By Gerda Aaldering
Date of experience: 12/2025

Goed verzorgd, de kamers waren prima, het eten was erg lekket

Geachte mevrouw A.,

Hartelijk dank voor uw prachtige 100% beoordeling.
Wat fijn om uw positieve reactie te lezen, hartelijk dank hiervoor!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 12/2025

alles top geregeld ook savonds

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Date of experience: 12/2025

Super leuk alleen veel sacherijnig personeel achter de bar en in restaurant maar gelukkig ook leuke !

Leuke tijd kom zeker weer terug !

Hartelijk dank voor uw enthousiaste beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo’n leuke tijd heeft gehad en dat u graag nog eens terugkomt, daar worden we blij van. Uw opmerkingen over ons team, zowel de tips als de tops, nemen we zeker mee.

By We
Date of experience: 12/2025

Leuke ervaring. Lekker eten en drinken. Voor iedereen genoeg keuze. Vriendelijk personeel.
Bingo was heel leuk. Alleen de show was echt een tegenvaller.

Beste heer/mevrouw W.,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en complimenten over het eten, drinken, ons team en de bingo, dat waarderen wij enorm!

Zou u ons alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw boekingsnummer en een toelichting over uw opmerking over de Show willen sturen? Dan bespreken wij dit graag met onze collega’s.

By Rob
Date of experience: 12/2025

Het was prima geregeld allemaal van alles niets te kort gekomen en lekker alleen geluid in de bioscoop stond veel te hard, dat was beetje jammer.

Beste meneer R.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles goed geregeld was, u niets tekort bent gekomen en heeft genoten van de vriendelijkheid, het eten, de kamer en de gezellige kroegjes.

Uw opmerking over het geluidsniveau in de bioscoop nemen wij met uw complimenten mee in onze evaluatie.

By J. Slijkerman
Date of experience: 12/2025

Het was geweldig. Sinds ons laatste bezoek, 6 jaar geleden, is er veel ten goede veranderd, mooier geworden. Éen minpunt: het volume van de levende muziek op de zondagmiddag en avonden is écht niet gezellig meer !!! Dat er op veel plaatsen muziekboxen hangen maakt het er ook niet beter op.

Beste heer/mevrouw S.,

Hartelijk dank voor uw hartverwarmende beoordeling en wat fijn dat u na zes jaar opnieuw voor ons heeft gekozen! Het doet ons goed om te lezen dat u zo heeft genoten van de positieve veranderingen, het uitgebreide ontbijt en diner, de behulpzame service en de rustige ligging van uw kamer.

Dank u wel ook voor het meedenken en het delen van uw ervaring met de livemuziek. Al uw complimenten én tips nemen wij mee in de bespreking met ons team.

We hopen u nog vele malen in ons resort te mogen verwelkomen voor net zulke fijne verblijven.

Was onze eerste maal Geweldig

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling.
Wat fijn te vernemen dat de eerste keer als geweldig is ervaren!

Date of experience: 12/2025

wij waren met 11 personen en iedereen (leeftijd van 9 tot 73 jaar) vonden het geweldig! Misschien aan aandachtspuntje wat zitplaatsen in de aankomsthal

Geachte heer/mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.
Wat fijn om uw positieve reactie te lezen, hartelijk dank hiervoor!
Normaal hebben wij inderdaad zitplaatsen bij de aankomsthal, in verband met de kerstversiering is dit een tijdje niet aanwezig.

By Frans van der Horst
Date of experience: 12/2025

Je hoeft niet meer naar Turkije voor een All In hotelvakantie. In eigen land is het nog beter en alles in Hollands tintje; eten en entertainment

Geachte heer H,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling.

Date of experience: 12/2025

Alles was weer tiptop in orde we hebben genoten van alle restaurants en van de mooie optredens in de central bar .ook het poolen en de bowling zijn erg leuk en modern.alle faciliteiten zijn perfect

Geachte heer M,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.