1 geweest en ga nooit meer

Beste mevrouw R.,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wat jammer om te horen dat uw ervaring bij Preston Palace niet geheel aan uw verwachtingen voldeed.

Wij willen uw ervaring graag begrijpen. Heeft u uw ongenoegen ter plaatse gemeld zodat wij direct actie hadden kunnen ondernemen? Mocht dit niet het geval zijn, dan ontvangen wij graag een uitgebreide toelichting van uw persoonlijke beleving, inclusief uw boekingsnummer, via marketing@prestonpalace.nl. Dit helpt ons om uw feedback grondig te onderzoeken.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 05/2024

Erg leuk, relaxed, gezellig, duur, hygiëne kan beter.

Beste mevrouw M.,

Hartelijk dank voor uw feedback over uw verblijf bij Preston Palace. Wat fijn om te horen dat u het leuk, relaxed en gezellig heeft gehad.

Wij waarderen uw opmerking over de hygiëne en willen graag begrijpen wat er volgens u misging. Heeft u dit ter plaatse gemeld zodat wij direct actie hadden kunnen ondernemen? Mocht dit niet het geval zijn, dan ontvangen wij graag een uitgebreide toelichting van uw persoonlijke beleving, inclusief uw boekingsnummer, via marketing@prestonpalace.nl. Dit helpt ons om uw feedback grondig te onderzoeken.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een nog betere ervaring.

Business

Primaheelgoed

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 100% beoordeling en uw positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als onze zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 05/2024

Goed verblijf met veel faciliteiten. Kwa tijden kan er wat verbeterd worden zodat je overal wat langer van kan genieten.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 77% beoordeling en uw feedback.

Date of experience: 05/2024

Heel erg fijn maar best prijzig

Beste familie L.,

Dank u wel voor het delen van uw fijne ervaring. Wij vinden het heel erg mooi dat u onze gewaardeerde gast bent geweest en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Daarbij willen wij u graag attenderen op onze mooie aanbiedingen: https://www.prestonpalace.nl/all-in-hotel/aanbiedingen.

Tot ziens!

Alone

Prima hotel

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 100% beoordeling.

Date of experience: 05/2024

Top! Zeker i.c.m. de prijs en alle opties

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 97% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Date of experience: 05/2024

Top. Wij blijven zeker weer terugkomen.

Geachte heer/mevrouw T,

Hartelijk dank voor uw 77% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Prefect heerlijk genoten en tot rust gekomen 2 juni komen we weer

Geachte heer W,

Michelle
Reviewed: 2 years ago (18/05/2024)
Date of experience: 05/2024

Erg leuk, wij komen een keer terug

Hartelijk dank voor uw 77% beoordeling en uw leuke positieve reactie.