Date of experience: 01/2024

Was gezellig personeel was vriendelijk en alles was lekker drinken en eten kinderen hebben zich ook goed vermaakt wij komen zeker terug

Hartelijk dank voor uw 90% beoordeling en uw leuke positieve reactie. Fijn dat u genoten heeft!
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 01/2024

Is voor herhaling vatbaar.
Vooral heel fijn om met hele familie te kunnen gaan . Is leuk voor groot en klein

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling en uw leuke positieve reactie. Fijn dat u genoten heeft!

Date of experience: 01/2024

Wij hebben erg genoten met kinderen en kleinkinderen

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling en uw leuke positieve reactie. Fijn dat u genoten heeft!

Estel
80+ years
Date of experience: 01/2024

Heerlijk een paar daagjes ontspannen.

Geachte heer/mevrouw,.

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Estel
Date of experience: 01/2024

We hebben 2 leuke dagen gehad, maar wat ik zag in voedselverspilling , bij de tapas afhaal, dat was veel te veel. Beter is het om dat in buffetvorm te doen, kunnen de mensen hun eigen porties kiezen. Wij kregen ook een bak vol met olijven en weer een bak vol met balletjes en een bak vol met kaas. Terwijl voor ons de bedoeling was 1 bakje met van alles een klein beetje. Ik zag dat veel mensen hun volle bakjes lieten staan. Dat is jammer.

Dank u wel voor uw verblijf in ons resort. Het is fantastisch dat u twee leuke dagen heeft gehad en dit met 80% waardeert.

Duurzaam ondernemen en voedselverspilling tegengaan hebben - net als bij u -onze prioriteit. Wij waarderen het dan ook enorm dat ons op de hoogte stelt van uw ervaring en uw levensvisie niet alleen predikt, maar toepast in het dagelijkse leven.

Wanneer u een kleinere portie wenst, mag u dat tijdens uw verblijf aangeven bij onze medewerkers. Wij zorgen er dan voor dat u 'op maat' kan genieten.

Dagelijks zien wij er overigens op toe dat royaal all-inclusive genieten en zo weinig 'waste' creëren wel degelijk hand in hand gaan. Gericht op de specifieke wensen van onze gasten. Daarbij helpt het tevens dat u als gast zich bewust bent van de invloed van uw gedrag. Het is dan ook geweldig dat het bij u 'top of mind' is.

Nogmaals dank voor uw waardevolle feedback en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 01/2024

Leuke dagen gehad, kan allemaal wat schoner en prijs kwaliteitsverhouding voor gezinnen is niet in balans

Beste familie Van der H.,

Wat is het fijn dat u mooie dagen heeft gehad

Graag willen wij uw opmerking over uw hotelkamer en de gezelschapsspellen bespreken. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw boekings-en kamernummer en uw uitgebreide omschrijving naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Wilt u daarbij ook vermelden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt voor een mogelijke oplossing? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 01/2024

Heel mooi hotel wel heel prijzig in het weekend maar door de weeks is het wel betaalbaar maar een hotel om echt wel aan te raden

Hartelijk dank voor uw 83% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Date of experience: 01/2024

Veel all inclusive voor een mooie prijs

Pas wel dat 's avonds laat de sfeer kan omslaan in de kroegenstraat! Dat voelde niet prettig en wij zijn dan ook naar een andere plek gegaan.

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling.
Wat vervelend om te vernemen dat u de Barstraat zo heeft ervaren.

Date of experience: 01/2024

Er fijn een all inclusief concept.
We hebben genoten

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Super tevreden!

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling.