By Mari-tuinen

Geweldige ervaring,
Vriendelijke medewerkers
Nette kamers
Fijne faciliteiten

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u een geweldige ervaring heeft gehad tijdens uw verblijf. Ook zijn wij blij dat u tevreden was over onze vriendelijke medewerkers, de nette kamers en de fijne faciliteiten.

Wij waarderen uw complimenten enorm en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk verblijf.

By Pmeijer
Date of experience: 06/2026

Helemaal top van alles te doen.en de gezelligheid ook van het personeel super

Hartelijk dank voor uw enthousiaste beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u uw verblijf als helemaal top heeft ervaren. Het is geweldig om te horen dat u heeft genoten van de vele activiteiten en de gezellige sfeer. Ook zijn wij blij met uw compliment over ons personeel; dat waarderen wij enorm.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een gezellig en zorgeloos verblijf.

By Monique
Date of experience: 06/2026

Goed was netjes en schoon zeker komen we weer terug

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u ons hotel als netjes en schoon heeft ervaren. Nog leuker is het om te horen dat u van plan bent om nog eens terug te komen.

Wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk verblijf.

Date of experience: 06/2026

We hebben er erg leuk gehad en hebben veel afwisselde activiteiten kunnen doen.

Hartelijk dank voor het delen van uw complete ervaring. Fijn om te lezen dat u een leuk verblijf heeft gehad en heeft genoten van de afwisselende activiteiten, de ruime kamer en de ruime keuze bij het ontbijt en diner.

Wij waarderen het dat u ook uw aandachtspunten met ons deelt. Uw opmerkingen nemen wij mee in onze interne evaluaties.

Graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 05/2026

Erg goed en een walhalla voor de kinderen

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% review. Fijn te mogen vernemen dat u zo genoten heeft.

Over het algemeen goed.
Minpunten
Kamer schoonmaak
Lawaai verbouwing
Taxi service. 4x gecontracteerd maar nooit antwoord ontvangen

Beste heer/mevrouw K.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat u over het algemeen een goed verblijf heeft gehad en heeft genoten van ons eten en drinken.

Het is jammer om te lezen dat enkele onderdelen niet aan uw persoonlijke verwachtingen hebben voldaan. Heeft u uw bevindingen tijdens uw verblijf bij onze collega's gemeld, zodat wij u direct een uitleg en/of mogelijke oplossing konden bieden?

Wanneer u dit niet heeft gedaan, ontvangen wij graag alsnog uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting via marketing@prestonpalace.nl. Met deze gegevens kunnen wij uw persoonlijke bevindingen intern onderzoeken en wederhoor plegen bij de betrokken afdelingen.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

By Intissar
Date of experience: 06/2026

Totaal niet de moeite waard! Het leek ook op een bejaardentehuis. Totaal niet gezellig. Meer 70 plussers dan kinderen aanwezig. Dat had best wel vermeld mogen worden!

Allereerst willen wij u vriendelijk verzoeken om met respect over al onze gasten te spreken. Preston Palace verwelkomt een brede diversiteit aan gasten van verschillende leeftijden en achtergronden, en wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in ons resort.

Het is jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Heeft u uw ongenoegen tijdens uw verblijf bij onze collega's gemeld, zodat wij u direct een uitleg en/of mogelijke oplossing konden bieden?

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Date of experience: 06/2026

we hebben een heerlijk weekend gehad. we hebben 1 opmerking over de kamer. 1 koppel zat in een 4 persoonkamer met een stapelbed. dit was geen probleem alleen degene die beneden lag in het stapelbed kon zich amper omdraaien. wij zijn gezin met 2 kinderen. voor kleine kinderen zal het geen probleem zijn. op de site zag ik dat je de kamer ook met 4 volwassenen kan boeken. met 2 pubers van 18 en 16 jaar was het geen pretje om onderin te liggen. mijn dochter heeft zich vaak gestoten aan het bed boven haar. naar mijn mening moet word worden gezegt op de site.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat u een heerlijk weekend heeft gehad bij Preston Palace.

Het filmaanbod vindt u bij de entree van de bioscoop. Dank ook voor het delen van uw suggestie met betrekking tot de kamerindeling. Wij waarderen het dat u de moeite heeft genomen om dit onder onze aandacht te brengen. Uw opmerking nemen wij mee in onze interne evaluaties.

Graag tot ziens in Preston Palace.

By marcel
Date of experience: 06/2026

leuk gezellig showprogramma is verbetert

Beste meneer M,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% review.

By Pollemans
Reviewed: 2 weeks ago (08/06/2026)
Date of experience: 06/2026

Zeer gezellig en goed verzorgd.

Beste meneer/mevrouw P,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% review.