Date of experience: 05/2024

Op ons moment van zwemmen was het water niet helemaal zuiver buiten uw schuld waren enkele uitwerpselen aanwezig.
Maar verder super mooi.!!

Geachte meneer/mevrouw H.,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf en u melding heeft gemaakt bij de medewerkers van Riviera zwemparadijs.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen bij ons in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

Aangenaam !

Geachte meneer/mevrouw J.,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling!

Date of experience: 05/2024

Het was erg druk. Vervelende vrijgezelle groep , ook op zondag ochtend om 10.30 bij de koffie corner rommeltje bij het gebak was niet bij gevuld , alles was vies, ook werden de tafels slecht afgenomen heel veel plakkerig , ook worden de vaatdoekjes weinig omgespoeld. Ook vinden we het jammer dat het een familie hotel is en er heel veel groepen jongeren waren die erg luidruchtig waren. Nog 1 tip zaterdag avond was er in de scheepsbar een zangeres die vrij luid was en bij het central terras was er ook een duo , alles ging door elkaar heen was niet om aan te horen erg sneu voor het duo. Ook bij het biljart mag er beter controle wezen nu is het zo mooi geworden maar kinderen zonder ouders gaan er slecht mee om. Eigelijk moet er ook door het personeel een rondje gelopen worden door de biljart ruimte want kinderen van 6 jaar kunnen niet biljarten. Ook word er slecht opgeruimt bij het biljart. Tafels staan daar over vol zet een opruimkast neer en hopen dat mensen het dan zelf opruimen. Het staat zo rommelig

Date of experience: 05/2024

Was super! Vorig jaar hadden we best wat punten, qua aansturing personeel en jong personeel wat alleen maar stond te kletsen, terwijl de tafels in het restaurant bijvoorbeeld vol stonden. Nu was dit weer super geregeld. En leuke en gezellige mensen. Animatie voor kids was gezellig en leuk. Heerlijk verblijf!

Geachte meneer/mevrouw V.,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling!

Normaal gewoon

Geachte meneer/mevrouw C.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Date of experience: 05/2024

Goede service, klantvriendelijkheid, ruime kamers en een groot zwembad. Alle faciliteiten waren top! De kinderen hebben het erg leuk gehad. Prachtig locatie! Wij komen zeker terug. Dikke 10!!

Geachte meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling!

Date of experience: 05/2024

Leuk om een keer meegemaakt te hebben

Geachte meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling!

Date of experience: 05/2024

Prima! Ik ga zo weer heen! Eerste keer, voor herhaling vatbaar!

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling!

Michelle
Date of experience: 05/2024

Het ontvangst viel tegen. Ingecheckt op het scherm. Zet daar iemand bij om welkom te heten en vertellen hoe het werkt. Bij de receptie was het erg druk, vandaar daar niet de incheck.

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling!
Wij nemen uw tip mee in ons interne overleg.

Donna
Date of experience: 05/2024

Fijn verblijf, genoeg te doen en vriendelijk personeel.

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling!

Donna