Date of experience: 01/2024

Das Preston Palace ist ein Hotel, in dem man viel erleben kann. Die Auswahl und das Angebot von Essen ist gut. Das Schwimmbad ist eher klein. Mit größeren Kindern kann sich dort nicht so lange aufhalten, da das Angebot nicht so gut ist. Unser Hotelzimmer wirkte leider sehr kalt und eher etwas ungemütlich. Das Badezimmer hat mich eher an eine Nasszelle erinnert. Wenn man nicht zu viel Zeit auf dem Zimmer verbringt und eher die Kirmes und andere Aktivitäten nutzt, ist das Hotel gut.

Sehr geehrte Frau Lena,

vielen Dank für Ihre Bewertung und wie schön es ist, dass Sie sich für das Preston Palace entschieden haben.

Es ist schön, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt hatten und Ihre Erfahrungen hier mit uns teilen. Das ist sehr wertvoll für uns.

Wir freuen uns darauf, Sie im Preston Palace wiederzusehen!

Date of experience: 01/2024

De algemene ervaring was top, de self-service check-in werkt gemakkelijk en de kamer was prima (Royal room). Er zijn veel verschillende en leuke faciliteiten zoals het zwembad en de gamehall.

Bij de bar was het eerst even zoeken naar wat er allemaal gehaald kon worden aan drankjes aangezien hier geen duidelijke kaart aanwezig is met alles dat besteld kan worden aan de bar.

Daarnaast moet je ook hopen dat er net een pool-set of bowlingbaan vrij is mocht je hier gebruik van willen maken.

Daarnaast is dit hotel geschikt voor iedereen die gebruik wilt maken van het all-inclusive.

Goedemiddag heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 90% beoordeling en uw positieve reactie.

Date of experience: 01/2024

Heel erg genoten. We komen volgend jaar zeker nog een keer terug.

Goedemiddag heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 90% beoordeling, en uw enthousiaste positieve reactie..

Date of experience: 01/2024

Fijn verblijf.. alles goed geregeld. Prima vers eten..

Goedemiddag heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 80% beoordeling en uw mooie complimenten.

Date of experience: 01/2024

Wij hebben met vrienden 3 heerlijke dagen gehad. De avond in de scheepsbar met de live zanger was echt een topavond!

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Kim
Date of experience: 01/2024

Het bij jullie ontzettend goed geregeld, er ontbreekt ons aan niets
Koffie met lekkers de lunch perfect diner perfect
En wat mij opviel vriendelijk personeel wat heel hard werkt daar
Een top hotel

Goedemiddag heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 100% beoordeling en uw mooie complimenten.

Date of experience: 01/2024

Goed maar duur. Veel te druk in de kleine scheepsbar. Lange rijen bij drankuitgifte en veel voedselverspilling.

Goedenavond heer / mevrouw van der H,

Hartelijk dank voor uw genomen moeite om uw verblijf met 77% te beoordelen.
Wens u een prettige avond toe.

Date of experience: 01/2024

Jammer, vind de prijs kwaliteitverhouding niet meer oké. Ik zou nu 10x nadenken of ik hier nog eens naartoe ga.

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw ervaring.

Wanneer u - op welk moment dan ook - overlast ervaart, mag u daar direct een melding van maken. Wij kijken dan samen met u naar een passende oplossing, zodat u verder kan genieten van een ontspannen verblijf. Uiteraard nemen wij ook nu alsnog uw bevindingen mee in onze evaluatie.

Reviewed: 3 years ago (15/01/2024)
Date of experience: 01/2024

Goed maar voor ons niet meer

Goedenavond mevrouw van der L,

Hartelijk dank voor uw genomen moeite om uw verblijf met 77% te beoordelen.
Wens u een prettige avond toe.

Emma
Reviewed: 3 years ago (15/01/2024)
Date of experience: 01/2024

Het was een super leuke ervaring! Lekker eten en goed vermaak. Prima overnachting.

Beste mevrouw C.,

Dank u wel voor het delen van uw super leuke ervaring! Het is fijn dat u u zo heerlijk heeft genoten.

Graag willen wij uw opmerking over het sanitair controleren. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw boekings-en kamernummer en uw uitgebreide omschrijving over de badkamer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.