scheepsbar en het massagebeleid nemen we serieus en geven we door aan de juiste afdelingen.
Ook uw feedback over de prijs in verhouding tot het gebruik van faciliteiten is waardevol, dank daarvoor.

Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen begroeten, heel graag tot ziens bij een volgend verblijf!

Met gastvrije groet,
Emma
Date of experience: 10/2025

het waren hele mooie dagen in PP

Geachte heer B.,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.
Fijn dat u mooie dagen bij ons heeft doorgebracht.

Date of experience: 10/2025

Superformidastisch verblijf .was weer heerlijk genieten van alle faciliteiten. Vriendelijke bediening alles tiptop

Geachte heer de M.,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling en vriendelijke woorden.