Date of experience: 02/2024

We hebben een leuke paar dagen gehad. Veel gedaan, veel gegeten!

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling en uw positieve reactie!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten bij ons in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 02/2024

We hebben een fijn verblijf van 1 nacht en 2 volle dagen (door vervroegen en verlenging) gehad maar dat was ook genoeg.
Het avondeten was echt wel wat minder en de bedden eveneens.
Over het algemeen is het personeel netjes vriendelijk en behulpzaam

Beste heer/mevrouw V.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring bij Preston Palace. Wij zijn blij te horen dat u over het algemeen tevreden bent met uw verblijf en de behulpzaamheid van ons personeel. Wat een goed idee een vroege aankomst en een langer verblijf bij uw hotelarrangement te boeken.

Het spijt ons echter te vernemen dat het avondeten en de bedden niet helemaal aan uw verwachtingen hebben voldaan. Heeft u daarvan ter plaatse direct een melding gemaakt? Uw feedback is namelijk voor ons van groot belang en wij nemen deze serieus om onze dienstverlening waar mogelijk te verbeteren.

Mocht u specifieke suggesties of opmerkingen hebben over het diner of de bedden, dan horen wij dat graag. U kunt uw feedback sturen naar marketing@prestonpalace.nl, inclusief uw boekingsnummer, zodat wij uw ervaringen kunnen delen met ons team en de nodige verbeteringen kunnen doorvoeren.

Wij waarderen het zeer dat u de vriendelijkheid en behulpzaamheid van ons personeel erkent en hopen dat dit heeft bijgedragen aan een aangenaam verblijf.

Wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Preston Palace en hopen dat uw volgende verblijf in alle opzichten aan uw verwachtingen zal voldoen.

Date of experience: 02/2024

was erg gezellig en we zijn zeer tevreden.

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling en uw positieve reactie!

Date of experience: 02/2024

Jammer dat je in het zwembad de frikadellen zelf moet betalen. En ook dat je voor de game hall moet betalen, dan is het all in concept toch een beetje weg?

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw opmerkingen over ons resort. Wij streven er voortdurend naar om onze diensten en faciliteiten te verbeteren, en uw feedback is daarbij van onschatbare waarde.

Wat betreft de snacks in het zwemparadijs, het klopt dat er voor snacks zoals frikadellen een kleine vergoeding wordt gevraagd. Dit is voornamelijk vanwege de toegankelijkheid van het zwembad voor dagbezoekers die niet deelnemen aan het all-inclusive dag- of hotelverblijf. Echter, we bieden nog steeds een breed scala aan gratis opties, zoals koffie, thee, frisdranken, fruit en ijs, die onderdeel zijn van ons all-inclusive aanbod.

Met betrekking tot de nieuwe gamehal Speedway, is er inderdaad een bijbetaling vereist. Dit is omdat deze spellen de mogelijkheid bieden om punten te verdienen en prijzen te winnen. Wij geloven dat dit een extra element van plezier en spanning toevoegt aan de spelervaring.

Wij hopen dat deze verduidelijking helpt en dat u ondanks deze aspecten een aangenaam verblijf bij ons heeft gehad. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 02/2024

Kermis is leuk voor de kinderen. Veel eten en drinken.

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling en uw positieve reactie!

Date of experience: 02/2024

Alles war einfach Perfekt!!!

Sehr geehrte Herren/Frauen,

vielen Dank für Ihre schöne 100%-Bewertung und Ihre positive Reaktion!

Wir hoffen, Sie auch in Zukunft bei uns im Preston Palace als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen!

Leuk zwembad

Hartelijk dank voor uw mooie 70% beoordeling en uw positieve reactie!

Julia
Date of experience: 02/2024

Wij hadden geen wifi en geen verbinding!!

Dank u wel voor uw feedback over uw recente verblijf bij Preston Palace. Het verheugt ons te horen dat u en uw gezin hebben genoten van uw tijd bij ons en uw verblijf met 70% waardeert.

Wat betreft de WiFi, wij bieden gratis draadloos internet aan voor alle standaarddiensten voor onze gasten. Echter, om veiligheidsredenen kunnen sommige mobiele apps en games beperkt zijn in hun functionaliteit. Bovendien, om een optimale ervaring voor alle gasten te waarborgen, kan de WiFi-verbinding periodiek worden verbroken bij geen activiteit.

Wij hebben recentelijk de internetsnelheid verhoogd en meer bandbreedte beschikbaar gesteld. Mocht u specifieke problemen hebben ondervonden met de WiFi, dan horen wij dit graag, inclusief uw boekingsnummer, datum, locatie, tijdstip en gebruikte apps of websites, via marketing@prestonpalace.nl​​.

Verder betreuren we het zeer te vernemen dat de hygiëne in het zwemparadijs volgens u niet voldeed. Wij stellen het op prijs als u ons meer details zou kunnen verstrekken over uw bevindingen, evenals uw boekingsnummer, zodat wij de nodige acties kunnen ondernemen om onze service te verbeteren​​.

Nogmaals dank voor het delen van uw ervaringen. Wij streven ernaar om continu onze dienstverlening te verbeteren en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Date of experience: 02/2024

Alles was super..wij waren 50 jaar getrouwd en zijn met kinderen en kleinkinderen bij jullie geweest. Was n super goede keuze!!

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling en uw positieve reactie!

Date of experience: 02/2024

Leuk en kom zeker nog een keer, zeker zwemmen

Hartelijk dank voor uw mooie 67% beoordeling en uw positieve reactie!

Julia