Date of experience: 02/2024

over het algemeen goed maar naar prijs kwaliteit heel slecht. zeker als er kamers zijn met vochtplekken en schimmels. en zeker bij het melden van dit alles er eigenlijk niks wordt aan gedaan of voor gekeken wordt

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring bij Preston Palace. Wij zijn blij te horen dat u over het algemeen een goed verblijf heeft gehad.

Wij nemen uw opmerkingen over de prijs-kwaliteitverhouding en uw ervaringen met betrekking tot uw accommodatie zeer serieus. Het is voor ons van essentieel belang dat alle gasten verblijven in een comfortabele en gezonde omgeving. Wij betreuren het dan ook dat u het gevoel heeft dat er niet adequaat is gereageerd op uw melding.

Wij zouden graag meer details ontvangen over uw specifieke ervaring. Zou u alstublieft uw bevindingen, inclusief uw boekingsnummer, kunnen doorsturen naar marketing@prestonpalace.nl? Op deze manier kunnen we uw persoonlijke ervaring grondig onderzoeken en wederhoor plegen bij de betreffende afdelingen.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

80+ years
Date of experience: 02/2024

Minder ervaring ditmaal en dat kwam, ik weet niet dat jullie hier iets aan kunnen doen, wij kregen kamer 154 toegewezen maar ik vind dat een heel eind lopen voor mensen 80+ terwijl jongeren helemaal vooraan zitten.

Geachte mevrouw,

U mag bij het maken van uw reservering altijd aangeven dat u graag voor in de gang wenst te verblijven.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten bij ons in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

Donna

mooi zwembad

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling en uw positieve reactie!

Donna
Date of experience: 02/2024

We vonden het heerlijk bij jullie en hebben echt genoten !

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling en uw positieve reactie!

Kim

SUPER/TOPPIE

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling en uw positieve reactie!

Date of experience: 02/2024

We zijn erg tevreden over het verblijf in Preston Palace. Er zijn natuurlijk altijd wel wat punten op te noemen, maar het kan nooit voor ieders smaak goed zijn. De douchecabines zijn wel aan vervanging toe, maar het was wel schoon. Voor de rest prima hotel, goede kamer, fijne bedden, vriendelijk personeel en genoeg vertier voor jong en oud. We waren er voor 4 nachten en zijn niet 1x van het hotel weg geweest. We hebben ons totaal niet verveeld.

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling en uw positieve reactie!

Date of experience: 02/2024

Buiten het nachtelijk lawaai op de gangen hadden wij een heerlijke vakantie. Maar hierdoor kwamen we dus jammer genoeg niet uitgerust terug

Beste mevrouw Van H.

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve beoordeling over uw verblijf bij Preston Palace. Het is fijn te horen dat u over het algemeen een heerlijke vakantie heeft gehad.

Wij begrijpen dat nachtelijke geluiden op de gangen storend kunnen zijn. Voor een toekomstig verblijf willen wij u adviseren om eventuele geluidsoverlast direct bij de hotelreceptie te melden. Ons team is 24/7 beschikbaar en staat klaar om ter plaatse polshoogte te nemen en indien nodig direct actie te ondernemen om uw nachtrust te waarborgen. Dat kan via toestel 9 vanaf uw hotelkamer.

Wij hopen dat u desondanks fijne herinneringen overhoudt aan uw tijd bij ons en we zouden het een eer vinden om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Date of experience: 02/2024

Komen al vele jaren bij jullie en het eten is Fantastisch alleen het opruimen van de tafels was een grote puinhoop in het restaurant Ribleton je kon niet eens een schone tafel vinden.Overal stonden vuile borden op.Uiteindelijk tafel gevonden en moesten dan iemand aanspreken van het personeel of ze de tafel leeg konden ruimen zodat we met een schone tafel konden eten.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 87% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat het verblijf naar wens was!
Wij hopen u graag in de toekomst weer te kunnen begroeten in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast.

Chelsea
Date of experience: 02/2024

Wij hebben allemaal heel erg genoten, het is gewoon een heel fijn uitgaanscentrum. De kermis, het zwembad, karaokebar, muziekbingo, er is echt voor iedereen wat te beleven.
Jammer vonden de kleinkinderen dat de automaten bij de kermis niet met de zelfde card konden gespeeld worden als bij de gamehal.

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling en uw positieve reactie!

Date of experience: 02/2024

Prima. Wat alleen erg tegen viel en waar we wel mede voor komen, is de karaokebar. DJ was erg slecht. Voelde de sfeer niet aan en ging van hak op de tak. Ook verliet hij voor een half uur de plek en kon er niet karaoke worden gezongen. Hierdoor konden later ook niet meer onze ingevulde briefjes behandeld worden. Vergeleken met vorig jaar, viel het echt tegen.

Beste meneer N.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring in Preston Palace. Wij zijn blij te horen dat uw algemene ervaring positief was.

Echter, het spijt ons te horen dat uw ervaring in de karaokebar dit keer niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Het is voor ons erg belangrijk dat al onze gasten een fantastische tijd hebben, en wij nemen uw feedback over de DJ en de organisatie van de karaoke zeer serieus. Mogen wij vragen of u deze ervaring ter plaatse heeft gemeld? Zo niet, dan zouden wij het zeer waarderen als u uw ervaring gedetailleerd zou kunnen toelichten via marketing@prestonpalace.nl, inclusief uw boekingsnummer. Dit stelt ons in staat om uw feedback direct door te geven aan het verantwoordelijke team en passende maatregelen te nemen om onze dienstverlening te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaring en wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Preston Palace.