Date of experience: 05/2024

Jammer dat de prijs te hoog is voor de normale mens,om wat vaker te komen

Beste meneer/mevrouw L,

Hartelijk dank voor uw review en uw verblijf. Wat fijn om te horen dat u een leuk verblijf heeft gehad!

We streven ernaar om een compleet en zorgeloos all-inclusive verblijf te bieden, waarbij eten, drinken en diverse activiteiten zijn inbegrepen. Hierdoor kunnen we een hoge kwaliteit garanderen. Desalniettemin nemen we uw feedback ter harte en blijven we zoeken naar manieren om onze diensten betaalbaar te houden voor al onze gasten.

We hopen dat u ondanks de prijs toch weer bij ons terugkomt om opnieuw van al het moois dat Preston Palace te bieden heeft te genieten.

Date of experience: 05/2024

Leuk hotel maar leuker met kinderen

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review en uw verblijf! Het is fijn om te horen dat u een fijne tijd heeft gehad.

Wat betreft de verwachting dat alles open is, inclusief de hele barstraat: dagelijks zijn er enkele barretjes in onze barstraat geopend vanaf 14:00 uur. Hoeveel en welke barretjes er per dag open gaan, is afhankelijk van het aantal gasten. Wij zullen uw feedback zeker meenemen om onze diensten te verbeteren.

Het spijt ons te horen dat het lampje naast uw bed niet werkte. We hopen dat u dit ter plaatse heeft gemeld, zodat onze technische dienst dit snel kon oplossen.

Nogmaals dank voor het delen van uw ervaringen. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in ons resort!

Date of experience: 04/2024

Erg leuk, goed eten en drinken, veel leuke facaliteiten. Communicatie en service laten te wensen over.

Beste meneer/mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden over het eten, drinken en de faciliteiten bij Preston Palace. Het is fijn om te horen dat u hiervan heeft genoten!

Het spijt ons echter te horen dat u minder tevreden was over de communicatie. Bij Preston Palace eindigt een hotelarrangement standaard om 11:00 uur. Dit staat ook vermeld op onze website en in de GastenApp. Het is echter mogelijk om uw verblijf te verlengen tot 14:00 uur of zelfs 19:00 uur, inclusief lunch en diner. De hotelkamer is dan tot 11:00 uur beschikbaar zoals ook vermeld staat bij het boeken en in de bevestiging hiervan. We vinden het jammer om te horen dat dit niet duidelijk genoeg was en zullen dit meenemen in onze bespreking om te kijken hoe we dit kunnen verbeteren.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en uw verblijf geheel naar wens te maken.

Zie voorgaande antwoorden.

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet helemaal aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Wat betreft de hygiëne, het is vervelend te horen dat dit niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Mogen wij u vragen om alstublieft uw gedetailleerde opmerkingen en uw boekingsnummer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Wij willen dit graag intern bespreken.

Wij hopen dat deze ervaringen u niet weerhouden om ons nog een kans te geven om uw verblijf volledig naar wens te maken. We verwelkomen u graag opnieuw in ons All-in Family Resort.

Date of experience: 05/2024

Deze keer was het net niet erg zonden was hier vaak geweest

Beste meneer D,

Wat jammer dat uw verblijf deze keer niet aan uw verwachtingen heeft voldaan, vooral omdat u al vaker bij ons bent geweest.

Geluidsoverlast is natuurlijk heel storend, vooral tijdens uw nachtrust. Voor een toekomstig verblijf willen wij u adviseren om eventuele geluidsoverlast direct bij de hotelreceptie te melden. Ons team is 24/7 beschikbaar en staat klaar om ter plaatse polshoogte te nemen en indien nodig direct actie te ondernemen om uw nachtrust te waarborgen. Dat kan via toestel 9 vanaf uw hotelkamer.

Wat betreft de hygiëne, het is vervelend om te horen dat de douche niet schoon was. Wilt u zo vriendelijk zijn om ons uw boekingsnummer en een gedetailleerde beschrijving van de situatie te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Wilt u hier ook bij vermelden of u hier tijdens uw verblijf melding van heeft gemaakt?

Alvast bedankt voor de moeite.

Date of experience: 05/2024

Heel fijn hotel,heerlijk eten en vriendelijk personeel. We hebben alweer voor 18 November opnieuw geboekt. Tot ziens.

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te vernemen dat u zo heeft kunnen genieten!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Marjon

Geweldig plezierig

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te vernemen dat u zich goed vermaakt heeft!

Marjon
Date of experience: 05/2024

Heel leuk uitje om samen met kinderen te doen. Maar voor een best hoge prijs mag de service efficiënter. Personeel zijn wel heel vriendelijk.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw feedback en uw complimenten over ons vriendelijke personeel. Het doet ons goed te horen dat u een leuk uitje heeft gehad met uw kinderen!

Wij begrijpen dat u hogere verwachtingen had van onze service. Het spijt ons zeer te horen dat uw kamer niet schoon was bij aankomst. Door een miscommunicatie was uw kamer helaas niet schoongemaakt en doordat er geen andere kamers beschikbaar waren, konden wij u niet direct een nieuwe kamer aanbieden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en wij hopen dat wij u in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen om u een verbeterde ervaring te bieden.

Date of experience: 05/2024

Gezellig een paar dagen weg met ons gezin
Lekker eten en drinken en vermaak onder 1 dak

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf gezellig was en u lekker gegeten en gedronken heeft!

Merel
Date of experience: 05/2024

Hotel moet worden gerenoveerd, kamers en zwembad zijn niet gezond.

Beste meneer/mevrouw,

Wat jammer om te horen dat uw verblijf bij ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij zijn momenteel bezig met het renoveren van onze hotelkamers om het comfort en de kwaliteit voor onze gasten te verbeteren.

Wij zouden graag meer details ontvangen over uw ervaringen om deze direct met onze teams te kunnen bespreken en verdere verbeteringen door te voeren. Mogen wij u vriendelijk vragen om uw gedetailleerde opmerkingen en uw boekingsnummer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Heeft u ter plaatse een melding gemaakt van uw bevindingen zodat wij toen een directe oplossing konden bieden?

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.