Reviewed: 2 years ago (26/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Niet het geld waard en zeker niet als je bij de restaurants niet genoeg plek is om te kunnen reserveren om te eten dus je beperkt me ook. Te veel mensen voor weing bowling banen en niet genoeg pool/biljard spullen.

Diner zeer slecht. Rest ok

Beste familie T.

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback en het delen van uw ervaringen bij Preston Palace. Het is fijn dat u uw verblijf als 'OK' heeft ervaren, het spijt ons te horen dat het diner niet geheel voldeed aan uw verwachtingen.

Wanneer u gaat dineren in à la carte restaurant, is het geen gewoonte om drie hoofdgerechten te bestellen. Normaal gesproken is ons drie-gangen diner met bijgerechten en consumpties dan ook ruim voldoende voor onze gasten. Echter, in uitzonderlijke gevallen waar er nog behoefte is aan een extra hoofdgerecht, kan dit altijd in overleg besproken worden. Onze intentie is altijd dat onze gasten genieten van een volledige maaltijdervaring.

Voor een toekomstig bezoek, vooral met een grotere groep zoals die van u met uw royale eetwensen, raden wij aan om te kiezen voor ons buffetrestaurant Ribbleton. Hier kunt u onbeperkt genieten van diverse gerechten, van voorgerechten tot desserts, wat wellicht beter past bij de verschillende eetwensen binnen uw groep.

Wij streven ernaar om ieder bezoek aan Preston Palace een plezierige ervaring te maken en danken u hartelijk voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Wij gaan ervan uit u naar alle duidelijkheid te hebben geïnformeerd en danken u hartelijk voor het lezen van onze toelichting.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Date of experience: 04/2024

Sehr gut. Bis auf Kleinigkeiten.

Date of experience: 04/2024

Superrr leuk fijn verblijf gehad

Geachte mevrouw van der Velden,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling en uw positieve reactie.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in ons familiehotel als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 04/2024

We waren er met onze kids en kleinkids en hebben onze ogen uitgekeken van alle dingen die we konden doen en al het eten en drinken.

Geachte familie Ploeg,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling en uw positieve reactie.

Date of experience: 04/2024

Het was leuk, jammer dat er niet meer vegan eten is.

Date of experience: 04/2024

Fijne middag/avond/ochtend gehad. kids vonden het fantastisch. Eten was prima. En hebben van alles gedaan. Kids wilde niet weg!

Geachte mevrouw Verhoef,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling en uw positieve reactie.
Wat fijn om te vernemen dat u en uw kinderen hebben genoten van uw verblijf!

Date of experience: 04/2024

We zijn al een paar keer bij jullie geweest, we hebben echt genoten, na 1 dag hebben we zelfs 1 dag bijgeboekt.

Geachte heer/mevrouw de Vaal,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling en uw positieve reactie.

Date of experience: 04/2024

Prima komen graag terug. Alleen erg kostbaar voor ons

Beste heer/mevrouw T.

Hartelijk dank voor uw feedback en voor het delen van uw positieve ervaring bij Preston Palace. We zijn blij te horen dat u graag terugkomt.

Om op de hoogte te blijven van eventuele aanbiedingen, last-minutes of speciale arrangementen die uw volgende verblijf wellicht voordeliger kunnen maken, raden wij u aan zich te abonneren op onze gratis online nieuwsbrief. Zo ontvangt u regelmatig updates en aanbiedingen direct in uw inbox, wat kan helpen om uw verblijf bij ons nog aangenamer en betaalbaarder te maken.

U kunt zich eenvoudig inschrijven via deze link: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/nieuwsbrief

We waarderen uw keuze voor Preston Palace en kijken uit naar uw volgende bezoek!

Date of experience: 04/2024

Heb een super verblijf gehad met mijn kids

Geachte heer den Daas,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling en uw positieve reactie.
Wat fijn om te vernemen dat u een prettig verblijf heeft gehad.