Reviewed: 2 years ago (06/03/2024)

Het was helemaal super

Geachte heer/mevrouw W,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 03/2024

We gingen met familie waarvan er 2 een bruidspaar was. Het bruidspaar checkte om 12 uur in, de rest om 15 uur.
We hebben 3x opgebeld om te vragen of jullie het geheim wilden houden omdat het voor het bruidspaar een verassing was dat de rest van de familie ook zou komen. Maar dat is bij inchecken niet gebeurd. Er werd gewoon gezegd dat de rest later kwam en of ze alvast de kaartjes van de kamers ook al moesten geven. Heel jammer dat jullie onze verassing verpest hebben! Terwijl we daar 3x over opgebeld hebben en ons beloofd was dat jullie niks zouden zeggen. Teleurstellend!

Beste familie Van S.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Preston Palace. Het spijt ons oprecht te horen dat de verrassing voor het bruidspaar niet is gelukt zoals u had gehoopt. Wij streven ernaar om speciale momenten zoals deze voor onze gasten onvergetelijk te maken, en het is teleurstellend te vernemen dat dit in uw geval niet is gelukt.

Uw feedback is voor ons erg waardevol. Wij zouden graag meer details ontvangen over wat er precies is gebeurd, zodat wij dit intern kunnen onderzoeken en ervoor kunnen zorgen dat een dergelijke situatie in de toekomst wordt voorkomen.

Kunt u alstublieft uw boekingsnummer en de details sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Ook horen wij graag of u ter plaatse dit probleem heeft aangekaart om een uitleg van ons te ontvangen.

Wij hopen dat u en uw gezelschap, ondanks dit voorval, een aangenaam verblijf hebben gehad.

Date of experience: 03/2024

Een fijn verblijf voor een weekendje van vrijdag tot zondag

Geachte mevrouw P,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.

Date of experience: 02/2024

goed voor elkaar

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling.

Date of experience: 03/2024

Top hotel prima service en leuk personeel..

Geachte heer/mevrouw Z,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.

Date of experience: 03/2024

Leuk zwembad mn zoon vondt het geweldig

Geachte heer S,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.

Date of experience: 03/2024

Het is een leuke plek voor zowel kinderen en volwassen. De hele dag door is er eten beschikbaar. Je kunt gebruikmaken van allerlei faciliteiten. Ook zijn er hele vriendelijke mensen aan het werk. Ik ben tevreden met mijn bezoek aan preston palace, dit was de tweede keer en hopelijk tot de volgende keer!

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling.

in een word GEWELDIG kom er graag .kom er gemiddeld EEN of TWEE per JAAR

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u geweldig heeft genoten.

Date of experience: 03/2024

We komen niet meer terug. Dit is niet als 5- 7 jaar geleden meer. We kwamen met veel familie altijd. Kwaliteit is niet meer wat het wezen moet, erg oudbollig en achterstallig onderhoud in kamers, liften, zwembad. Eten is zeer karig en weinig kwaliteit. Zwembad is ook oud en hygiene ontbreekt.

Al met al, erg jammer voor een prijs van minimaal €238 euro die je betaald.

Beste meneer J.,

Allereerst danken wij u dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen bij Preston Palace met ons te delen. Het spijt ons te horen dat uw recente verblijf niet voldeed aan de verwachtingen die u had op basis van eerdere bezoeken.

Wij nemen uw opmerkingen over het onderhoud en de inrichting van onze kamers, liften en het zwembad serieus. Ons team werkt continu aan het onderhouden en verbeteren van onze faciliteiten en we waarderen het dat u dit punt onder onze aandacht brengt.

Wat betreft uw ervaring met het eten, streven wij ernaar om een breed scala aan kwalitatieve gerechten aan te bieden. Het spijt ons te horen dat dit aspect van uw verblijf niet naar uw persoonlijke wens was. Wij zouden graag meer willen weten over uw specifieke ervaringen, zodat wij waar nodig gerichte verbeteringen kunnen doorvoeren.

Heeft u tijdens uw verblijf overigens melding gemaakt van uw bevindingen bij de dienstdoende manager, zodat wij direct konden reageren en u mogelijk een betere ervaring konden bieden? Zo niet, dan nodigen wij u uit om verdere details, inclusief uw boekingsnummer, te sturen naar marketing@prestonpalace.nl.

Wij hopen dat u, ondanks deze punten, toch enkele positieve aspecten van uw verblijf bij ons heeft kunnen waarderen. Wij zouden het op prijs stellen als we de kans krijgen om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen en u een betere ervaring te bieden.

Date of experience: 03/2024

Te druk, kleedruimtes vies, jammer dat wij niet kosteloos gebruik konden maken van de snacks uit de snackmuur.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Preston Palace en voor de waardering van 80%. We zijn blij te horen dat er veel aspecten van uw verblijf waren die u positief heeft ervaren.

Wat betreft de staat van de kleedruimtes, heeft u hiervan direct ter plaatse een melding gemaakt? We streven er namelijk naar om een comfortabele en hygiënische omgeving voor al onze gasten te bieden en nemen uw feedback daarom serieus.

Kunt u ons laten weten of u tijdens uw verblijf melding heeft gemaakt van uw bevindingen? Dit zou ons helpen om te begrijpen hoe onze medewerkers ter plaatse hebben gereageerd en of we in de toekomst iets kunnen verbeteren.

Indien u nog niet heeft gemeld, nodigen wij u uit om alsnog uw ervaringen, inclusief uw boekingsnummer- datum en tijdstip waarop u de kleedkamers niet in correcte staat aantrof, te delen via marketing@prestonpalace.nl.

Uw feedback is voor ons essentieel om onze service te blijven verbeteren. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Preston Palace.