80+ years
Date of experience: 06/2026

Wij hebben genoten van ons verblijf in preston palace. Het eten was heerlijk, de kamer was perfect alleen de bedden waren wel erg hoog voor ons. Verder hebben wij ons goed vermaakt .

Beste heer van L,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 100%.
Wat fijn om te lezen dat u zo hebt genoten van uw verblijf bij Preston Palace. Het doet ons goed dat het eten heerlijk was, de kamer naar wens en dat u zich goed hebt vermaakt.

Dank ook voor uw opmerking over de hoge bedden. We begrijpen dat dit voor sommige gasten minder comfortabel kan zijn en nemen uw feedback graag mee.

We hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen voor een net zo prettig verblijf.

Date of experience: 06/2026

Het was goed het personeel waren heel aardig ik we komen volgende jaar gewoon weer terug

Beste heer L,

Hartelijk dank voor uw beoordeling van 80%.
Wat fijn om te lezen dat u een goed verblijf hebt gehad en dat ons personeel zo vriendelijk werd ervaren. Dat waarderen we enorm.

En wat leuk dat u aangeeft volgend jaar graag weer terug te komen.
We kijken ernaar uit u dan opnieuw te mogen verwelkomen.

Date of experience: 06/2026

Gezellig zou nog een komen

Hartelijk dank voor uw mooie 87% review!

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

By Theo
Alone
Reviewed: 3 months ago (17/06/2026)
Date of experience: 06/2026

Fijne plek om te zijn, mooie kamers, vriendelijk personeel, lekker eten en drinken

Geachte heer T,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% review!

Wat fijn om te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf. We zijn blij dat de kamers, het eten en drinken en de gastvrijheid van ons personeel hebben bijgedragen aan een prettige ervaring.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

By Suzan Roeven
Date of experience: 06/2026

Zeer tevreden, paar keer al geweest en we komen zeker weer een keer terug

Beste mevrouw R,

Bedankt voor uw mooie 93% review!

Wat fijn om te lezen dat u opnieuw zo tevreden bent over uw verblijf.

Wij kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Heel graag tot ziens.

By Fam. Knijnenburg
Date of experience: 06/2026

Het is in ieder geval géén familiehotel! Er waren veel vrijgezellenfeesten met teveel dronken mensen. Deze waren zeer luidruchtig. Zelfs in het San remo restaurant waren ze aan het schreeuwen. Wij konden niet eens met elkaar praten.
's nachts van half 1 tot half 3 was het op de gang van het hotel verschrikkelijk veel herrie. De dronkaards gingen naar de kamers, maar ze wisten niet welke kamer ze hadden. Ze bonkten keihard op alle deuren. Alle kleinkinderen werden huilend wakker en onze dochter was in paniek. Dacht aan brandalarm. Wij hadden 4 kamers geboekt. 1 dochter alleen en 1 dochter met 2 jonge kinderen. De dronken lap probeerde binnen te komen. Het was heel angstig. De beveiliging niet gezien, melding gemaakt de volgende ochtend, maar de manager vond het blijkbaar niet zo ernstig onder het mom van ach de jeugd moet een verzetje hebben.
Ons zie je in ieder geval niet meer terug.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan en dat de melding die u tijdens uw verblijf heeft gemaakt voor u niet naar tevredenheid is opgepakt.

Om uw ervaring zorgvuldig te kunnen bespreken met de betrokken afdelingen, ontvangen wij graag uw uitgebreide toelichting, inclusief uw boekingsnummer en kamernummer(s), via marketing@prestonpalace.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

By Tom
Date of experience: 06/2026

Saubere Zimmer, qualitativ gutes Essen, auch die Sossen. Freizeitgestaltung für jeden etwas dabei.

Sehr geehrter Gast,

vielen Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Resort und dafür, dass Sie Ihre Erfahrungen mit uns geteilt haben.

Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie mit Ihrem Aufenthalt so zufrieden waren und uns mit einer 10 weiterempfehlen würden! Wir freuen uns, dass Ihnen die saubere Umgebung, das Essen, die zahlreichen Aktivitäten und unser subtropisches Badeparadies gefallen haben.

Vielen Dank auch für Ihr Feedback. Wir werden Ihre Anmerkungen in unsere Auswertungen einbeziehen.

Wir würden uns freuen, Sie bald wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

By Reneth de Vries
Date of experience: 06/2026

We waren met z’n drieën en het was voor mij wel 14 jaar geleden dat ik in PP was
Dus ik vond de kamers zo veel mooier , dus een plus punt
Verder prima genoten van alles

Beste mevrouw de V,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 93%.
Wat bijzonder om te horen dat u na 14 jaar weer bij ons was, en dat de vernieuwde kamers zo goed zijn bevallen. Dat is een prachtig compliment.

Fijn dat u verder zo hebt genoten van uw verblijf.
We waarderen het dat u dit met ons deelt.

Graag verwelkomen we u in de toekomst opnieuw. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 06/2026

Veel te doen. Je hoeft niet lang te wachten om een activiteit te doen of helemaal niet. Eten is ook erg goed.

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling van 80%.
Wat fijn om te lezen dat u zich bij ons niet hoeft te vervelen en dat er zoveel te doen is zonder lange wachttijden. Ook uw compliment over het eten waarderen we enorm.

We hopen u graag opnieuw te mogen verwelkomen voor een net zo prettig verblijf.

By Karl Heinz Walter
Date of experience: 06/2026

Alles gut geführt und durchdacht!

Sehr geehrter Gast,

Herzlichen Dank für Ihre schöne Bewertung und Ihre begeisterte Rückmeldung. Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie der Meinung sind, dass alles gut organisiert und durchdacht ist. Es ist schön zu hören, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt hatten und uns sogar mit einer 9 an Freunde und Kollegen weiterempfehlen würden.

Wir schätzen Ihre positive Bewertung sehr und freuen uns darauf, Sie erneut für einen unbeschwerten Aufenthalt bei uns begrüßen zu dürfen.

Wir hoffen, Sie bald wieder im Preston Palace willkommen heißen zu dürfen.