Date of experience: 03/2024

Zeer leuke tijd en verblijf gehad. Fijne ervaring, zeker een aanrader.

Wat fijn om te horen dat u een leuke tijd heeft gehad in Preston Palace!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 03/2024

We zijn inmiddels meerdere keren geweest. Over het algemeen een fijn hotel met hele leuke faciliteiten. De vernieuwde inrichting is ook heel leuk geworden. De kamers daarentegen zijn oud en vies. Badkamer kan echt niet meer. Voor de prijs die betaald moet worden verwacht ik wel iets meer van de kamers

Hartelijk dank voor uw voortdurende keuze voor Preston Palace en voor het delen van uw ervaringen. Het doet ons plezier te vernemen dat u de faciliteiten en onze vernieuwde inrichting waardeert. Wij streven ernaar om onze gasten een aangename en verfrissende omgeving te bieden.

Wij betreuren het echter te horen dat de kamers, met name de badkamers, niet aan uw verwachtingen voldeden. Kwaliteit en comfort zijn voor ons van groot belang, en we nemen uw feedback serieus. We zijn constant bezig met het verbeteren en updaten van onze faciliteiten, inclusief de hotelkamers, om ervoor te zorgen dat ze aan de hoge standaarden voldoen die onze gasten van ons verwachten.

Uw opmerkingen over de staat van de kamers zijn voor ons een belangrijk signaal. Wanneer u het ter plaatse niet heeft gemeld voor een vlotte oplossing, zouden wij graag meer details ontvangen over uw specifieke ervaringen.

Wij nodigen u uit om uw boekingsnummer en aanvullende feedback met ons te delen via marketing@prestonpalace.nl, zodat wij uw punten van zorg grondig kunnen onderzoeken en aanpakken.

Date of experience: 03/2024

Ik kom niet weer te duur voor wat ik kreeg

Beste heer/mevrouw L.,

Hartelijk dank voor uw feedback en dat u de tijd neemt om uw ervaringen met ons te delen. Het spijt ons te horen dat uw verblijf bij Preston Palace niet voldeed aan uw verwachtingen en dat u de prijs-kwaliteitverhouding niet in balans vond.

Wij zouden graag meer details ontvangen over de specifieke aspecten van uw verblijf die niet aan uw verwachtingen voldeden. Uw feedback, inclusief uw boekingsnummer, kunt u delen via marketing@prestonpalace.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Heel gezellig

Het verheugt ons te vernemen dat u uw ervaring als gezellig hebt ervaren!

Ester
Reviewed: 2 years ago (18/03/2024)
Date of experience: 03/2024

Het was heel compleet we waren met het hele gezin, 5 kinderen met aanhang en kleinkinderen.
Er was voor iedereen wat wils, de voorstelling savonds hebben onze kleindochters erg van genoten

Geachte heer/mevrouw J,

Wat leuk om uw positieve reactie te lezen.
Erg fijn om te vernemen dat u en de familie hebben genoten van het verblijf.

Ester
Reviewed: 2 years ago (18/03/2024)
Date of experience: 03/2024

samen met familie heerlijk genoten

Geachte heer/mevrouw V,

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten met uw familie.

Ester
Reviewed: 2 years ago (17/03/2024)
Date of experience: 03/2024

Super mooi zwembad met een lichtjes hemel. Ik kom al jaren bij jullie en neem steeds andere mensen mee. maar vond het jammer dat er steeds meer drama films in de bios worden gedraaid inplaats humor of romantische films zoals vroeger.
En de lichtjes in de fontein deden het niet buiten de laatste 2x dat ik in preston ben geweest. Verder was het eten weer heerlijk!

Reviewed: 2 years ago (17/03/2024)
Date of experience: 03/2024

Goed alleen jammer dat de muziek ‘s avonds niet in de grote zaal is zoals vroeger het geval was

Geachte heer/mevrouw K,

Wij hebben elke week een entertainment programma, dit kan per week verschillen.
Het programma kunt u vinden op onze website.

Ester
Reviewed: 2 years ago (16/03/2024)
Date of experience: 03/2024

Preston place is een fijne onbezorgde nachtje weg. Je hebt alles zodra je binnen stapt hoef je nergens meer over na te denken alleen wat voor gezelligs ga je doen. Of wat ga je eten.

Geachte mevrouw R,

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Donna
Reviewed: 2 years ago (16/03/2024)

Heerlijk uitje gehad. Echt genoten

Wat fijn om te vernemen dat u een heerlijk uitje heeft gehad en dat u heeft genoten.