Reviewed: 2 years ago (03/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Ik zou zo nog een keer willen komen, want alles was heel goed. Is een uniek hotel

Wat fijn om te vernemen dat het verblijf zo goed bevallen is!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen bij ons in Preston Palace!

Sofie
Reviewed: 2 years ago (03/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Zeer goed alleen de kinderhal mag wel eens veranderd worden is al jaren het zelfde

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling en toelichting.
Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf zeer goed was.

Date of experience: 03/2024

Erg goed, alleen van het diner niet mega genoten omdat restaurants vol waren. Ook vonden we de kermis en gamehal aan de prijzige kant. Verder erg positief!

Beste meneer B.,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over uw verblijf bij Preston Palace. Het doet ons goed te horen dat u over het algemeen een erg goede ervaring heeft gehad.

Wij vinden het echter jammer te vernemen dat het diner niet geheel naar wens was vanwege de volle restaurants. Voor een toekomstig verblijf raden wij aan om gebruik te maken van onze GastenApp, waarin u vooraf uw diner kunt reserveren. Dit zorgt ervoor dat u een plekje heeft in het restaurant van uw keuze en optimaal kunt genieten van uw diner. Mocht u hierbij hulp nodig hebben, dan staan onze medewerkers bij de hotelreceptie graag voor u klaar.

Wat betreft uw opmerking over de prijzen van de kermis en gamehal, willen wij u graag informeren dat wij ernaar streven om een breed aanbod van faciliteiten en activiteiten te bieden tegen een zo eerlijk mogelijke prijs, passend binnen ons all-inclusive concept.

Wij hopen dat u desondanks mooie herinneringen heeft overgehouden aan uw tijd bij ons en dat wij de kans krijgen om u in de toekomst opnieuw te verwelkomen, waarbij wij hopen uw ervaring nog verder te verbeteren.

Date of experience: 03/2024

Het waren een paar fijne dagen, er was genoeg te doen en genoeg te eten en drinken

Geachte mevrouw B,

Wat fijn om te vernemen dat u genoten heeft van een paar fijne dagen!

Date of experience: 04/2024

We kwamen er graag maar nu met paasdagen geweest en merk wel dat het achter uit gaat bedden die totaal niet fijn liggen eten die niet echt goed smaken

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen tijdens uw verblijf bij Preston Palace tijdens de paasdagen. Wij vinden het erg jammer te horen dat uw recente bezoek niet volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan, vooral met betrekking tot de comfort van de bedden en de kwaliteit van het eten.

Het welzijn en comfort van onze gasten staan bij ons hoog in het vaandel, en het spijt ons te horen dat de matrassen niet geschikt waren voor uw man's rugproblemen, met als gevolg dat hij op de grond heeft moeten slapen. Dit is zeker niet de ervaring die wij onze gasten willen bieden.

Daarnaast nemen wij uw opmerkingen over de smaak van het eten zeer serieus. Wij streven ernaar om een breed assortiment van hoogwaardige gerechten te bieden die aan ieders smaak voldoen.

Mogen wij u vragen of u deze zorgen ter plaatse heeft gemeld bij onze receptie of een van onze medewerkers? Het direct melden van eventuele ongemakken tijdens uw verblijf geeft ons de mogelijkheid om meteen actie te ondernemen en waar mogelijk een oplossing te bieden, zodat uw verblijf zo aangenaam mogelijk verloopt. Mocht dit niet het geval zijn geweest, dan is dit een goede tip voor een volgend verblijf.

Om deze situatie verder te onderzoeken en om ervoor te zorgen dat dergelijke ervaringen in de toekomst worden voorkomen, zouden wij het waarderen als u uw specifieke ervaringen, inclusief uw boekingsnummer, met ons zou willen delen via marketing@prestonpalace.nl. Uw feedback is essentieel voor ons om onze dienstverlening te blijven verbeteren.

Wij hopen dat u ons de kans geeft om u in de toekomst een betere ervaring te bieden bij Preston Palace.

Date of experience: 04/2024

We hebben genoten, dit is echt onbezorgd een weekend weggaan, kleding en badkleding inpakken en voor de rest is er genoeg keuze qua eten en drinken te halen de hele dag door.

Date of experience: 03/2024

Einfach nur Genial. Wenn man einen Familienurlaub machen möchte dann bei Preston Palace

Sehr geehrte Herr A,

Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung von 90%!
Wie schön, dass Sie mit Ihrem Aufenthalt zufrieden waren!

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns im Preston Palace begrüßen zu dürfen!

Date of experience: 03/2024

Goede ervaring met fijn personeel

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was.

Goed en gezellig met onze dames groep in de leeftijd van 45 tot 80 jaar

Geachte mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u en de andere dames genoten hebben van het verblijf.

Date of experience: 03/2024

Zeer prettig alleen bij de glijbaan onduidelijkheid me dochter mocht niet van de glijbaan omdat ze geen zwemdiploma had maar der wel kon staan en kan zwemmen ze ervaarde dit belachelijk ze voelde de eigen als baby neer gezet