Date of experience: 04/2024

Ik kom hier en geniet hier al jaren lang
kom er zeker 3 a 4 x per jaar heb het gezien van oudbouw naar de mooie Preston die het nu is neem vaak mensen mee ook wel eens met grote groepen hier geweest en iedereen heb altijd genoten echt leuk en ontspannen

Geachte mevrouw Lutgens,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling en uw positieve reactie.
Wat fijn om te vernemen dat u steeds weer geniet tijdens uw verblijf!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in ons familiehotel als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 04/2024

Leuk nu weten we wat het is maar wel leuker om in grotere groepen te gaan

Hartelijk dank voor uw feedback over uw verblijf bij Preston Palace. We zijn blij te horen dat u een leuke tijd heeft gehad en het waarderen dat u de ervaring heeft gedeeld.

Het kan zo zijn dat u vindt dat een verblijf bij Preston Palace nog leuker kan zijn met een grotere groep. Wij denken dat het zeker de moeite waard is om ook te testen.

We kijken uit naar uw volgende bezoek en hopen dat het net zo leuk of zelfs leuker zal zijn dan deze keer!

80+ years
Date of experience: 04/2024

Goed alleen in het restaurant is het af en toe wel een beetje erg druk.

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling!

Business

goed ......

Gewoon goed

Date of experience: 04/2024

Altijd weer een feest om te komen! We merken alleen wel dat het Tokkie-gehalte wel toeneemt. Ik heb 4 mensen met korte broek, sportsokken in hun slippers in de Barstreet gezien (en die kwamen duidelijk NIET van het zwembad). En bij het buffet zit er geen rem op. Laat je kinderen opscheppen wat ze ook op kunnen. Echt belachelijk hoeveel voedsel er verspilt wordt (maar wederom niet jullie schuld, maar het van de ouders). Verder sloten wij onze avond/nacht af in de Black Rock...die band die daar speelde was FANTASTISCH! Van Europapa naar ACDC....heel leuk!

Beste mevrouw N.,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste en openhartige feedback over uw recente verblijf bij Preston Palace. Het is altijd een plezier om te horen dat onze gasten genieten van hun tijd bij ons, en wij zijn blij dat u de avond in de Black Rock en het optreden van de band als fantastisch heeft ervaren!

Wat betreft uw opmerkingen over de kledingvoorschriften en het gedrag bij het buffet, waarderen wij uw eerlijkheid. Wij streven ernaar een gastvrije omgeving te creëren die comfortabel is voor al onze gasten.
Wij vinden het enorm fijn wanneer gasten onze kledingvoorschriften respecteren en er alles aan doen om (voedsel)verspilling te voorkomen. Het is geweldig dat u het goede voorbeeld geeft, en wij zijn dankbaar dat het overgrote deel van onze gasten dit ook doet.

We zijn u zeer dankbaar dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen te delen en feedback te geven. Dit helpt ons om onze service continu te verbeteren. We kijken uit naar uw volgende bezoek en hopen dat het weer een feest zal zijn!

Date of experience: 04/2024

Veel amusement en fijne horeca.

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling en uw positieve reactie.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van ons amusement en onze horeca!

Date of experience: 04/2024

We komen zeker weer terug

Geachte heer/mevrouw van Ommeren,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling en uw positieve reactie.

Date of experience: 04/2024

Alles was geweldig alleen het zwembad heeft echt onderhoud nodig net als het stoombad daar komt het plafond los

Mooi zwembad. Leuke glijbaan

Geachte mevrouw van Dongen,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling en uw positieve reactie.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van ons zwembad en onze glijbaan!