By Arno van Horssen
Date of experience: 06/2026

Arrangement was uitstekend. Verblijf in Royal kamer met balkon was rustig en comfortabel, faciliteiten en eten meer dan goed.

Enige minpuntje, maar daar kan Preston Palace niet zoveel aan veranderen, is de doelgroep die eropaf komt 50% normaal, 50% bijzonder zeg maar

Geachte heer van Horssen,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Date of experience: 06/2026

Heel goed bevallen. Goede service en vriendelijk bekwame medewerkers.

Geachte heer Van Der Velden,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 06/2026

Soepele check-in voor 20 personen. Ontbijt fantastisch.
Diner was goed verzorgd.

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling!

By I.C.Vergouwe
80+ years
Date of experience: 06/2026

Alles heel erg goed zoals altijd.

Geachte heer/mevrouw Vergouwe,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling!

By Zoetelief-Lagcher
Date of experience: 06/2026

Het was erg fijn om zonder te denken alles te kunnen nemen waar we trek in hadden

Geachte heer Lagcher Zoetelief,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling!

Alone
Date of experience: 06/2026

Ich bin insgesamt zufrieden mit meinem Aufenthalt im Hotel: Die Zimmer waren sauber und die Umgebung angenehm. Allerdings war ich vom Empfang enttäuscht. Einige Personen am Eingang verhielten sich spöttisch, wenn ich mich nicht auf Niederländisch ausdrücken konnte oder den Check-in nicht gut beherrschte, was mich unwohl fühlen ließ. Glücklicherweise waren andere Mitarbeiter freundlich und hilfsbereit.

Sehr geehrter Gast,

vielen Dank, dass Sie bei uns zu Gast waren und sich die Zeit genommen haben, Ihre persönlichen Erfahrungen mit uns zu teilen.

Es freut uns zu lesen, dass Sie insgesamt einen angenehmen Aufenthalt hatten und mit Ihrem Zimmer sowie der Umgebung zufrieden waren.

Vielen Dank auch für Ihre Rückmeldung zu Ihrem Empfangserlebnis. Wir schätzen es, dass Sie Ihre persönlichen Eindrücke mit uns teilen und nehmen Ihre Anmerkungen in unsere Auswertungen auf.

Wir hoffen, Sie auch in Zukunft wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Date of experience: 06/2026

Wij hebben het heel fijn gehad in het hotel overal Airco heerlijk
Het eten ook super

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft en alles naar wens was, daar doen we het voor.

Floris
By vancoppenolle jacques PEPEBRO..
Date of experience: 06/2026

leuke ervaring prachtig hotel vriendelijk en behulpzaam personeel lekker eten proper alles erop en eraan

Beste heer P,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling en uw complimenten. Fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft en alles naar wens was, daar doen we het voor.

Date of experience: 06/2026

Heel fijne beleving maar bepaalde zaken vonden wij minder kindvriendelijk dan verwacht. Drempel tussen badkamer en kamer was gevaarlijk voor onze dochter. Op de toiletten miste ik opstapjes zodat de dochter zelf haar handjes kon wassen. Jammer dat er bij de spelotheek niets van drinken voor volwassenen was, als alleenstaande met een kind kan je niet weg om een drankje te halen.

Hartelijk dank dat u bij ons te gast bent geweest en de tijd heeft genomen om uw persoonlijke ervaring met ons te delen.

Wat fijn om te lezen dat u een heel fijne beleving heeft gehad en dat u onder andere de vriendelijkheid van onze collega's, de hygiëne en het subtropisch zwemparadijs heeft gewaardeerd.

Ook bedanken wij u voor het delen van uw tips en suggesties met betrekking tot de kindvriendelijkheid, de horeca, de kamer en onze app. Wij waarderen het dat u met ons meedenkt en nemen uw opmerkingen mee in onze evaluaties.

Wij hopen u en uw dochter in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in Preston Palace!

By Gerard

Prima schrijf ff door voor de 15 tekens