Date of experience: 02/2026

We hebben genoten van al het lekkers en de gezelligheid!

We sliepen met zijn allen op een Royal kamer.
Jammer dat dit één grote ruimte is.
Hierdoor een heel slechte nacht gehad, maar ook omdat de matrassen te dik zijn voor in het stapelbed. Onze zoon sliep beneden en werd 's nachts wakker. Hij heeft toen zijn hoofd heel hard gestoten. Tot bloedens aan toe. Gewoon omdat deze ruimte boven hem véél te laag was. Niet verantwoord.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn dat u heeft genoten van het eten, de gezelligheid, San Remo en het subtropisch zwemparadijs.

Tegelijkertijd vinden wij het jammer om te lezen dat uw verblijf op andere punten minder prettig is verlopen. Dat uw zoon zich heeft bezeerd aan het stapelbed moet enorm schrikken zijn geweest. Heeft u dit ter plaatse gemeld, zodat wij dit direct konden oppakken?

Ook uw opmerkingen over de Royal kamer, de prijs in de voorjaarsvakantie en de hygiëne nemen wij mee in onze evaluaties.

Wij mijn dochter, schoonzoon, kleinzoon van 10, kleindochter van 6
mijn vriend en ik hebben genoten.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 87% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat het verblijf naar wens was!
Wij hopen u graag in de toekomst weer te kunnen begroeten in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast.

By Lindsay Bosschieter
Date of experience: 03/2026

Fijn hotel. Maar echt een probleem met de kamer.

Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Fijn om te lezen dat u tevreden was over onder andere het ontbijt, diner en het zwemparadijs.

Wat jammer om te lezen dat de kamer niet aansloot bij uw persoonlijke verwachtingen. Wij vinden het belangrijk dat iedere gast zich prettig voelt in zijn of haar accommodatie en nemen signalen hierover serieus.

Omdat u een situatie beschrijft die wij zorgvuldig willen beoordelen, horen wij graag of u dit tijdens uw verblijf bij ons heeft gemeld, zodat wij destijds met u mee konden kijken naar een oplossing.

Mogen wij u daarnaast vriendelijk vragen om uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting per e-mail te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Op basis van die informatie kunnen wij uw melding intern bespreken met de betreffende afdeling.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

By Joop
Date of experience: 03/2026

Wij hebben genoten van ons verblijf in Preston Palace. Veel te doen en voldoende eten en drinken.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 93% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat het verblijf naar wens was!

By Laura
Date of experience: 03/2026

Leuk concept. Echter is het hotel over het algemeen rommelig en soms vies. Mensen gebruiken de vloer als afvalbak. Er is ook niet tegenaan te werken als personeel. Helaas.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u ons concept als leuk heeft ervaren en dat de kamer en het zwembad naar wens waren.

Tegelijkertijd vinden wij het jammer dat de algehele indruk van het hotel op sommige momenten als rommelig of minder schoon is ervaren. Uw opmerkingen over de snackmogelijkheden gedurende de dag, de invulling van de verlenging tot 14.00 uur en uw ervaring in het restaurant nemen wij mee in onze interne evaluaties.

Heeft u uw bevindingen tijdens uw verblijf bij ons gemeld, zodat wij hier direct met u naar konden kijken?

Date of experience: 02/2026

Algemeen prima, live muziek vrijdag minder en avondeten grote restaurant minder goed, ontbijt en lunch prima 👌🏼

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u uw verblijf als prima heeft ervaren en dat met name het ontbijt, de lunch, de hygiëne en het zwemparadijs zo positief zijn bevallen. Ook uw mooie beoordeling en uw abonnement op onze nieuwsbrief waarderen wij zeer.

Tegelijkertijd vinden wij het jammer om te lezen dat de live muziek op vrijdag en het diner in het grote restaurant minder aansloten bij uw verwachtingen. De invulling van entertainment en smaakbeleving wordt door iedere gast anders ervaren en uw feedback helpt ons om hier scherp op te blijven.

By Telgt I.L.
Date of experience: 02/2026

Ontvangst, verblijf en accommodatie waren top!

Punt van aandacht: andere gasten die savonds laat, zich met veel rumoer verplaatsen door de gangen wel dan niet met hun kinderen!!

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 93% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat het verblijf naar wens was! Uw aandachtspunt nemen wij intern mee.

By Schneider
Date of experience: 03/2026

Leuk maar slecht geslapen.
Het is nu nog meer op kinderen gericht behalve de kroegen, jammer voor de mensen zonder kinderen.
Live muziek mag wel wat eerder beginnen.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat u ons verblijf als leuk heeft ervaren en dat u tevreden was over de service en de hygiëne.

Tegelijkertijd vinden wij het jammer dat uw totale beleving op enkele punten minder positief is geweest. De manier waarop nachtrust, comfort en de invulling van het entertainment worden ervaren, is voor iedere gast persoonlijk en bepalend voor het totaalgevoel van een verblijf. Wanneer dit niet geheel aansluit bij uw verwachtingen, kan dat uiteraard invloed hebben op hoe uw weekend wordt beleefd. Uw opmerkingen nemen wij dan ook mee in onze interne evaluaties.

Binnen ons resort streven wij ernaar om een omgeving te bieden waar zowel jong als oud zich welkom voelt en kan genieten. Hoe deze balans wordt ervaren, verschilt per gast en uw feedback helpt ons om hier scherp op te blijven

Graag tot ziens bij Preston Palace,

Date of experience: 02/2026

Komen er altijd met plezier en vinden het super dat Prestons steeds blijft vernieuwen en verbeteren.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 87% beoordeling.

Wat fijn om te horen dat u altijd met plezier bij ons komt en dat u ziet dat Preston Palace zich steeds blijft vernieuwen en verbeteren.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Sofie
By Oussama Viola Horeibi

Es war wie immer toll.

Sehr geehrte Damen und Herren,

Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung von 100%.

Es freut uns sehr zu hören, dass es wie immer toll bei uns war.
Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Sofie