Date of experience: 05/2024

Een fijn all inclusive hotel. Het enige wat wij jammer vonden, dat je moet betalen voor de gamehal en voor de snacks in het zwembad. Uiteindelijk ben je dan toch weer geld aan het uitgeven.

Hartelijk dank voor uw feedback en het delen van uw ervaringen in ons fijne all-inclusive hotel. Wij zijn blij te horen dat u over het algemeen genoten heeft van uw verblijf.

Graag lichten we toe dat onze all-inclusive formule inderdaad het ontbijt, lunch, diner, en snacks bij de snackcounter omvat. De activiteiten in de Speedway Gamehal en sommige extra snacks in het zwemparadijs vallen niet standaard onder dit pakket. Uiteraard is aan u de keuze om hier wel/geen gebruik van te maken.

Uw suggestie om deze informatie nog duidelijker te communiceren, nemen we ter harte en zullen we intern bespreken.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen, en streven ernaar uw verblijf dan volledig naar wens te maken.

Date of experience: 05/2024

Een fantastisch heerlijk zwembad voor jong & oud.

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling en uw positieve reactie!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.
Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen bij ons in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 05/2024

Het was voor ons de eerste keer bij prestonpalace, maar wij hebben het ongelofelijk naar onze zin gehad, veel vermaak voor de kinderen en aan eten en drinken niks te kort en ook nog een goede kwaliteit!

Beste Ruben,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling en uw positieve reactie!

Date of experience: 05/2024

Mooie plek om te komen met kinderen en kleinkinderen iedereen heeft het naar de zin

Geachte heer Bastiaansen,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling en uw positieve reactie!

Date of experience: 05/2024

Kwaliteit van het hotel is naar beneden gehaald doordat er te weinig beveiliging is waardoor mensen hun vaak misdragen kinderen mogen daar gillen en rondrennen tot laat na sluitingstijd ze met eten overal met hun handen aanzitten . Bepaalde slag mens dat daar verblijft die zich nergens van aantrekt toiletten zijn ook erg smerig. Poep alles maansverandering dat gewoon in de wc ligt maar verder is het oké jullie doen erg je best het blijft gezellig

Hartelijk dank voor uw feedback. Het is fijn dat u ziet dat alle medewerkers zich enorm inzetten en een verblijf in ons resort gezellig blijft.

Voor toekomstige verblijven willen wij u adviseren om geluidsoverlast direct bij de hotelreceptie te melden. Ons team is 24/7 beschikbaar en staat klaar om ter plaatse actie te ondernemen om de rust te waarborgen. Via toestel 9 bereikt u onze collega's vanaf uw hotelkamer.

Wat betreft de hygiëne, streven wij naar hoge standaarden en zijn er diverse schoonmaak/controle rondes in de toiletten. Wanneer u in een moment opname constateert dat iets niet in orde is, meldt u dit dan alstublieft direct bij de hotelreceptie en wij ondernemen actie.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons resort. Graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 05/2024

Genoten van het zwemmen en de sauna!

Geachte heer mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 60% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van ons zwemparadijs en de sauna.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen bij ons in Preston Palace!

Date of experience: 05/2024

Een prettige verblijf gehad. Ik vondt het alleen jammer dat we niet hebben kunnen bowlen. Daar zou je een inschrijf optie voor moetten hebben.
De escape room was top!

Geachte heer mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling!

Het eten is heel slecht

Beste heer/mevrouw,

Mogen wij u vragen uw opmerking uitgebreid toe te lichten met daarbij uw boekingsnummer? Wilt u daarbij ook vermelden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt? Wij zijn erg benieuwd naar uw persoonlijke ervaring.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 05/2024

Alle Servicemitarbeiter*innen sehr freundlich und zuvorkommend. Tolles abwechslungsreiches Unterhaltungsprogramm und wirklich tolle Verpflegung. Einfach ein schöner Aufenthalt.

Einzig etwas mehr Gepäckkarren wären noch zunärzlich toll.
Vielen Dank für die tolle und entspannte Zeit!

Sehr geehrte Herren/Frauen,

vielen Dank für Ihre schöne 97%ige Bewertung!
Es freut uns sehr, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben.

Wir hoffen, Sie auch in Zukunft bei uns im Preston Palace als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen!

80+ years
Date of experience: 05/2024

Gezellig voor een weekendje uit met kinderen en kleinkinderen

Hartelijk dank voor uw mooie 70% beoordeling!
We zijn erg blij dat u genoten heeft van uw verblijf.

We hopen u in de toekomst weer als gewaardeerde gast te mogen verwelkomen in Preston Palace!