By Anoniem
Date of experience: 12/2024

Heel erg leuk en gezellig

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 80% en uw vriendelijke woorden. Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Date of experience: 12/2024

Was lang geleden dat ik was geweest maar het gaat in ieder geval niet weer zo lang duren.

Heel mooi en modern geworden na de verbouwing maar toch nog ook een gezellige sfeer in het hotel.

De verschillende opties voor het eten zijn top en ook de late snacks enzo meer van deze tijd en erg fijn/lekker.

Al met al hele leuke tijd gehad en komen snel terug.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 93% en uw vriendelijke woorden. Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Date of experience: 12/2024

Wuj waren met 6 personen. Mijn man is 2 nachten ziek geweest van het eten, diarree en overgeven. Bij thuiskomt mijn vader ook.

Wij vonden het ook wel achteruit zijn gegaan, vergeleken met aantal jaar terug.

Wat ontzettend vervelend dat uw man en vader tijdens uw verblijf en na thuiskomst ziek zijn geworden. Zonder onderzoek kan u niet zomaar claimen dat het van het eten is gekomen. Het kan wellicht een combinatie van bepaalde voedingsmiddelen zijn, of het kan in deze koude tijd van het jaar ook helaas snel gebeuren dat u een griepje vat. Dat is natuurlijk heel naar, zeker tijdens een vakantie.

Wij wensen hen van harte beterschap en hopen dat zij zich snel weer beter voelen. Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen, zodat u samen kunt genieten en nieuwe energie opdoet – of zoals wij het noemen, wat extra ‘vitamine V’ bij ons komt opdoen.

We vinden het ook jammer te horen dat u de indruk heeft dat ons resort achteruit is gegaan. Maar kunt u ons misschien specifieker toelichten wat u hiermee bedoelt? Wij waarderen uw feedback.

By JP van Oers
Date of experience: 12/2024

Prettig verblijf en alles klopte. Goede verzorging en alles ziet er keurig uit.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 100% en uw vriendelijke woorden.

By J. de Bont

Gezellig en prima kamers

Hartelijk dank voor uw 100% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Date of experience: 12/2024

Goed, zoals we van jullie gewend zijn.

Hartelijk dank voor uw 97% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Date of experience: 12/2024

Boven verwachting. Ik kende het alleen van verhalen. Ik had wat meer een graaicultuur verwacht (a la huishoudbeurs, wat ook de reden is dat ik daar niet kom ;)) maar het was niet zo. En genoeg te eten alle uren van de dag, super geregeld allemaal!
Voor bowlen had ik het wel fijner gevonden om te kunnen reserveren via de app bijvoorbeeld. Maar verder qua kermis enz. allemaal super verlopen!

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

By Jan Molenaar
Date of experience: 12/2024

Zeer goed verblijf in een mooi versierde kerstsfeer

Hartelijk dank voor uw 97% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

By Rob Smit
Date of experience: 12/2024

Voor de 39 of 40e keer geweest, zoals altijd top !
Jammer genoeg voor het eerst wel kritiek op de kamer. Ik had gevraagd om een kamer die wat gunstiger zou liggen ivm met minder validiteit van de benen.
Nu was de plek van de kamer prima, alleen de kamer zelf niet kamer 1105 . Deze was nogal klein, waardoor ik mij zijlings tussen het bed en de televisie door moest zien te krijgen, zonder de televisie van de muur te lopen. Ook was het nachtlampje defect
( schakelaar ) deze was niet die er niet ophoort, en werkte niet bepaald goed, ook het zwanenhals lampje kukelde steeds naar beneden. De kamer had een indruk dat hij ook niet veel gebruikt wordt, want bovenaan de overgordijnplooien lag best wel een laag stof, evenals op de lamp aan het plafond.

Beste heer S.,

Hartelijk dank voor uw trouwe bezoek aan ons resort, en wat geweldig dat u inmiddels al voor de 39e of 40e keer bij ons bent geweest! We waarderen het enorm dat u uw ervaringen met ons deelt.

Wat jammer om te horen dat de kamer deze keer niet helemaal aan uw verwachtingen voldeed. Uw feedback over de inrichting, het nachtlampje en de hygiëne nemen wij zeer serieus. Mogen wij u vragen om uw ervaring, inclusief uw boekingsnummer, naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Zo kunnen wij uw opmerkingen intern onderzoeken.

Nogmaals bedankt voor uw terugkoppeling, en we hopen u bij uw volgende bezoek weer een volledig zorgeloos verblijf te kunnen bieden!

By Marianne
Date of experience: 12/2024

Goed, gezellig, bij aankomst op zondag echt hartstikke druk, veel dagjesmensen.
Al met al, goed toeven, geen overbodige luxe o.i.d.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 77% en uw vriendelijke, positieve reactie.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.