Date of experience: 02/2024

we hadden zeker van het restaurant een andere voorstelling. zeer weinig keus in het vlees.

Dank u wel voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Mogen wij u vragen om deze alstublieft met uw boekingsnummer toe te lichten via marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook vermelden of u direct een melding heeft gemaakt voor een mogelijke oplossing en/of uitleg? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Prima verblijf. Voor herhaling vatbaar

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 02/2024

Opnieuw een super verblijf gehad. Zo fijn dat alles bij elkaar ligt en al betaald is geworden.

Geachte mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Date of experience: 02/2024

Was onze vierde bezoek aan Preston. Was ook het minst goede van de 4. Het was niet slecht, toch enkele meldingen : jonge vrouw aan de botsauto's was niet echt bezig met haar werk, wel met de aandacht die ze kreeg van enkele jonge gasten. Er waren 5 botsauto's buiten gebruik. De grote draaischijf viel in panne toen we erop zaten. Veiligheidshendel van de octopus zat vast. Het balrollen naast de bar in het pretpark zo goed als volledig buiten gebruik. De kermis kan toch wel beter qua onderhoud. Maar voor de rest alles ok, restaurant dik in orde. Wij komen terug, hopelijk staat de kermis dan op punt.

Beste heer/mevrouw K.

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en voor uw vierde bezoek aan Preston Palace.

Mogen wij u vragen om uw opmerking over de medewerker in Boardwalk alstublieft met uw boekingsnummer toe te lichten via marketing@prestonpalace.nl? Dat nemen wij dan samen met uw andere tips en complimenten mee in ons werkoverleg.

Date of experience: 02/2024

Wij met 4 vriendinnen hebben het fantastisch gehad , zijn al vele malen eerder geweest, met carnavanl, alleen toen nog met meerdere dames, moet wel zeggen als we geen aanbieding hadden gehad , wordt het wel veel te duur voor ons, wij zeggen hier in brabant ook , wij halen het er toch niet uit met drinken 😀😀😀, maar complimenten voor jullie allemaal 💐💐

Geachte mevrouw C,

Date of experience: 02/2024

Prima. Alleen jammer dat je bijna niet aan een schone tafel kon zitten want stond telkens vieze borden of glazen op.
Service was goed en kamer ook ik. S’avonds is er ook genoeg te doen.

Beste heer/mevrouw J.,

Dank u wel voor uw review. Wij waarderen het dat u onze gast bent geweest!

Het is mooi dat ons laat weten dat uw verblijf prima is verlopen. Dat nemen wij met uw tip voor het afruimen van de tafels mee in ons werkoverleg. Hartelijk dank voor het meedenken en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 02/2024

We hebben het fijn gehad. Het is erg groot. Hierdoor heeft wel wel een paar uur geduurd voordat we de weg goed konden vinden.

Geachte mevrouw,

Date of experience: 02/2024

Heel erg genoten, eten en drinken was goed. Geen last van drukte.
Fijne ervaring.

Geachte heer/mevrouw C,

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Date of experience: 02/2024

Prettig wij gaan zeker terug komen

Geachte heer/mevrouw T,

Date of experience: 02/2024

Gewoon top voor de kinderen is er veel te doen en hebben zich enorm vermaakt

Geachte mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling en uw leuke positieve reactie.