Date of experience: 02/2024

Het is leuk voor kinderen, maar voor volwassenen zijn er weinig activiteiten.

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling (97%)!
Wij hopen u in de toekomst nogmaals in Preston Palace te kunnen begroeten.

Sofie
Date of experience: 02/2024

Wat voordeliger maken voor mensen met een kleinere portemonnee

Geachte heer/mevrouw de B,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling (87%)!

Wij hopen u in de toekomst graag nog eens te kunnen begroeten.

Sofie
Date of experience: 02/2024

De kinderen hebben genoten..
Het enige jammeren wat wij vonden is dat de kermis pas om 14 uur open gaat

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij Preston Palace, en we zijn blij te horen dat de kinderen genoten hebben. Het is altijd ons doel om een plezierige en onvergetelijke tijd te bieden aan al onze gasten, jong en oud.

We waarderen uw feedback over de openingstijden van de kermis. We streven ernaar om onze diensten af te stemmen op de behoeften van onze gasten en zullen uw suggestie om de kermis eerder te openen zeker overwegen. Via deze link leest u de openingstijden van Boardwalk: https://www.prestonpalace.nl/faciliteiten/boardwalk.

Wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Preston Palace.

Mooie 3 dagen gehad
Lekker gegeten en gedronken en leuke activiteiten gedaan

Geachte heer Pronk,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Julia
Date of experience: 02/2024

Gezellig, voor ieder wat wils. En zeker weer voor herhaling vatbaar maar die douche heeft echt wel meer aandacht nodig want dit kan echt niet.

Beste familie Van de G.O.,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden over uw verblijf bij Preston Palace. Wij zijn blij te horen dat u het gezellig vond en dat ons resort in de smaak viel bij u en uw familie. Het is altijd fijn te horen dat onze gasten een ervaring als 'voor herhaling vatbaar' beschouwen.

Wij nemen uw opmerking over de douchefaciliteit echter zeer serieus. Hygiëne en comfort zijn voor ons van groot belang, en het spijt ons dat dit aspect van uw verblijf niet voldeed aan uw verwachtingen.

Wij stellen het op prijs als u ons kunt laten weten of u deze zorg ter plaatse heeft gemeld, zodat wij direct een oplossing hadden kunnen bieden. Indien dit niet het geval is, nodigen wij u vriendelijk uit om uw ervaring en eventuele verdere details te delen via marketing@prestonpalace.nl, inclusief uw boekingsnummer.

Wij zijn vastberaden om de kwaliteit van onze dienstverlening continu te verbeteren en uw feedback is daarbij essentieel. Wij hopen dat u desondanks een prettige tijd bij ons heeft gehad en wij zouden het een eer vinden om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Date of experience: 02/2024

Prima ervaring. Erg leuk gehad maar wel ruimte voor verbetering.

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het waarderen van 80% van uw ervaring bij Preston Palace. We zijn blij te horen dat u over het algemeen een prettig verblijf heeft gehad.

U geeft aan dat er ruimte voor verbetering is. Uw feedback is voor ons zeer waardevol en wij zullen deze gebruiken om onze diensten en faciliteiten verder te verbeteren.

Wij zijn benieuwd of u tijdens uw verblijf deze punten ter plaatse heeft gemeld. Indien u dit nog niet heeft gedaan, stellen wij het zeer op prijs als u ons aanvullende details wilt sturen naar marketing@prestonpalace.nl, inclusief uw boekingsnummer. Alvast hartelijk dank voor het melden en uw medewerking.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Preston Palace.

Ik ben zeer tevreden

Geachte heer Loo,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling!

Julia
Date of experience: 02/2024

Weer heerlijk tot rust gekomen

Geachte heer/mevrouw Z,

Hartelijk dank voor uw 83% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Estel
Date of experience: 02/2024

Leuk zo voor een paar dagen, maar er zijn wel veel dingen aan vernieuwing toe zoals de bowlingbaan er waren ook vaak gewoon te weinig ballen
En er waren ook meer Pooltafels dan setje ballen.
Een grote opfrisbeurt zou geen kwaad kunnen

Date of experience: 02/2024

Ik was er voor de vierde keer nu maar ook voor het laatst. Het is erg aan het verouderen en ik ben geschrokken van het drugsgebruik van sommige groepen daar.
Wanneer mijn dochter bv naar buiten ging om te roken ben ik mee gegaan, was niet fijn om daar tussen te staan of zitten (Mexicaans terras heette het dacht ik)