Reviewed: 2 years ago (21/03/2024)
Date of experience: 03/2024

We hebben een heerlijk weekend gehad. compleet en goed voor elkaar. Jammer dat sommige gasten hun maat niet weten waardoor er af en toe vervelende situaties ontstaan maar daar is de beveiliging voor.

Beste Jolanda van Overmeeren,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over uw weekend bij Preston Palace. Wij zijn verheugd te horen dat u een heerlijk verblijf heeft gehad en dat alles naar wens was. Het is ons doel om een complete en aangename ervaring te bieden aan al onze gasten.

Het is jammer dat ondanks de overwegend positieve ervaring, er soms momenten kunnen zijn die niet overeenkomen met uw verwachtingen. Hoewel wij trots zijn op de zichtbare en onzichtbare aanwezigheid van onze collega's om de rust en veiligheid te waarborgen, willen wij benadrukken dat u bij eventuele overlast direct contact kunt opnemen met de dienstdoende manager. Samen met u wordt dan gekeken naar een passende oplossing.

Uw welzijn en tevredenheid van u en al onze gasten staan bij ons voorop, en wij waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wij kijken uit naar uw volgende bezoek en hopen u dan wederom een onvergetelijke tijd te bieden.

Date of experience: 03/2024

En leuke ervaring hoop snel weer keer terug te komen met en leuke aanbieding

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling (77%)!
Fijn om te vernemen dat u heeft genoten van een heerlijk verblijf!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 03/2024

Was gezellig! komen zeker weer terug hoop dan dat de kamer beter wordt schoongemaakt.

Beste heer/mevrouw Van Z.,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden over de gezelligheid tijdens uw verblijf bij Preston Palace en de aankondiging dat u zeker weer terugkomt. Dit waarderen wij ten zeerste.

Wij vinden het echter jammer te horen dat de schoonmaak van uw kamer niet geheel aan uw verwachtingen voldeed en dat de communicatie met betrekking tot de huishoudelijke dienstverlening niet duidelijk was. Uw comfort en tevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel en we nemen uw feedback dan ook zeer serieus.

Om uw ervaring gedetailleerd met ons te delen en zodat wij gerichte actie kunnen ondernemen, verzoeken wij u vriendelijk om uw boekingsnummer, de exacte datum en het tijdstip van het voorval, samen met een beschrijving van de medewerker, te sturen naar marketing@prestonpalace.nl. Deze informatie stelt ons in staat om de situatie grondig te onderzoeken en waar nodig onze processen en service te verbeteren.

Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking en hopen dat dit voorval uw algemene indruk van ons resort niet heeft overschaduwd. We kijken er naar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en u een nog betere ervaring te bieden.

Date of experience: 03/2024

Super gezellig we hebben genoten. voor herhaling vatbaar

Geachte Marieke,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling (83%)!

Date of experience: 03/2024

Was gezellig, maar te veel alcohol

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling over uw verblijf bij Preston Palace. Wij zijn blij te vernemen dat u een gezellige tijd bij ons heeft doorgebracht.

Wij willen benadrukken dat wij naast een breed assortiment aan alcoholische drankjes, ook een uitgebreide keuze aan alcoholvrije opties bieden. Van frisse frisdranken en tot fruitige smoothies, er is voor ieder wat wils. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat al onze gasten, ongeacht hun persoonlijke voorkeuren, volop kunnen genieten van hun verblijf.

Bij een volgend bezoek raden wij u aan om bij onze medewerkers naar de alcoholvrije opties te vragen. Zij helpen u graag verder met het maken van een keuze die het best bij uw voorkeuren past.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Preston Palace. Graag tot ziens!

Als zeer tevreden

Geachte heer/mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling (100%)!
Fijn om te vernemen dat u zeer tevreden terug kijkt op uw verblijf!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Sofie

Super genoten van alles
We komen weer snel langs

Geachte Marcel,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling (87%)!

Date of experience: 03/2024

Een gezellige sfeer goede verzorging

Geachte heer Witteman,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling (100%)!

Date of experience: 03/2024

Das Essenangebote sollte verschiedener sein. Kinder von 4 bis 8 fehlen die abwechslungreichen Freizeitmöglichkeiten.

Sehr geehrter Gast,

Vielen Dank für Ihr Feedback zu Ihrem Aufenthalt im Preston Palace. Es freut uns, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihre Eindrücke mitzuteilen.

Wir nehmen Ihre Anmerkungen zum Essensangebot und zu den Freizeitmöglichkeiten für Kinder im Alter von 4 bis 8 Jahren sehr ernst. Unser Ziel ist es, ein vielfältiges und ansprechendes Angebot für Gäste aller Altersgruppen zu bieten. Daher bedauern wir, dass das vorhandene Angebot nicht ganz Ihren Erwartungen entsprochen hat.

Wir werden Ihre Vorschläge intern besprechen und prüfen, wie wir unser Essensangebot und unsere Aktivitäten für Kinder weiter verbessern können, um noch abwechslungsreichere und spannendere Erlebnisse für unsere kleinen Gäste zu schaffen.

Wir hoffen, Sie und Ihre Familie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen, um Sie von den Verbesserungen in unserem Angebot überzeugen zu können.

Date of experience: 03/2024

Wij komen nu al 25 jaar regelmatig (2xp.j.) in PrestonPalace. De vernieuwingen worden door ons ervaren als senior-onvriendelijk, maar ja de toekomst moet veilig gesteld worden.

Beste heer/mevrouw Martens,

Wat bijzonder om te horen dat u al 25 jaar onze gewaardeerde gast bent! Wij kunnen ons voorstellen dat u soms even moet wennen aan bepaalde veranderingen of vernieuwingen, omdat u zo lang iets anders was gewend. Maar wij verzekeren u dat het onze intentie is om Preston Palace toegankelijk en plezierig te maken voor al onze gasten, ongeacht leeftijd. Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze faciliteiten en diensten om aan de wensen van al onze gasten te voldoen.

Uw feedback is voor ons zeer waardevol en helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren. Mocht u specifieke suggesties hebben over hoe wij uw ervaring bij Preston Palace kunnen verbeteren, dan nodigen wij u van harte uit om deze met ons te delen via marketing@prestonpalace.nl. Wij staan altijd open voor suggesties van onze gasten en kijken ernaar uit om uw verblijf in de toekomst nog aangenamer te maken.

Wij hopen u nog vele jaren te mogen verwelkomen en samen mooie herinneringen te blijven maken. Uw trouw aan Preston Palace is voor ons een grote eer en wij kijken ernaar uit om u weer te mogen begroeten.