Reviewed: 2 years ago (24/05/2024)
Date of experience: 05/2024

Positief, was een leuke ervaring. Helaas zaten sommige dingen een beetje tegen, zo kregen wij aan de bar toen we een pina colada bestelde, rum met melk en ijs.. medewerkers wisten niet precies wat ze moesten doen en hadden er geen zin in wat af en toe wel de stempel drukte op de sfeer maar voor de rest erg fijn

Beste heer/mevrouw P.,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaringen bij Preston Palace. We zijn blij te horen dat u over het algemeen een fijne tijd heeft gehad.

Het spijt ons te vernemen dat uw ervaring aan de bar niet aan de verwachtingen voldeed, zoals de Pina Colada. Dit is niet de standaard die wij nastreven voor onze gasten. Wij willen graag uw ervaring verder onderzoeken. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw boekingsnummer en verdere details van uw deze ervaring (datum, tijdstip, locatie) te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw moeite en wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in ons resort.

Reviewed: 2 years ago (24/05/2024)
Date of experience: 05/2024

Insgesamt eine schöne Anlage um einen Kurzurlaub zu verbringen. Wir hatten sehr viel Spaß.

Sehr geehrter Herr/Frau H,

Vielen Dank für Ihre schöne 90 %ige Bewertung.
Es freut uns zu hören, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben.

Wir hoffen, Sie auch in Zukunft als unseren geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.

Estel
Reviewed: 2 years ago (23/05/2024)
Date of experience: 05/2024

Zoal s ik al aangeef in de beoordelingen kan ik geen negatieve opmerking over het verblijf maken.

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.
Fijn om te vernemen dat het verblijf leuk, ontspannend en voor herhaling vatbaar was.
Wij hopen ook om u snel weer te mogen begroeten als onze zeer gewaardeerde gast.

Michelle
80+ years
Reviewed: 2 years ago (23/05/2024)
Date of experience: 05/2024

Kwaliteit blijft goed ondanks dat het allemaal wel wat duurder is geworden. Komen hier al 15 jaar. Blijft genieten.

Beste heer/mevrouw O.

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw loyaliteit aan Preston Palace gedurende de afgelopen 15 jaar! Het is geweldig om te horen dat u nog steeds van uw verblijf geniet. Uw tevredenheid en plezier zijn voor ons van groot belang, en we zijn blij dat de kwaliteit van onze faciliteiten en service constant is gebleven.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor nog meer fijne momenten.

Date of experience: 05/2024

Iedereen was erg tevreden over de faciliteiten die het hotel biedt. Groot en klein kunnen zich goed vermaken. Alleen jammer dat als je, zoals wij, bijgeboekt had tot de volgende dag 19.15 uur je toch al om 11.00 uur van de kamer moet.
Misschien om mee te nemen: de gokapparaten kunnen best veel geld kosten en kinderen willen toch graag daaraan mee doen. Niet alle ouders hebben daar de financiële middelen voor maar je wilt je kind ook niet teleurstellen. Misschien voor kinderen, bijvoorbeeld onder de 10 jaar, een soort goedkopere strippenkaart aan te bieden. Natuurlijk moeilijk te controleren maar wellicht is daar wel een manier op te bedenken dat hier geen misbruik van gemaakt wordt. Preston Palace is wel aan te bevelen

Hartelijk dank voor uw complimenten en het meedenken. Het is fijn om te horen dat iedereen tevreden was over de faciliteiten en dat zowel groot als klein zich goed heeft kunnen vermaken in ons hotel.

Wij willen u graag informeren dat bij een verlenging de hotelkamer tot 11:00 uur beschikbaar is, maar dat u wel gebruik mag maken van alle andere all-inclusive faciliteiten tot het verlengde tijdstip. Deze informatie staat ook vermeld op onze website en in uw boekingsbevestiging. Het spijt ons dat dit ondanks onze inspanning niet geheel duidelijk voor u was.

Nogmaals bedankt voor uw aanbeveling, feedback en tip voor een strippenkaart. Dit zal worden besproken met ons team.

Dank u wel voor het lezen van onze toelichting en we hopen u en uw familie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in Preston Palace.

Date of experience: 05/2024

Zo fijn dat bij jullie alles all inclusief is.

Geachte heer/mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling.

Wij hopen om u in de toekomst weer te mogen begroeten als onze zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 05/2024

Leuk en ontspannende ervaring, herhaling vatbaar

Geachte heer/mevrouw G,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling.

Date of experience: 05/2024

Een super leuk weekendje weg! Zeker de moeite om terug te gaan!

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.
Fijn om te vernemen dat u genoten heeft van een super leuk weekend en dat het voor herhaling vatbaar is!

Sofie
Reviewed: 2 years ago (21/05/2024)
Date of experience: 05/2024

Heel goed. Vriendelijk personeel. Veel vertier. Iets te hoge prijs!!!!!!

Geachte mevrouw V,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 93% beoordeling.
Fijn om te vernemen dat uw verblijf heel goed was en dat het personeel vriendelijk was!
Wij hopen om u snel weer te mogen begroeten als onze zeer gewaardeerde gast.

Sofie
Reviewed: 2 years ago (21/05/2024)
Date of experience: 05/2024

Wij zijn er een paar dagen geweest en we hebben ons goed vermaakt

Geachte heer/mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling.
Fijn om te vernemen dat u zich goed vermaakt heeft!