Wir kommen wieder

Sehr geehrte Herren/Frauen,

vielen Dank für Ihre wunderbare 80%ige Bewertung.
Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast im Preston Palace begrüßen zu dürfen!

We hebben genoten
Prima kamer, eten was goed
En er was genoeg te doen

De Magic show vonden we minder, en in de bioscoop was er voor ons geen mooie film

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling.
Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten bij ons in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 01/2024

Der gesamt Eindruck war gut. Etwas teuer, aber es wird viel geboten ins besondere für Kinder.

Sehr geehrte Herren/Frauen,

vielen Dank für Ihre wunderbare 77%ige Bewertung.
Wir hoffen, Sie auch in Zukunft als hochgeschätzten Gast bei uns im Preston Palace begrüßen zu dürfen!

Date of experience: 01/2024

Mooi verblijf in een minder dure periode. Van alles te doen. Goed eten.

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling.

Date of experience: 01/2024

alles naar tevredenheid. de levende muziek verdiend wat aandacht

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.

Date of experience: 01/2024

We zijn zeer tevreden met ons bezoek aan jullie. We kijken er met veel plezier op terug.

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling.

Date of experience: 01/2024

Het is altijd erg leuk om een nachtje bij jullie te verblijven. Ook nu hebben we ons goed vermaakt.
Kwaliteit van het eten was een beetje teleurstellend omdat ik beter gewend ben de afgelopen jaren.
Volgende week ben ik er weer met ander gezelschap en dan hoop ik echt dat het wat beter is.

Beste heer/mevrouw C.,

Wij vinden het altijd erg leuk dat u onze gewaardeerde gast bent. Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw ervaring. Uw tip voor het eten nemen wij mee in onze werkbespreking.

Wij kijken uit naar uw verblijf van volgende week. Mocht er dan volgens u iets niet in orde zijn, laat u ons het dan ter plaatse weten? Wellicht kunnen wij u dan direct een passende oplossing bieden. En, uiteraard, als het helemaal goed is, horen wij dat uiteraard ook graag van u.

Tot snel!

Date of experience: 01/2024

Was allemaal keurig in orde

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.

Date of experience: 01/2024

Wij komen supergraag.Genieten elke keer weer van de vele intertaiment plaatsen bowlen,poolen,spelletjes,minigolf,kermis, speelpark voor de kleintjes,spelletjeshal,leuke bars,lekker eten heerlijk verblijf gehad met vriendelijk personeel.piza enzo is een heerlij´ restaurant we waren leuk verrast

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.

Date of experience: 01/2024

Der Kurzurlaub war echt super eine Entspannung.
Die Kirmes war echt gut vorallem für die kinder
Der abgeriegelte Spielplatz im innenraum mit Hüpfburg war super
Alles Unordnung
Würde aufjedenfall wieder kommen

Sehr geehrte Herren/Frauen,

vielen Dank für Ihre schöne 90%ige Bewertung.
Wir hoffen, Sie auch in Zukunft bei uns im Preston Palace als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen!