By Mevrouw Y. Elia
By Agatha Palmen
By Wilms Claudia
Alone
06/2026
Wij zijn niet blij met de kamer, het was te krap/ klein. Mijn vriend is halfzijdig verlamd daardoor was kon hij nauwelijks goed lopen. Voor hem hoeft Preston Palace niet meer. Het douchen was ook een probleem doordat er geen beugels in de badkamer zijn. De versiering voor mijn verjaardag en de kaart met beertjes erop vond ik maar niks. Verder was ik tevreden, de medewerkers zijn vriendelijk. Het eten is goed en lekker. Er is genoeg te drinken. De omgeving is mooi en rustgevend. Een tip misschien kunnen jullie een busje in zetten voor klanten die geen vervoer hebben en naar het winkelcentrum willen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaringen. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de vriendelijke medewerkers, het eten en drinken en de mooie, rustgevende omgeving van ons resort.
Wij vinden het jammer om te lezen dat de kamer en badkamer niet volledig aansloten bij uw persoonlijke situatie en wensen. Mogen wij vragen of deze specifieke wensen voorafgaand aan uw verblijf bij de boeking kenbaar zijn gemaakt en of u dit tijdens uw verblijf met onze collega's heeft besproken? Wanneer wij hiervan op de hoogte zijn, denken wij graag mee over de mogelijkheden die het beste aansluiten bij de persoonlijke behoeften van onze gasten.
Wij adviseren daarom om dergelijke wensen bij een volgend verblijf vooraf aan ons door te geven, zodat wij samen kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.
Dank u ook voor uw suggestie met betrekking tot vervoer. Vanuit Preston Palace rijdt er geen busje, maar onze hotelreceptie crew kan op elk gewenst moment een taxi voor u bestellen.
Wij hopen u naar alle duidelijkheid geïnformeerd te hebben en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in Preston Palace.