Voor herhaling vatbaar

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling en uw leuke positieve reactie!
Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf voor herhaling vatbaar is!

Wij hopen ook om u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 04/2024

Zoals altijd een fijne ervaring

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling en uw leuke positieve reactie!
Wat fijn om te vernemen dat u wederom een fijne ervaring heeft gehad!

Date of experience: 04/2024

Alles perfect na bijna 150 x te zijn geweest verveeld het nooit.
Misschien een tip maak van de subtropisch tuin een dans gelegenheid.
U kunt daar veel mensen een plezier mee doen.

Beste mevrouw O.,

Hartelijk dank voor uw loyale bezoeken en de geweldige beoordeling! Het is indrukwekkend om te horen dat u al bijna 150 keer bij ons te gast bent geweest en dat u nog steeds naar alle tevredenheid geniet.

Uw suggestie om van de subtropische tuin een dansgelegenheid te maken, nemen we graag ter harte. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze faciliteiten te verbeteren en te innoveren, en ideeën van onze gasten zijn daarbij zeer waardevol.

We kijken uit naar uw volgende bezoek en hopen u nog vele keren te mogen verwelkomen bij Preston Palace.

Date of experience: 04/2024

Alles in allem lohnt sich ein Besuch. Leckeres Essen, gute Getränke und für jeden etwas zu tun.

Sehr geehrte Herren/Frauen,

vielen Dank für Ihre schöne 80%ige Bewertung und Ihren netten positiven Kommentar!
Wie schön, dass Ihnen das Essen und der Aufenthalt so gut gefallen haben!

Wir hoffen, Sie auch in Zukunft wieder als geschätzte Gäste begrüßen zu dürfen.
Wir freuen uns sehr, Sie wiederzusehen!

Date of experience: 04/2024

Wij hebben het erg naar ons zin gehad, voor de korte periode wel behoorlijk aan de prijs. Personeel niet altijd even vriendelijk. Kamers gedateerd.verder heel leuk concept

Hartelijk dank voor uw feedback over uw verblijf bij Preston Palace. Het doet ons goed te horen dat u het naar uw zin heeft gehad en dat u ons royale all-inclusive concept als leuk ervaart.

We vinden het echter jammer te horen dat sommige aspecten van uw verblijf niet geheel naar uw wens waren. Wat betreft de opmerkingen over de prijs, bepaalde medewerkers en de inrichting van de kamers, zouden wij graag wat meer specifieke informatie ontvangen om uw ervaring beter te begrijpen en waar nodig verbeteringen aan te brengen.

Kunt u ons alstublieft meer details geven over welke aspecten van de service door het personeel u als minder vriendelijk ervoer, en wat u precies gedateerd vond aan de kamers? Uw gedetailleerde feedback is zeer waardevol voor ons.

Wij nodigen u uit om deze extra informatie te delen via marketing@prestonpalace.nl, inclusief uw boekingsnummer indien mogelijk. We nemen alle feedback serieus en streven ernaar om de ervaring voor al onze gasten continu te verbeteren. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 04/2024

Dit was onze 3e keer bij preston palace, we gaan ieder jaar als vriendinnengroep en helaas viel het dit keer erg tegen

Hartelijk dank voor uw terugkerende bezoeken aan Preston Palace met uw vriendinnengroep. Het spijt ons te horen dat uw meest recente verblijf niet geheel aan uw verwachtingen voldeed. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang, en wij nemen uw feedback zeer serieus.

Om beter te begrijpen wat er tijdens dit verblijf niet goed is gegaan, zouden wij het op prijs stellen als u uw ervaringen gedetailleerd kunt toelichten, inclusief uw boekingsnummer. Dit kan via marketing@prestonpalace.nl. Uw specifieke feedback is essentieel voor ons om eventuele problemen aan te pakken en te zorgen dat uw volgende ervaring bij ons verbeterd zal zijn.

We hopen dat we de kans krijgen om uw verwachtingen in de toekomst weer te overtreffen en uw ervaring om te zetten in een positievere.

Date of experience: 04/2024

Opzet van het zwembad erg leuk! Genoeg te doen. In de kleedruimtes stonk het erg naar urine.

Hartelijk dank voor uw compliment over de opzet van ons zwembad en dat u genoten heeft van de beschikbare activiteiten. Echter, het spijt ons te horen dat er volgens u een onaangename geur was in de kleedruimtes.

Hygiëne is voor ons van groot belang, en wij nemen uw opmerking over de geur in de kleedruimtes zeer serieus. Kunt u ons laten weten of u deze kwestie tijdens uw verblijf bij de dienstdoende manager heeft gemeld? Als dit niet het geval is, zouden we het op prijs stellen als u alsnog uw ervaring, inclusief uw boekingsnummer, zou willen delen via marketing@prestonpalace.nl. Dit stelt ons in staat om specifieke acties te ondernemen en te zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst voorkomen worden.

We waarderen uw feedback en streven ernaar om de ervaring voor al onze gasten continu te verbeteren.

Reviewed: 2 years ago (17/04/2024)
Date of experience: 04/2024

heel aangenaam, lekker gegeten!

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling van uw verblijf, en uw leuke positieve reactie.
En wij hopen jullie in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als onze zeer gewaardeerde gast.

Met gastvrije groet,
Emma
Reviewed: 2 years ago (16/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Erg leuk! Wij hebben genoten!

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 90% beoordeling van uw verblijf. Wat fijn te vernemen dat jullie zo genoten hebben.

Met gastvrije groet,
Emma
Reviewed: 2 years ago (16/04/2024)

goed en sfeervol

Geachte heer/mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling van uw verblijf.
Wat leuk te vernemen dat alles goed en sfeervol was!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Ester