Date of experience: 04/2024

Zeker voor herhaling vatbaar. Prijs/kwaliteit was goed alleen had wel wat meer flexibiliteit verwacht vooral met 2 peuters die niet altijd doen wat je verwacht.

Hartelijk dank voor uw feedback en het delen van uw ervaringen bij Preston Palace. Wat is het fijn dat het voor herhaling vatbaar is.

We streven ernaar om al onze gasten, inclusief de kleintjes, een aangename eetervaring te bieden. We begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is, vooral wanneer u met jonge kinderen reist.

Bij het ontbijt, de lunch en diverse food outlets bieden wij alle ruimte voor flexibiliteit om aan de behoeften van uw kinderen te voldoen. U kunt op dan elk gewenst moment tijdens de openingstijden komen eten zonder reservering. Bij het diner hebben we in zowel het buffetrestaurant als de à la carte restaurants inderdaad vooraf vaste gereserveerde tijden om ervoor te zorgen dat elke gast voldoende tijd heeft om van zijn/haar diner te genieten.

Als het niet lukt om binnen uw gereserveerde tijd te eten, bieden we de mogelijkheid om het eten mee te nemen naar uw hotelkamer. Daarnaast staat onze Floormanager klaar om te kijken of er mogelijkheden zijn om u tegemoet te komen in de restaurants, mits de bestaande reserveringen dit toelaten.

We hopen dat u, ondanks uw 'uitdagingen', overweegt om ons opnieuw te bezoeken. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Business
Date of experience: 04/2024

Alles super netjes en top

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in ons familiehotel Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

Sehr schlechte Betten .Ansonsten alles ok

Sehr geehrter Herr S.,

Vielen Dank für Ihr Feedback. Wir freuen uns zu hören, dass Sie den Rest Ihres Aufenthalts bei Preston Palace als positiv empfunden haben. Es tut uns jedoch leid, dass die Betten nicht Ihren Erwartungen entsprochen haben. Bequeme Betten sind entscheidend für eine gute Nachtruhe, und wir nehmen Ihre Kommentare zu diesem Thema sehr ernst.

Um dieses besser zu verstehen und angemessene Maßnahmen ergreifen zu können, würden wir gerne mehr Details über Ihre Erfahrungen mit den Betten erfahren. Können Sie uns vielleicht spezifizieren, was genau das war; war die Matratze zu hart, zu weich, oder gab es etwas anderes?

Außerdem möchten wir gerne wissen, ob Sie das vor Ort gemeldet haben. Dies ermöglicht es uns, sofort zu handeln und die Qualität unseres Aufenthalts für alle unsere Gäste zu verbessern.

Wir schätzen Ihre Mitarbeit sehr und freuen uns auf Ihre Erläuterungen. Sie können diese Informationen mit Ihr Buchungsnummer an marketing@prestonpalace.nl senden.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder begrüßen zu dürfen!

Date of experience: 04/2024

Ik vind dat het eten snel koud word en dat het niet zo warm is

Goed, leuk, all inclusive

Date of experience: 04/2024

We hebben een gezellige dag en avond gehad

Date of experience: 04/2024

Heel goed alleen het eten van vroeger mis ik heel erg

Hartelijk dank voor uw 90% waardering en het voor het delen van uw persoonlijke ervaring bij Preston Palace. Het is jammer te horen dat u het eten van 'vroeger' mist, vooral nu we ons culinaire aanbod hebben uitgebreid met diverse à la carte opties. We begrijpen de waarde van vertrouwde favorieten, maar tegelijkertijd zijn we enthousiast over de nieuwe mogelijkheden en smaken die we onze gasten nog meer mogen bieden.

We hopen dat u openstaat om samen met ons vooruit te kijken naar een smaakvolle toekomst en de nieuwe restaurants en food outlets een kans geeft tijdens uw volgende bezoek.

We kijken ernaar uit om u opnieuw te verwelkomen en u te verrassen met ons vernieuwde culinaire aanbod. Wanneer u daar vragen over heeft, over het reserveren van de dineren in de Gastenapp bijvoorbeeld, mag u ons gerust vooraf of tijdens uw verblijf raadplegen. Wij helpen u graag!

Date of experience: 04/2024

Zeer gezellig!! Voor ieder wat wils.

goed kinderen hadden plezier

Wat fijn om te vernemen dat u en uw kids hebben genoten van het verblijf!

Date of experience: 04/2024

Aangenaam en ontspannen verblijf.
Voldoende mogelijkheden met kinderen

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Estel