Gezellige sfeer, lekker eten

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 73% beoordeling!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 12/2025

De schoonmakers. Als er geen ws rol staat dan moeten ze wel een nieuw ws rol neerzetten. Wand we hadden gelukkig een ws rol bij ons Afz :B.J.T Jansen

Geachte heer, mevrouw J.

Hartelijk dank voor uw prachtige 100% beoordeling!
Jammer van de toiletrol. Deze mag u ook altijd bij de hotelreceptie vragen.

By Richard Zwinkels
Date of experience: 12/2025

Voor de kinderen is het wel top
Enkel alleen eten en drinken verpest de sfeer jammer genoeg

Beste heer Z.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat de kinderen hebben genoten en dat u onze collega aan de receptie als behulpzaam heeft ervaren.

Uw opmerkingen zijn inmiddels ter plaatse besproken en wij waarderen het dat u dit met ons heeft gedeeld. We hopen dat u ondanks alles toch nog fijne momenten heeft beleefd tijdens uw verblijf.

Date of experience: 12/2025

Op zich goed, alleen het restaurant gereserveerd en bij binnenkomst nauwelijks plaats voor vijf personen bij elkaar of de tafels waren vies.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u over het algemeen tevreden was. Uw opmerking over het restaurant en de beschikbaarheid en netheid van de tafels nemen wij serieus en zullen wij intern bespreken.

Date of experience: 12/2025

Het was heel druk, erg massaal.
Wel leuk aanbod voor de kids.
Had iets meer luxe verwacht in de kamer.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u het aanbod voor de kinderen als leuk heeft ervaren.

Uw opmerkingen over de kamer, de hygiëne en de kwaliteit van het eten nemen wij serieus. Heeft u deze punten ook ter plaatse gemeld bij de dienstdoende manager? Wij hadden graag direct met u meegedacht over een oplossing.

Mocht dit niet het geval zijn, dan ontvangen wij graag alsnog uw uitgebreide toelichting en boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

By Fam van Balen
Date of experience: 12/2025

Leuke ervaring voor ieder wat wils

Geachte familie van B.,
Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling!

By R de Jong
Reviewed: 3 months ago (28/12/2025)

Perfect alles goed geregeld

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Aysen
By G.J.A. van Dongen
Reviewed: 3 months ago (28/12/2025)
Date of experience: 12/2025

Laatste 2 bezoeken minder weet niet of er een vervolg komt. Vorige keer juni last van verbouwing ,nu vrijdagavond verschillende groepen die al behoorlijk dronken waren tot zelf bij snackbar zoveel hapjes meenamen dat diverse op vloer vielen en niemand grijpt in tot diep in de nacht luidruchtig geschreeuw vooral buiten.

Beste heer/mevrouw Van D.,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het jammer om te lezen dat u uw laatste twee bezoeken anders heeft ervaren dan eerdere verblijven. Uw terugkoppeling nemen wij serieus.

Heeft u uw bevindingen ook ter plaatse gemeld bij de dienstdoende manager? Wij hadden u graag persoonlijk gesproken. Als dat niet het geval is, dan komen wij alsnog graag met u in contact.

Zou u alstublieft uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting willen sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Uw feedback helpt ons om onze service verder te verbeteren.

By petra
Reviewed: 3 months ago (27/12/2025)
Date of experience: 12/2025

Prima verblijf, er is genoeg te doen en we hebben ons prima vermaakt

Geachte mevrouw Petra,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Aysen
By W. Boon
Reviewed: 3 months ago (27/12/2025)
Date of experience: 12/2025

We hebben het heel goed naar onze zin gehad.

Geachte meneer/mevrouw B,

Wat fijn om te horen dat u het zo goed naar uw zin heeft gehad! Bedankt voor uw review en hopelijk tot een volgende keer.