Reviewed: 2 years ago (26/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Het verblijf was prima. De kleedhojhes bij de zwembaden mogen beter bijgehouden worden.

Geachte heer G,

Hartelijk dank voor de mooie 90% beoordeling van uw verblijf!
Goed om te vernemen dat u het verblijf als prima ervaren heeft.
Wat betreft het schoonmaken van de kledingruimtes: dit geven wij voor u door!

Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten in Preston Palace.
Heel graag tot ziens,

Sofie
Reviewed: 2 years ago (25/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Ik zou graag reactie ontvangen op mijn mail

Groeten kim laske

Beste mevrouw Laske,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij streven ernaar om alle vragen en opmerkingen van onze gasten zo snel en zorgvuldig mogelijk te behandelen. Het spijt ons te horen dat u nog geen reactie heeft ontvangen op uw e-mail.

Om ervoor te zorgen dat uw vraag de juiste aandacht krijgt, zouden wij u willen vragen om uw e-mail opnieuw te sturen naar marketing@prestonpalace.nl. Vermeld alstublieft ook uw boekingsnummer in de e-mail, zodat we uw verzoek efficiënt kunnen traceren en behandelen.

We waarderen uw geduld en kijken ernaar uit uw zorgen naar tevredenheid op te lossen.

Date of experience: 02/2024

Super ervaring met kids van 11 en 15 in een familiekamer en precies lang genoeg anders zou ik kilo's aankomen!
Helaas wordt je wel wakker door het geren over de gang.
Zonde dat mensen teveel voedsel verspillen

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling en uw tips! Wij staan altijd open voor verbeteringen!
Fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten bij ons in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 02/2024

Erg tevreden zeker voor herhaling vatbaar. Bowling zou op reserveren mogelijk moeten zijn.

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling en uw tip! Wij staan altijd open voor verbetering!
Fijn om te vernemen dat u het als positief heeft ervaren.

..........

Date of experience: 02/2024

wij hebben het echt als positief ervaren, ik vond het fijn dat de drukte zich goed kon verdelen omdat er voldoende te doen is in het hotel
ik zou wel de toeslag van het restaurant afhalen en de 4 gangen 3 gangen maken want het komt niet overeen met het all inclusive systeem
verder denk ik dat er te weinig personeel was en dat was goed zichtbaar bij de kermis, daar moest het personeel veel switchen om alle apparaten te bedienen

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling en uw tips! Wij staan er altijd voor open om ons verder te ontwikkelen en te verbeteren!
Fijn om te vernemen dat u het als positief heeft ervaren.

Date of experience: 02/2024

Ik zou pas na 5 jaren weer willen komen. Reden is het is te standaard en steeds de zelfde band saai ze doen hun best maar er komen niet alleen boeren Hollanders naar Preston palace.

Beste mevrouw A.,

Hartelijk dank voor uw feedback over uw recente verblijf bij Preston Palace. Wij waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om uw persoonlijke ervaringen met ons te delen.

We begrijpen uit uw opmerkingen dat u het entertainment als te standaard en niet gevarieerd genoeg heeft ervaren. Wij streven er juist naar een breed scala aan entertainment te bieden dat aansluit bij de diverse voorkeuren van onze gasten. Uw suggestie om meer variatie in de muziekkeuze en -stijlen te brengen, nemen wij dan ook serieus en zullen deze intern bespreken.

Mocht u specifieke suggesties of ideeën hebben over hoe wij ons entertainmentaanbod kunnen verbeteren, dan nodigen wij u uit om deze te delen via marketing@prestonpalace.nl, inclusief uw boekingsnummer. Dit stelt ons in staat uw feedback in detail te bekijken en te overwegen bij toekomstige verbeteringen.

Nogmaals dank voor uw feedback, en wij hopen dat u ons in de toekomst nog eens de kans geeft om u een vernieuwde en verrijkte ervaring bij Preston Palace te bieden.

Heerlijke dagen gehad.

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling en uw positieve reactie!
Fijn om te vernemen dat u heerlijke dagen heeft gehad.

Date of experience: 02/2024

Waren das erste mal da und definitiv begeistert.

Sehr geehrte Herren/Frauen,

vielen Dank für Ihre schöne 77%ige Bewertung und Ihren positiven Kommentar!

Wir hoffen, Sie auch in Zukunft bei uns im Preston Palace als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen!

Date of experience: 02/2024

Gezien dat ik in een ver verleden '95 en '97 hier ben geweest leek het me leuk een keer met het gezin hier heen te gaan (kinderen 11 en 15) Helaas is het bij ieder tegen gevallen.

Beste Fam V.

Hartelijk dank voor uw feedback over uw recente verblijf bij Preston Palace. Het is geweldig dat u na zo'n lange tijd weer bij ons terug bent. Het spijt ons dan ook te horen dat uw laatste ervaring niet geheel aan uw verwachtingen voldeed.

Wij zouden graag meer willen weten over de specifieke aspecten van uw verblijf die tegenvielen. Uw gedetailleerde feedback is waardevol voor ons om onze dienstverlening te kunnen verbeteren. Heeft u deze punten tijdens uw verblijf ter plaatse gemeld? Zo niet, dan nodigen wij u uit om uw persoonlijke ervaringen, inclusief uw boekingsnummer, te delen via marketing@prestonpalace.nl. Dit stelt ons in staat om uw ervaringen grondig te onderzoeken en waar nodig verbeteringen door te voeren.

Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen en hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om uw verwachtingen te overtreffen.