Date of experience: 02/2024

Het viel ons tegen met vergelijking van de vorige keren

Beste heer/mevrouw E.,

Bedankt voor uw verblijf bij Preston Palace en voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het spijtig om te horen dat uw laatste bezoek niet geheel aan uw verwachtingen voldeed, vooral in vergelijking met uw eerdere ervaringen.

Om een beter inzicht te krijgen in uw recente ervaring, nodigen wij u uit om een e-mail te sturen naar marketing@prestonpalace.nl met uw boekingsnummer en een toelichting op uw laatste ervaring. Uw feedback is van onschatbare waarde voor ons en zal worden gebruikt om onze diensten en faciliteiten te verbeteren. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 02/2024

Ervaring op zich oke, maar voor een verblijf van zondag op maandag had ik het iets rustiger verwacht. Ik zelf vind de massa menigte niet zo prettig. Echter de faciliteiten binnen preston zijn leuk en daar kom ik voor. Je kan veel in één doen en daar zijn we voor.

Beste mevrouw L.,

Dank u wel voor het delen van uw persoonlijke ervaring bij Preston Palace. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Hoewel wij begrijpen dat de gezellige drukte op sommige momenten voor een minder rustige ervaring kan zorgen, zijn wij verheugd om te horen dat u heeft genoten van de faciliteiten die Preston Palace te bieden heeft. Wij streven ernaar om een breed scala aan activiteiten en voorzieningen aan te bieden, zodat onze gasten veel kunnen doen en plezier kunnen beleven tijdens hun verblijf.

Wij zijn blij dat u de kans heeft gehad om te genieten van de faciliteiten en wij hopen dat uw verblijf over het algemeen aangenaam was.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en het delen van uw ervaring. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Preston Palace.

Date of experience: 02/2024

Sehr freundliches Familie hotel.

Sehr geehrte Herren/Frauen,

vielen Dank für Ihre schöne 87%-Bewertung und Ihre positive Reaktion!

Wir hoffen, Sie auch in Zukunft bei uns im Preston Palace als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen!

Date of experience: 02/2024

Fijn hotel en alles goed verzorgd

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling en uw positieve reactie!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten bij ons in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 02/2024

Het was een fijn verblijf alleen jammer dat we op het verblijf erachter kwamen dat een restaurant niet open was.

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling!

Heel goed en fijn!
Het enige minpunt vonden we dat er snachts heel veel herrie gemaakt werd door andere gasten die zingend en hard pratend lang onze deur kwamen

Geachte heer Adriaans,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling!

Julia
Reviewed: 2 years ago (17/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Gewoon geweldig, al meerdere keren geweest. Helaas dit jaar geen ritje meer met de gele bus. Nu weer sparen voor ons volgende bezoek. Het blijft fantastisch. Tot volgend jaar.

Geachte mevrouw Vermeulen,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling en uw positieve reactie!

Date of experience: 02/2024

was erg leuk, zeker voor de kids! algemene sfeer zou wat sfeervoller mogen en wat meer animatie/muziek

Hartelijk dank voor uw 77% beoordeling.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Michelle

Perfecte vakantie

Hartelijk dank voor uw 97% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Michelle
Date of experience: 02/2024

erg tevreden over het verblijf. personeel was beleefd en altijd bereid om te helpen. alles zag er schoon en verzorgt uit.

Geachte heer B,

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Estel