By Gerlin
Date of experience: 06/2026

Heel erg fijn! Alleen jammer dat er bij de bars niks staat wat je juist allemaal kan bestellen. Familie verkleedkamers met ververskussens bij het zwembad is wel aan te raden. En ergens misschien wel duidelijk aangeven dat niet letterlijk alles is inbegrepen

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van uw verblijf en dat u ons zelfs met een 10 zou aanbevelen. Ook is het leuk om te horen dat u tevreden was over de kamer, de vriendelijke service en de ruime keuze tijdens het ontbijt.

Daarnaast waarderen wij het dat u de tijd heeft genomen om uw suggesties met ons te delen. Feedback zoals deze helpt ons om onze dienstverlening continu te blijven verbeteren en nemen wij dan ook graag mee in onze evaluatie.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk all-inclusive verblijf.

Graag tot ziens in Preston Palace.

Beau
By Fam Stofmeel
Date of experience: 06/2026

heel fijn verblijf met goede voorzieningen . Wij hadden een familiefeestje met 11 personen waaronder 5 kinderen .iedereen heeft zich kostelijk vermaakt .we hebben genoten

Beste familie S,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% review! Wat fijn om te lezen dat u een heel prettig verblijf heeft gehad en dat ook het familiefeest zo geslaagd was. Geweldig dat iedereen zich zo goed heeft vermaakt en heeft genoten.

We hopen u en uw familie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen! Heel graag tot ziens.

By Smit
Date of experience: 06/2026

Alles was echt geweldig.Heel vriendelijk en ontzettend veel personeel.

Beste meneer/mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% review! Wat fijn om te lezen dat alles zo geweldig was en dat u onze vriendelijkheid en de aanwezigheid van veel personeel zo positief heeft ervaren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een even prettig verblijf! Heel graag tot ziens!

By Johan de munck
Date of experience: 06/2026

Was een hele leuke tijd.
Voor ieders wat wils.
Zowel de kinderen als de ouders hebben een fijne tijd gehad

Beste heer de M,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% review! Wat fijn om te lezen dat u een hele leuke tijd heeft gehad en dat er voor iedereen iets te doen was. Geweldig dat zowel de kinderen als de ouders hebben genoten van een fijne tijd samen.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Sehr gut 👍

Für kleine Kinder bis 6 Jahre zu wenig Spielzeug /Spielgeräte nur was man bezahlen musste, im Schwimmbad musste mein Enkel Schwimmflügel oder Weste tragen obwohl er schwimmen kann ...er hatte kein Zertifikat....er war sehr traurig 😢

Sehr geehrter Gast,

vielen Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Resort und dafür, dass Sie Ihre Erfahrungen mit uns geteilt haben.

Herzlichen Dank für Ihre fantastische Bewertung! Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie einen so angenehmen Aufenthalt hatten und so positiv auf Ihre Zeit in unserem Resort zurückblicken. Es ist schön zu hören, dass Sie mit Ihrem Zimmer, der Sauberkeit, dem freundlichen Service sowie dem umfangreichen Frühstücks- und Abendbuffet zufrieden waren.

Außerdem freuen wir uns, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns einige Anregungen mitzuteilen. Wir schätzen es sehr, dass Sie uns dabei unterstützen, unser Angebot weiter zu verbessern, und werden Ihr Feedback gerne in unsere Auswertung einfließen lassen.

Wir hoffen, Sie und Ihren Enkel schon bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen und Ihnen erneut einen unvergesslichen Aufenthalt zu bereiten.

Auf Wiedersehen im Preston Palace.

Beau
By Bolkenstijn

Heel positief
Het eten en de kamers en het entertainment is geweldig wij hebben ons heel goed vermaakt

Beste heer/mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% review! Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent en dat u heeft genoten van het eten, de kamers en het entertainment.

By Aranka van Vliet
Date of experience: 06/2026

Heel goed! We hebben een hele leuke tijd gehad. Aanbod is heel breed en goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

Beste mevrouw van V,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% review!

Wat fijn om te lezen dat u een hele leuke tijd heeft gehad en dat u ons brede en goede aanbod zo heeft gewaardeerd en dat het verblijf voor herhaling vatbaar is.
Wij hopen ook om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Heel graag tot ziens!

Date of experience: 06/2026

We had a great time, it was a wonderful experience.
The staff were friendly and very helpful

Dear mrs. C.

Thank you very much for your wonderful review! We are delighted to hear that you had a great time and that your stay was such a wonderful experience.

Your kind words about our friendly and helpful staff mean a lot to us. W

We hope to welcome you back again soon for another enjoyable stay!

Kind regards,

Date of experience: 06/2026

Wij hebben genoten van ons verblijf! Heerlijk gegeten en gedronken! Lekker gezwommen! Op naar een volgende keer!!!

Beste heer/mevrouw Den E,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste 83% review! Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van uw verblijf, het heerlijke eten en drinken en het zwemmen.

We kijken ernaar uit u graag een volgende keer weer te mogen verwelkomen!

By Tamara
Date of experience: 06/2026

Wij hebben weer genoten van ons 3 daags verblijf. Leuk om te zien dat er nog altijd verbeteringen worden doorgevoerd en dat verschillende ruimtes grondig zijn aangepakt. Tijdens ons verblijf was het in de provincie code rood maar dankzij de goede werking van de airconditioning hebben wij onze hoofden cool weten te houden.

Beste mevrouw T,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% review en fijn dat u opnieuw voor een verblijf bij ons heeft gekozen. Wat leuk om te lezen dat u de verbeteringen en renovaties in ons resort heeft opgemerkt en waardeert.

Ook zijn we blij dat de airconditioning tijdens de warme dagen voor voldoende verkoeling heeft gezorgd, zodat u ondanks de hitte volop heeft kunnen genieten van uw verblijf.

Wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!