Reviewed: 3 years ago (09/01/2024)

Sehr schön und elegant. Toll

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 01/2024

Het was leuk en gezellig

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.

Date of experience: 01/2024

Ik zou nooit meer terug gaan verlangend betaald voor slecht kwaliteit meer verwacht. In Van der valk krijg je veel meer kwaliteit. Slechte ervaring.

Beste heer/mevrouw D.

Dank u wel voor uw verblijf in ons resort.

Mogen wij u vragen om alstublieft uw boekingsnummer en uw uitgebreide toelichting via marketing@prestonpalace.nl te sturen? Wilt u daarbij ook melden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt van uw ongenoegen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Gut gepflegt und viel Angebot für Kinder

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling.

Date of experience: 01/2024

Op zich prima maar het geheel oogt gedateerd. Op de kamers is de douche oud/viezig met kalk. Op de kermis zijn hier en daar spelautomaten defect of half defect, zo ook bij het bootjes varen waar we langs liepen. In het zwembad idem.

Beste heer/mevrouw L.,

Dank u wel voor uw verblijf in ons resort. Het is fijn dat u het 'op zich' prima was.

Date of experience: 01/2024

Wij komen elk jaar vanaf 1994 dus al 27 jaar,heel wat veranderingen gezien met de jaren het wordt er niet beter op, buffeten,live muziek,personeel in bars,op het oud en nieuw jaar arrangement prijzen stijgen maar elk jaar wordt beknibbeld

Beste heer/mevrouw S.,

Dank u wel voor uw verblijf in ons resort. Het is geweldig dat u al vanaf 1994 onze gewaardeerde gast bent. Uw loyaliteit waarderen wij enorm.

Zoals u inderdaad aangeeft, is er in de loop van de jaren veel vernieuwd, maar heeft u altijd de fijne all-inclusive beleving ervaren in ons resort.

Mogen wij u vragen om alstublieft uw boekingsnummer en uw uitgebreide toelichting over uw laatste ervaring via marketing@prestonpalace.nl te sturen? Wilt u daarbij ook melden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt van uw ongenoegen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 01/2024

na een aantal jaren weer eens hier, maar er komt duidelijk een andere doelgroep. oudjaar was de vloer vol met kinderen die liepen te rennen. terwijl het een dansavond was.

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor uw verblijf in ons resort. Wat leuk is het dat u na een aantal jaren opnieuw onze gewaardeerde gast bent geweest.

Date of experience: 01/2024

Zeer tevreden over het verblijf. Echter heb ik enkele tips. 1) bv. game tegoed voor de hal. 2) Rijstevla bij de Black Rock.

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling.

Donna
Date of experience: 01/2024

Bij ons 1e bezoek in 2022 gaf ik Preston Palace zeker een 9,5. Dat is nu -vooral door het niet opruimen van de tafels- gezakt naar een 6.

Beste heer/mevrouw Van S-V.,

Dank u wel voor uw verblijf in ons resort. Mogen wij u vragen om uw reden(en) over het dalen van uw waardering toe te lichten via marketing@prestonpalace.nl?

Wilt u daarbij ook alstublieft uw boekingsnummer vermelden en of u ter plaatse een melding heeft gemaakt voor een mogelijk vlotte oplossing? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 01/2024

Goed en komen elk jaar terug

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.

Julia