By Jolanda
Date of experience: 12/2025

Het was gezellig maar paar jaar geleden bij vorige eigenaar was het allemaal wel wat luxer

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te lezen dat u een gezellig verblijf heeft gehad. Uw complimenten over de netheid van de kamer, het gevarieerde ontbijt en de vele activiteiten waarderen wij zeer. Uw opmerkingen nemen wij serieus en zullen wij intern bespreken om te kijken waar we kunnen verbeteren.

Een leuke gezellige familie-ervaring

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te lezen dat u een gezellige familie-ervaring bij ons heeft gehad. We waarderen uw complimenten over de kamer, het ontbijt en de algemene netheid. Uw opmerkingen nemen we mee in onze evaluaties.

By Jan
Date of experience: 12/2025

Tegen vallen ivm prijs/ aantal uren aanwezig mogen zijn...

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaringen. Wat fijn dat u tevreden was over de kamer, hygiëne, service en het ontbijt. Uw opmerking nemen wij mee in onze interne evaluatie. Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Date of experience: 12/2025

Goed,gezellig mooi versierd met de feestdagen!

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te horen dat u een gezellige tijd heeft gehad en dat de feestelijke aankleding in de smaak viel! Uw opmerkingen nemen wij mee in onze interne evaluaties. Bedankt dat u dit met ons heeft gedeeld.

By Sadoyan
Date of experience: 12/2025

Sehr schönes, familienfreundliches Hotel mit vielfältigen Attraktionen. Reichhaltiges und sehr leckeres Essen. Wir können Preston Palace wärmstens weiterempfehlen.

Gutentag,

Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Ihnen unser familienfreundliches Hotel, die Attraktionen und das Essen gefallen haben. Vielen Dank für Ihre Empfehlung, wir hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Sofie
Date of experience: 12/2025

Op wat kleine dingen na prima

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u over het algemeen een prima verblijf heeft gehad en heeft genoten van het ontbijt en diner. Uw opmerkingen nemen wij serieus en bespreken wij intern met de betreffende afdelingen. Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Date of experience: 12/2025

Leuk familie uitje, vooral voor de kinderen

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw uitgebreide ervaring. Wat fijn om te lezen dat u een leuk familie-uitje heeft gehad en dat vooral de kinderen hebben genoten. Uw complimenten over de kamer, het ontbijt en het zwembad waarderen wij zeer. De aandachtspunten nemen wij mee in onze evaluaties. Ook uw feedback over de app helpt ons om deze gebruiksvriendelijker te maken.

By Saskia
Date of experience: 12/2025

Gezellig, voor ieder wat wils.

Hartelijk dank voor het invullen van de enquête en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u een gezellig verblijf heeft gehad en dat er voor ieder wat wils was. Uw opmerkingen nemen wij serieus en zullen we intern bespreken. Bedankt dat u dit met ons heeft gedeeld!

By Ramona
Date of experience: 12/2025

Es gab viel Unterhaltung. Trotz des gut gebuchten Hotels hatte man keine Warteschlangen. Das Hotel Personal war sehr nett. Uns hat ein bisschen das Weihnachtsgefühl gefehlt, obwohl sehr Weihnachtlich geschmückt war. Beim Essen musste man Glück haben. Z.b im San Remo war das Hähnchen kalt. Im Midtown waren die burgerbuns so trocken, dass die auseinander gebröselt sind und das war als Weihnachtsessen einfach sehr schade. Alles in allem hatten die Kinder sehr viel spaß

Sehr geehrte Damen und Herren,

vielen Dank für Ihre hervorragende 93 %-Bewertung!

Es freut uns sehr zu hören, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast im Preston Palace begrüßen zu dürfen!

Mirthe
Date of experience: 12/2025

Ik werd ziek op de dag van de reservering. We zijn toch maar gegaan maar het was geen succes 🥹. Niks smaakte, vroeg naar bed en ‘s morgens weer snel naar huis.

Kon PP niks aan doen.

Volgende keer beter.

Beste heer/mevrouw van der M,

Wat jammer dat u zich niet goed voelde tijdens uw verblijf. Wij wensen u beterschap en hopen u in de toekomst nog eens te mogen ontvangen, onder fijnere omstandigheden.

Sofie