Date of experience: 04/2024

Das Hotel ist super, gerade mit Kindern.
Verbesserungswürdig sind aber die Hotelzimmer, da sollte man doch mehr Wert auf Sauberkeit legen.

Vielen Dank für Ihre schöne 80% Bewertung. Es freut uns zu hören, dass Sie und Ihre Kinder Ihren Aufenthalt bei uns genossen haben. Was die Zimmer betrifft, werden wir Ihre Punkte an die zuständigen Abteilungen weiterleiten.
Mit freundlichen Grüßen, Katja
Date of experience: 04/2024

Heel erg fijn en gezellig

Hartelijk dank voor uw mooie review van 100%!
Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf!
Wij zien uw graag nog een keer terug in de toekomst

Met vriendelijk groet,

Kim
Date of experience: 04/2024

Zeker de moeite waard voor een bezoekje te brengen aangenaam personeel, vriendelijke bediening en zeker leuk voor een weekendje er tussenuit te zijn.

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling van uw verblijf (90%!).
Wat fijn dat uw verblijf naar wens was!

Wij zien u heel graag nog een terug in de toekomst!

Date of experience: 04/2024

Geweldig genoten voor het 5e achtereenvolgende jaar!
Jammer dat op vrijdagavond veel jongeren erg "druk" zijn om het maar zo uit te drukken

Beste mevrouw D.,

Hartelijk dank voor uw trouwe bezoeken aan Preston Palace en voor het delen van uw ervaringen. Het is geweldig om te horen dat u al voor de vijfde keer bij ons te gast was en wederom genoten heeft van uw verblijf.

Wat betreft uw opmerking over de drukte op vrijdagavond; wij begrijpen niet precies wat u bedoelt. Wij streven ernaar om een plezierige omgeving voor al onze gasten te creëren, ongeacht de dag van de week.

Als u specifieke situaties wilt toelichten, moedigen wij u aan deze met ons te delen met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl. Uw feedback is waardevol voor ons en helpt ons om de ervaring voor al onze gasten te optimaliseren. Wij hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen voor uw zesde bezoek.

Date of experience: 04/2024

Es war insgesamt ein schöner „Familienurlaub“. Hatten 2 Nächte gebucht und war für uns vollkommen ausreichend.

Sehr geehrte Damen und Herren,

Vielen Dank für Ihre schöne 83% Bewertung.
Es ist schön zu erfahren, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen!

Sofie
Reviewed: 2 years ago (10/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Verglichen mit früher waren wir alle sehr entäuscht.
Das Hotel war überfüllt von Gästen man konnte leider nichts genießen geschweige denn keine vernünftigen Sitzplätze.

Der Service hat sich deutlich verschlechtert.

Sehr geehrte Gäste,

Es tut uns leid zu hören, dass Ihr jüngster Aufenthalt im Preston Palace nicht Ihren Erwartungen entsprochen hat und dass Sie enttäuscht sind über die Veränderungen seit Ihrem letzten Besuch.

Um Ihre spezifischen Anliegen besser zu verstehen und angemessen darauf reagieren zu können, würden wir gerne mehr Details über Ihren Aufenthalt erfahren. Haben Sie diese Probleme während Ihres Aufenthalts bei unserem Personal gemeldet? Falls ja, wie wurde darauf reagiert? Zusätzlich bitten wir um Ihre Buchungsnummer und eine detailliertere Beschreibung Ihrer Erfahrungen. Sie können diese Informationen an marketing@prestonpalace.nl senden.

Ihr Feedback ist entscheidend für uns, um zu lernen und uns zu verbessern, und wir nehmen Ihre Kommentare ernst. Wir streben danach, für alle Gäste eine angenehme Umgebung zu schaffen und hoffen, Ihnen in Zukunft eine viel bessere Erfahrung bieten zu können.

sehr sehr schön alles
Kommen auf jeden Fall wieder

Sehr geehrte Herren/Frauen,

Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung (100%)!
Wie schön zu erfahren, dass Ihr Aufenthalt sehr gut war und Sie beabsichtigen, wiederzukommen. Wir freuen uns darauf, Sie dann zu sehen!

We hebben erg genoten met 15 man

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling. Fijn te vernemen dat u heeft genoten.
En wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Met gastvrije groet,
Marjon
Date of experience: 04/2024

Over het algemeen hebben we het goed naar ons zin gehad, maar je betaalt een hoop geld, dan verwacht je ook wat meer variatie en hygiëne.
Verder is het goed.

Beste mevrouw Van der M.,

Hartelijk dank voor uw review en feedback over uw recente verblijf bij Preston Palace. Het doet ons plezier te horen dat u over het algemeen een goede tijd bij ons heeft gehad. Echter, wij begrijpen dat er verbeterpunten zijn betreffende variatie in het eten en de hygiëne, waar u meer van had verwacht gezien de prijs.

Wij streven continu naar verbetering en uw feedback is hierbij van cruciale waarde. Daarom zouden we het zeer waarderen als u ons wat meer details zou kunnen verstrekken over uw ervaringen. Specifiek welke aspecten van de variatie in het eten en de hygiëne voor verbetering vatbaar zijn. Zou u deze samen met uw boekingsnummer willen sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Dit helpt ons om gerichte acties te ondernemen ter verbetering. Ook horen wij graag of u ter plaatse melding heeft gemaakt van deze punten, zodat we direct actie hadden kunnen ondernemen.

Uw tevredenheid is onze prioriteit en wij hopen dat we de kans krijgen om uw verwachtingen bij een volgend bezoek volledig waar te maken.

Graag tot ziens bij Preston Palace!

Date of experience: 04/2024

Für den Preis war es sehr gut und weiterzuempfehlen.

Sehr geehrte Herren/Frauen,
vielen Dank für Ihre schöne 70%ige Bewertung.
Wie schön zu erfahren, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben.
Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder in unserem Familienresort Preston Palace begrüßen zu dürfen!

Julia