Preston Palace hotel logohotel logo

Date of experience: 03/2024

Zeer leuk verblijf gehad.

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten.
Heel graag tot ziens!

Met vriendelijke groeten,
Date of experience: 03/2024

Door de slechte bedden en veel geluidsoverlast in het hotel met deuren gooien bedden en stoelen verschuiven snachts om 1:30 zijn we de volgende dag na huis gegaan terwijl we 3 dagen zouden blijven

Beste heer/mevrouw K.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen bij Preston Palace. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet volledig naar wens is geweest door de ongemakken die u persoonlijk heeft ervaren. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij onze gasten willen bieden.

Om uw feedback zo goed mogelijk op te kunnen volgen en om te zorgen voor een betere ervaring in de toekomst, zouden wij graag willen weten of u deze punten tijdens uw verblijf heeft gemeld bij onze hotelreceptie. Directe communicatie ter plaatse stelt ons in staat om meteen actie te ondernemen en te zoeken naar een passende oplossing.

Mocht u nog niet de gelegenheid hebben gehad om uw ervaringen ter plaatse te delen, dan nodigen wij u uit om uw boekingsnummer en een gedetailleerde beschrijving van uw ervaringen te sturen naar marketing@prestonpalace.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite. Na ontvangst van uw bericht zullen wij een intern onderzoek starten bij de betreffende afdelingen.

In afwachting van uw bericht,

met vriendelijke groet,

Date of experience: 03/2024

Wir fanden es super. Wir werden auch wieder kommen.

Sehr geehrte Herren/Frauen,

Wie schön zu hören, dass Sie gerne wiederkommen möchten!

Richtig gut

Sehr geehrte Herren/Frauen,

Es freut mich zu hören, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt hatten.

Prima,alles dik in orde.

Wat fijn om te horen dat alles in orde was, hopelijk tot een volgende keer!

Met vriendelijke groeten,

Ins gesamt war es gut.
Man muss rein theoretisch das Hotel nicht verlassen weil alles da ist aber das Kino ist ausschließlich auf niederländisch was sehr schade ist und weshalb es auch immer leer ist
Die Zimmer sind sehr lieblos, zwar groß aber das war es auch schon.
Das Badezimmer ist geräumig aber wird nie richtig sauber gemacht weshalb das Gummi in der Dusche schon Schimmel hat. Der Haarföhn im Zimmer ist eine Katastrophe.
Es ist ja toll das man essen und Getränke mit ins Zimmer nehmen darf leider liegt davon auch vieles auf den Fluren vor den Zimmern.
Hinzu kommt das man in seinem Zimmer alles hören kann was drumherum passiert 😩
Die ganzen Attraktionen und Aktionen im Hotel und die spiel Möglichkeiten waren super aber auch hier war z.b. auf der Kirmes das Autoscooter ständig von den gleichen besetzt und auch die Ansagen waren nur auf niederländisch, sodass sich auch kein Gast davon angesprochen gefühlt hat.

Sehr geehrte Frau N.,

vielen Dank für Ihr wertvolles Feedback bezüglich des internationalen Informationsdienstes. Es ist schön zu erfahren, dass Ihr Aufenthalt insgesamt gut war. Bezüglich der Lärmbelästigung und Ihrer Unterkunft möchten wir Sie auf Folgendes hinweisen.

Wir wissen, wie wichtig eine ruhige und angenehme Umgebung für unsere Gäste ist. Daher möchten wir betonen, dass Sie sich bei Lärmbelästigung oder anderen Unannehmlichkeiten jederzeit sofort an unserer Hotelrezeption melden sollten. Unser Team steht Ihnen rund um die Uhr zur Verfügung, um sich vor Ort ein Bild zu machen und, wenn möglich, sofort Maßnahmen zu ergreifen, um Ihren Aufenthalt so angenehm wie möglich zu gestalten.

Außerdem bitten wir Sie, uns genauere Informationen über Ihren Aufenthalt zu geben, einschließlich Ihrer Buchungsnummer und Zimmernummer. So können wir Ihren Aufenthalt gründlich untersuchen und gegebenenfalls Verbesserungen vornehmen. Bitte senden Sie diese Informationen an marketing@prestonpalace.nl. Haben Sie auch Ihre Unzufriedenheit während Ihres Aufenthalts gemeldet? Diese Informationen sind für uns sehr wichtig, um unseren Service zu verbessern.

Ihr Komfort und Ihre Zufriedenheit stehen für uns an erster Stelle, und Ihr Feedback ist wichtig, um unseren Service weiter zu verbessern.
Vielen Dank im Voraus für Ihre Mitteilung!

Wir erwarten Ihre Nachricht,

mit freundlichen Grüßen,

Date of experience: 03/2024

Es war ein schöner, turbulenter 3 Nächte Aufenthalt mit unseren Kindern und Enkeln. Die gesamte Anlage sehr gepflegt, nettes Personal und viele Möglichkeiten für Alt und Jung sich zu vergnügen. Das Essen im Ribbleton war hervorragend.

Sehr geehrte Christine,

Wie schön zu hören, dass Sie einen schönen Aufenthalt hatten.
Wir hoffen, dass wir Sie im Preston Palace wiedersehen.

Guter Service,
Familienshow war klasse,

Wie schön zu hören, dass Sie einen schönen Aufenthalt hatten, Sylke.

zeker voor herhaling .

Beste meneer/mevrouw ter Steeg,

Wat fijn om te horen, hopelijk tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Date of experience: 03/2024

Hele fijne tijd gehad weer.. lekker tot rust gekomen!

Beste heer/mevrouw D.,

Het is geweldig om te horen dat u weer een fijne tijd bij ons heeft gehad en heerlijk tot rust bent gekomen!

Uw tevredenheid en het feit dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring te delen, betekenen veel voor ons. Het inspireert ons team om door te gaan met het leveren van uitstekende service en ervoor te zorgen dat elk bezoek een bijzondere ervaring is.

Wij kijken uit naar uw volgende bezoek en hopen dat Preston Palace uw favoriete plek blijft om te ontspannen en op te laden.

Graag tot ziens voor nog meer ontspannen momenten!

Met vriendelijke groet,