Zeer tevreden

Fijn om te vernemen dat u zeer tevreden bent.

Wij hopen om u in de toekomst weer te mogen begroeten als onze zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 05/2024

Leuk verblijf, maar wel teleur gesteld over wenig vegetarische keuze.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw verblijf bij Preston Palace. We zijn blij te horen dat u een leuk verblijf heeft gehad.

Wij streven ernaar om een gevarieerd aanbod te bieden voor al onze gewaardeerde gasten. Het is dan ook jammer dat u de vegetarische keuzes als teleurstellend heeft ervaren. Bij een volgend verblijf kunt u speciale dieetwensen, zoals vegetarische opties, vooraf bij uw boeking doorgeven aan de afdeling Reserveringen via 0546-542121 of reserveringen@prestonpalace.nl.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Date of experience: 05/2024

Altijd gezellig en leuk. Alleen zouden de bowlingballen veel schoner kunnen zijn en wat meer ballen zodat je niet heel lang op de buren hoeft te wachten als je wilt gooien.
Verder was het weer super

Beste mevrouw P.,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw terugkerende bezoek aan Preston Palace! Het is fijn om te horen dat u altijd een gezellige en leuke tijd bij ons heeft.

We nemen uw feedback over de bowlingballen zeer serieus. Uw opmerking over de netheid van de ballen en de beschikbaarheid ervan wordt doorgegeven aan de betreffende afdeling, zodat we dit kunnen verbeteren en een nog betere ervaring kunnen bieden aan al onze gasten.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een wederom super verblijf!

Date of experience: 05/2024

Goede service en geboeg te doen

Fijn om te vernemen dat u genoten heeft.

Date of experience: 05/2024

Ik kan niet zwemmen ben er dus niet geweest

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat u niet van ons subtropisch zwemparadijs heeft kunnen genieten. We hebben echter nog veel andere faciliteiten waarvan u hopelijk wel heeft genoten, zoals onze indoor kermis, bowlingbanen, bioscoop, barstraat, binnen- en buitenterrassen, entertainment en diverse eetgelegenheden.

We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen en dat uw volgende verblijf geheel naar wens zal zijn.

Date of experience: 05/2024

Tolles Hotel....Eltern können auch mal Entspannung da die Kinder sehr gut aufgehoben sind. Essen ist abwechslungsreich und lecker. Als Ferienurlaub oder Kurztrip kann man es empfehlen. Wir kommen wieder.

Sehr geehrter Herr/Frau T,

vielen Dank für Ihre schöne Bewertung von 90%.
Es freut uns zu hören, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben.

Wir hoffen, Sie auch in Zukunft als unseren geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.

Date of experience: 05/2024

Dit was de 2e keer dat we er waren en we hebben weer enorm genoten. Je hoeft je niet te vervelen hier, er is genoeg te doen. Eten is lekker en genoeg keuze. Zeker met kinderen een aanrader.

Geachte mevrouw C,

Fijn om te vernemen dat u genoten heeft.

Leuk voor 24 uur, maar het blijft bij 1x voor ons

Hartelijk dank voor uw verblijf en het is fijn om te horen dat u het leuk vond. We hopen dat u in de toekomst wellicht toch nog eens overweegt om terug te komen, u bent meer dan welkom in ons mooie resort.

Date of experience: 05/2024

We komen volgend jaar weer terug. Alleen het buffet viel erg tegen. Hopelijk komen hier meer multi culti opties is en/of meer halal opties.

Beste heer/mevrouw B.,

Hartelijk dank voor uw feedback en uw vertrouwen in ons voor een volgend verblijf. Het is fijn om te horen dat u weer bij ons terugkomt!

Wij streven ernaar om altijd een gevarieerd aanbod te bieden voor al onze gewaardeerde gasten. Wij begrijpen dat dit ook voor u belangrijk is en we zullen uw suggesties in overweging nemen.

Indien u specifieke dieetwensen heeft, zoals halal opties, dan kunt u deze voorafgaand aan uw volgende boeking doorgeven aan de afdeling Reserveringen via 0546-542121 of reserveringen@prestonpalace.nl.

We kijken ernaar uit om u volgend jaar weer te mogen verwelkomen. Graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 05/2024

Positief, was een leuke ervaring. Helaas zaten sommige dingen een beetje tegen, zo kregen wij aan de bar toen we een pina colada bestelde, rum met melk en ijs.. medewerkers wisten niet precies wat ze moesten doen en hadden er geen zin in wat af en toe wel de stempel drukte op de sfeer maar voor de rest erg fijn

Beste heer/mevrouw P.,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaringen bij Preston Palace. We zijn blij te horen dat u over het algemeen een fijne tijd heeft gehad.

Het spijt ons te vernemen dat uw ervaring aan de bar niet aan de verwachtingen voldeed, zoals de Pina Colada. Dit is niet de standaard die wij nastreven voor onze gasten. Wij willen graag uw ervaring verder onderzoeken. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw boekingsnummer en verdere details van uw deze ervaring (datum, tijdstip, locatie) te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw moeite en wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in ons resort.