Date of experience: 03/2024

Gezellig en veel te doen

Geachte heer/mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw 77% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 03/2024

Mooi Hotel, heel druk dat wel
Voor kinderen misschien toch iets minder geschikt om ook te blijven slapen gezien de vele kroegjes en drank mogelijkheden.
Gevolg was dat we snachts bruut wakker gemaakt werden door luidruchtige dronken gasten.
Jammer dat je niet kan reserveren voor bowlen, er werd verteld dat je dan net geluk moet hebben of een tijdje wachten.
Dat is als je er 1 nacht bent niet handig en leuk voor de kids.
Misschien meer snack keuzes voor kinderen, b.v. wat snoep of chips
Verder wel een oke ervaring gehad.

Date of experience: 03/2024

Komen graag een keer terug

Geachte mevrouw H,

Date of experience: 03/2024

goed maar wat ik bij vraag 8 al aan heb gegeven, de drukte op zondagmiddag is ons al verschillende keren opgevallen, dit is niet onder controle

Geachte familie E,

Date of experience: 03/2024

Hebben ontzettend genoten! Dit keer waren wij met stichting ambulance wens voor onze tante , jullie hadden alles super geregeld voor haar en heeft nog een laatste keer mogen genieten!

Geachte mevrouw van L,

Wat fijn om te vernemen dat u en uw tante hebben genoten.

Goed en gezellig

Geachte heer M,

Date of experience: 03/2024

We hadden veel te weinig tijd om ook nog te zwemmen

Beste heer/mevrouw Noortman,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Preston Palace. Het is fijn om te horen dat u een plezierig verblijf heeft gehad, maar jammer dat u het gevoel had te weinig tijd te hebben gehad om van al onze faciliteiten, zoals het zwemparadijs, te genieten.

Voor een volgend bezoek willen wij u aanraden om te overwegen een verlenging of een vroege aankomst te boeken. Dit kan zowel vooraf als ter plaatse geregeld worden. Zo heeft u extra tijd om volop te genieten van alles wat ons resort te bieden heeft, inclusief het zwemparadijs.

Wij zien ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Preston Palace en hopen dat u dan de kans krijgt om alle activiteiten en faciliteiten volledig naar wens te ervaren.

Date of experience: 02/2024

Ons verblijf is zeker voor herhaling vatbaar. we waren met ons negenen en we hebben allemaal genoten.

Geachte Familie V,

Date of experience: 03/2024

Samen met mijn zoon van 11 een mooi verblijf gehad. We kwamen een uur te vroeg aan. Dit was geen probleem en konden meteen naar onze kamer.

Lekker eten, veel keus en alles vers.
Behulpzaam personeel.

Veel te doen.

Het enige wat we jammer vonden was dat de kermis donderdags pas 19uur open ging.

Geachte mevrouw N,

Date of experience: 03/2024

Kids hebben genoten we komen zeker een keer terug
Echt top

Geachte mevrouw J,