Date of experience: 05/2024

Over het algemeen was het een fijn verblijf en hebben we ons goed vermaakt. Ik vind de prijs wel aan de hoge kant voor wat je ervoor terug krijgt.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Wat fijn om te horen dat u over het algemeen een goed verblijf heeft gehad en van onze faciliteiten en activiteiten heeft genoten.

Niet aan toegekomen

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie review van 83%

Wij zien u graag terug als zeer gewaardeerde gast!

Kim
Date of experience: 05/2024

Ik heb er een leuke tijd van gemaakt met mijn kind. Maar zal niet snel meer terugkomen. Te sterk verouderd en niet ons publiek (die veel drinken)

Beste meneer J,

Wat jammer om te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij willen graag uw feedback gebruiken om onze diensten te verbeteren.

Kunt u alstublieft uw gedetailleerde opmerkingen en uw boekingsnummer sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Dit helpt ons om uw ervaring grondig te onderzoeken en de nodige maatregelen te nemen.

Dank u voor uw moeite en feedback.

Business
Date of experience: 05/2024

Wij zijn met een groep collega's geweest. Iedereen heeft zich goed kunnen vermaken en erg van het verblijf genoten

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling en uw positieve reactie!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen bij ons in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

Goed alles naar tevredenheid

Geachte heer Ariens,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling en uw positieve reactie!

Date of experience: 05/2024

Goed op de isolatie van de kamers na

Beste meneer S,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback en uw verblijf in ons resort. Het is fijn om te horen dat u heeft genoten!

Het spijt ons te horen dat u last heeft gehad van geluidsoverlast tijdens uw verblijf. Wij begrijpen dat dit uw nachtrust heeft verstoord. Voor een toekomstig verblijf willen wij u adviseren om eventuele geluidsoverlast direct bij de hotelreceptie te melden. Ons team is 24/7 beschikbaar en staat klaar om ter plaatse polshoogte te nemen en indien nodig direct actie te ondernemen om uw nachtrust te waarborgen. Dat kan via toestel 9 vanaf uw hotelkamer.

Wat betreft de ervaring in het bruin café, bedankt voor uw feedback. Wij zullen dit bespreken met ons team om ervoor te zorgen dat al onze gasten altijd de best mogelijke service krijgen.

Geweldige zoals altijd

Geachte mevrouw Louwers,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling en uw positieve reactie!

Date of experience: 05/2024

Over het algemeen was alles naar wens

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over uw verblijf bij ons All-in Family Resort. Het doet ons goed te horen dat alles naar wens was en dat u heeft genoten van uw tijd bij ons.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in Preston Palace voor weer een heerlijk verblijf.

Is echt leuk daar

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor uw verblijf bij ons. We zijn blij dat u genoten heeft van het ontbijt, diner en uw ervaring in het hotelrestaurant Ribbleton.

Het spijt ons te horen over de onvriendelijkheid van het personeel. Zou u alstublieft uw boekingsnummer en een gedetailleerde beschrijving van uw bevindingen willen sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Dit helpt ons om onze service te verbeteren.

Date of experience: 05/2024

Leuke familievakantie zonder zorgen!

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling en uw positieve reactie!