By Trees
Reviewed: 2 months ago (03/01/2026)
Date of experience: 12/2025

Prima concept, wel erg druk

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het delen van uw uitgebreide ervaringen! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kamer, hygiëne, service en het eten. We waarderen uw suggestie en ook uw opmerkingen zijn waardevol voor ons.

Chelsea
Reviewed: 2 months ago (03/01/2026)

Heerlijk, volop genoten

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 12/2025

Alles prachtig op de kamer na
Ik had 4 kamers gehuurd onze kamer 2118 het water van de douchehoek liep niet goed weg en van de douchecabine bleef de deuren op een kier dan kon je na de haren uitspoelen de vloer dweilen.
De wasbak liep helemaal niet door.
Er was niets om de toilettas op te zetten.
Jammer dit allemaal, er waren er meer van ons gezelschap dat het water niet goed weg liep.
Ik heb er veel geld voor neer moeten leggen ben ooit eerder geweest dus had dit niet verwacht.
Er komt geen volgende keer meer.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en voor uw herhaald bezoek aan ons resort. Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van het ontbijt, diner, service en onze faciliteiten. Het spijt ons echter te horen dat de kamer niet voldeed aan uw verwachtingen en dat u hinder heeft ondervonden van gebreken in de badkamer. Wij willen dit graag verder onderzoeken. Mogen wij u daarom vriendelijk vragen om alstublieft uw boekingsnummer en een toelichting te sturen naar marketing@prestonpalace.nl?

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

By Geerts Sanne
Date of experience: 12/2025

Het was enorm leuk. De kinderen hebben zich geamuseerd, maar ook als volwassenen hebben we heel veel plezier gehad. We komen hopelijk volgende kerstvakantie weer terug!

Geachte mevrouw Geerts,

Hartelijk dank voor uw prachtige 97% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u weer heeft genoten van uw verblijf.

Date of experience: 12/2025

Het is gewoon goed. Het is wel altijd het zelfde

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u weer heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace!

By Janneke Van delft
Date of experience: 12/2025

Super goed! Echt onwijs genoten!

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van uw verblijf en onze horecamedewerkers als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Wat vervelend om te horen dat u en uw gezin ziek zijn geworden. Ook uw ervaring bij de receptie nemen wij serieus. Wij willen dit graag nader onderzoeken. Mogen wij u daarom vriendelijk vragen om alstublieft uw boekingsnummer en een toelichting te sturen naar marketing@prestonpalace.nl?

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

By NVT.
Date of experience: 12/2025

Uitstekend. Accommodation goed, faciliteiten prima, restaurants uitstekend.

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace!

By Rebecca Rook
Date of experience: 12/2025

We hebben het erg leuk en gezellig gehad. De speedway en het zwembad waren toch echt wel onze favoriet. Medewerkers waren heel vriendelijk. Onze kamer was heel netjes bij binnenkomst. Het was een leuke paar dagen weg en we komen zeker terug.

Hartelijk dank voor uw enthousiaste beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van uw verblijf, en dat vooral de speedway en het zwembad favoriet waren. Ook uw complimenten over de kamer en de vriendelijkheid van onze medewerkers waarderen wij zeer. Uw tips nemen we mee, bedankt voor het delen!

By Jolanda
Date of experience: 12/2025

Het was gezellig maar paar jaar geleden bij vorige eigenaar was het allemaal wel wat luxer

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te lezen dat u een gezellig verblijf heeft gehad. Uw complimenten over de netheid van de kamer, het gevarieerde ontbijt en de vele activiteiten waarderen wij zeer. Uw opmerkingen nemen wij serieus en zullen wij intern bespreken om te kijken waar we kunnen verbeteren.

Een leuke gezellige familie-ervaring

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te lezen dat u een gezellige familie-ervaring bij ons heeft gehad. We waarderen uw complimenten over de kamer, het ontbijt en de algemene netheid. Uw opmerkingen nemen we mee in onze evaluaties.