Preston Palace hotel logohotel logo

Date of experience: 03/2024

Probeer te vernieuwen in de toekomst, wat sommige locaties zijn verouderd!

Beste heer Van A.,

Hartelijk dank voor uw feedback en het delen van uw 80% tevreden ervaring bij Preston Palace. Het doet ons goed te horen dat u in grote lijnen tevreden bent.

Wij zijn voortdurend bezig met het onderhoud en de update van onze faciliteiten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de verwachtingen van onze gasten. Uw opmerkingen zijn voor ons waardevol en zullen worden meegenomen in onze planningsprocessen.

Mogen wij u uitnodigen om eventuele specifieke suggesties voor verbeteringen of vernieuwingen die u graag zou zien, met ons te delen? U kunt deze sturen naar marketing@prestonpalace.nl, inclusief uw boekingsnummer en de datum van uw verblijf. Op deze manier kunnen we gericht aan de slag met uw feedback.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in een vernieuwd Preston Palace. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en wij kijken ernaar uit om u wederom een prachtige ervaring te bieden.

Met vriendelijke groet,

Angelique
Date of experience: 03/2024

Wir sind rundum zufrieden gewesen. Alles tip top! Kids können alleine rumlaufen ohne das man überall dabei sein muss.
Wir waren schon ein paar Mal da, es ist immer wieder eine tolle Zeit!

Sehr geehrte Herren/Frauen,

Wie schön zu hören, dass Sie sich im Preston Palace immer gut amüsieren. Hoffentlich sehen wir Sie beim nächsten Mal wieder.

Enola

heerlijk zwembad

Date of experience: 03/2024

Zijn een midweek geweest en hebben dit als, zeer fijn ervaren
Prima kamer,schoon en goede bedden
Medewerkers zeer behulpzaam en plezierig in de omgang
We zijn zeer tevreden en zeker van plan bij jullie terug te komen

Geachte heer O,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% waardering van uw verblijf en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen als onze zeer gewaardeerde gasten.
Graag tot ziens!

Met gastvrije groet,

Immer super gut!!! Danke Preston Palace 😘

Liebe Familie B,

Vielen Dank für Ihre wunderbare 100%ige Bewertung und Ihren positiven Kommentar. Wie schön, dass Sie Ihren Aufenthalt bei uns so genossen haben.
Wir hoffen, Sie auch in Zukunft wieder als unsere geschätzten Gäste begrüßen zu dürfen.

Date of experience: 03/2024

Goed gehad , meer actieve entretainer programma verwacht

Geachte mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% waardering van uw verblijf.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.
Graag tot ziens!

Hartelijke groeten,
Date of experience: 03/2024

Sehr angenehmer Aufenthalt mit Kindern. Tolle Aktionen und sehr gutes Essen.

Sehr geehrte Damen und Herren,

Vielen Dank für Ihre 97 %-Bewertung und Ihre netten Komplimente. Schön dass es euch so gut gefallen hat.
Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Herzliche Grüße,
Date of experience: 03/2024

Der Aufenthalt entsprach unseren Erwartungen. Wir kommen wieder.

Sehr geehrter Herr C.,

Vielen Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Resort. Es ist schön, dass Ihr Aufenthalt Ihre Erwartungen erfüllt hat.

Was Ihren Wunsch nach mehr vegetarischen Gerichten betrifft, so können Sie bei Ihrer nächsten Buchung Ihre vegetarische Ernährung im Voraus angeben.
Außerdem bieten wir bereits standardmäßig vegetarische Gerichte auf unseren Buffets und in unseren À-la-carte-Restaurants an. Ihr Wunsch, noch mehr anzubieten, wird bei unserer Bewertung berücksichtigt.

Wir freuen uns darauf, Sie im Preston Palace begrüßen zu dürfen!

Angelique

Date of experience: 03/2024

Een leuk weekend gehad, de kinderen hebben het superleuk gehad, waardoor wij ook een leuk weekend hebben gehad

Geachte heer/mevrouw P,

Hartelijk dank voor uw 73% beoordeling.
Wat leuk om uw positieve reactie te lezen.
Erg fijn dat jullie een leuk weekend hebben gehad!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Met vriendelijke groeten,

Ester
Date of experience: 03/2024

Zwei Nächte für uns drei Generationen waren perfekt. Wir kommen gerne nächstes Jahr wieder.

Sehr geehrte Damen und Herren,

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Herzliche Grüße,