Date of experience: 10/2025

Superformidastisch verblijf .was weer heerlijk genieten van alle faciliteiten. Vriendelijke bediening alles tiptop

Geachte heer de M.,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling en vriendelijke woorden.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 10/2025

Insgesamt ein hervorragendes Hotel, ideal für Familien und Erwachsene. Die Zimmer beziehungsweise Badezimmer könnten für ein so schönes Hotel allerdings etwas besser sein. Für Kinder gibt es alles unter einem Dach – etwa Schwimmen, Kirmes, Golf und vieles mehr.

Hallo lieber Gast,
Vielen Dank für Ihre positive Rückmeldung von 77%, wie schön, dass Sie unser Hotel insgesamt als hervorragend erlebt haben!

Es freut uns besonders, dass unser Angebot für Kinder gut angekommen ist. Ihren Hinweis zu den Zimmern und Badezimmern nehmen wir gerne mit, denn auch hier möchten wir onze Qualität stets weiter verbessern.

Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen, für einen rundum gelungenen Aufenthalt für Groß und Klein.

By Gerard
Date of experience: 10/2025

Fantastisch, mooie omgeving en veel variatie in eten en entertainment

Geachte heer G.,

By Michelle Ahrend
Date of experience: 10/2025

Ich mache seit 2023 jedes Jahr mindest einmal im Preston Palace Urlaub. Es ist immer sauber, ordentlich und wunderbar um die Seele baumeln zu lassen.

Sehr geehrte Frau A.,

vielen Dank für Ihre schöne 100 %-Bewertung.
Schön, dass Sie wieder bei uns waren.
Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast im Preston Palace begrüßen zu dürfen!

Date of experience: 10/2025

Het verblijf was heerlijk ontspannen.

Geachte heer H.,

Fijn om te horen dat u heerlijk heeft kunnen ontspannen.

By Amalia Birzu
Date of experience: 10/2025

War alles in einem ein schöner Aufenthalt

Lieber Gast,

Vielen Dank für Ihre schöne Rückmeldung von 77%! Es freut uns sehr, dass Sie insgesamt einen angenehmen Aufenthalt bei uns hatten.
Wir hoffen, Sie bald wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen!

By Gerard Nieuwenhuijs

Zeer plezierig verblijf.

Geachte heer N.,

By Aletta
Date of experience: 09/2025

Op zig was het verblijf goed vond wel dat het eten vaak het zelfde was en af en toe koud maar bij het reserveren ben ik super geholpen dit was mijn laatste vacantie omdat ik erg ziek ben en binnenkort overlijdt kregen we een goede kamer die wat ruimer was ik ben erg blij dat we geweest zijn ik zou alleen bij het reserveren van een tafeltje ik zat in een scootmobiel en was mijn tafeltje een paar keer in bezet door een ander zet de naam of kamer nummer op het kaartje er bij op tafeltje dan ontstaan er ook geen woorden omdat iemand niet van je plekje af willen verder was het super aardige en behulpzame mensen van het personeel die echt hun best doen voor de mensen mijn complimenten voor hun

Beste mevrouw A.,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw verblijf bij ons en voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Het doet ons goed te horen dat u de kamer als prettig heeft ervaren en dat ons personeel u goed heeft geholpen. We vinden het ook heel fijn dat u onze medewerkers als behulpzaam en vriendelijk hebt ervaren; zij doen altijd hun best om een fijne ervaring voor onze gasten te creëren.

We vinden het jammer om te horen dat het eten niet altijd aan uw verwachting voldeed, en dat er enkele ongemakken waren met de reservering van een tafeltje. We zullen dit zeker meenemen in onze evaluatie, en we begrijpen dat het belangrijk is om dit soort zaken goed te regelen.

Wat een zware tijd moet dit voor u zijn, en wij zijn blij dat we u een prettig verblijf konden bieden. Wij wensen u veel sterkte en hopen dat de herinneringen aan uw tijd bij ons u wat comfort kunnen bieden.

By Frits
Date of experience: 10/2025

Goed. mooi hotel goed eten mooi zwembad

Geachte heer F,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling. Fijn om te mogen vernemen dat u genoten heeft van het hotel, het eten en het zwembad. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een ontspannen verblijf.

Met gastvrije groet,
By Hartemink

Alles Heel goed. Goed verzorgd

Geachte meneer/mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling!
Fijn om te vernemen dat u uw verblijf als zeer goed heeft ervaren.

Mirthe